elmakurdumusun
Daimi Üye
Kızlar benim çizelgeye baksanıza.
Ne kadan hoş artık sonlara doğru geliyoruz yolun çoğu
gitti azı kaldı
gitti azı kaldı
Ben erken doğum yapmazsam 3 Eylül normal tarihim...
Hehehe sırayla doğurcaz herkez birer,birer kaybolcak biz merak edicez ne oldu diye sonra bir haber alıcaz.Doğurmuş ayyy ne güzel değilmi.
Ben hastanede doğurup odaya çıkınca hemen girerim buraya haber veririm...
Mehtap ziyaretime gelirys:
güzelim fotolardan eser mi kaldı bende :sinifsinif: fotoğraf çekilince yenilerini koyarsm görürsün zayıf anneyi:1:
ay ne güzel canım bu aya kadar kilo almamış olman bundan sonra 10 kiloda alsan bişecik olmaz-ciko
canım güzel haberlerle gelirsin inşallah kendine cici bak sende muckk
Kızlar benim çizelgeye baksanıza.
gitti azı kaldı
Ben erken doğum yapmazsam 3 Eylül normal tarihim...
Hehehe sırayla doğurcaz herkez birer,birer kaybolcak biz merak edicez ne oldu diye sonra bir haber alıcaz.Doğurmuş ayyy ne güzel değilmi.
Ben hastanede doğurup odaya çıkınca hemen girerim buraya haber veririm...
Mehtap ziyaretime gelirys:
bencede cok heyecanlı aaayyy o günlerıı heyecanla beklıyorumm ben dogurmmasam gelırım yaaa haberınıde alırsamm
muhtemelen önce ben pörtlerim sezeryan oldugu için. Sonra sen en son Mehtap gelir. Şaka bi yana az kaldı yaa çabuk geçiyor artık farkında mısınız? 6.aydayız inanamıyorum hala...
resmım nasıl kızlarr ben bunu cok sewıyommmm-ciko
muhtemelen önce ben pörtlerim sezeryan oldugu için. Sonra sen en son Mehtap gelir. Şaka bi yana az kaldı yaa çabuk geçiyor artık farkında mısınız? 6.aydayız inanamıyorum hala...
Daha öncede bunu kullanıyordunys:
yaa yolladım şimdi bitane daha attım bi bakk nasıl olur yaa
çookk sevindimm
damla doğru nkaarr verdinnnnn ben bizzat gittim onayladım hastaneyide odalarıda doğum katınıda düzgnüde
ben bu konudaki görüşümü daha önce belirtmiştim bana ne ya damladannn-rgulu
eewt ama nelsıhanın canı cekıyo dıyee kaldırdımm ama artık koydumm
merhaba arkadaşlar....
doktordan geldim şimdi...
erkekmiş bebeğim.... ayağıyla kapatmış bizim kereta ama doktor yüzde 80 erkek dedi....:bebecik:bebecik
bir kızım vardı birde erkeğim olacak.. çok şükür Rabbime.. Allah olmayanlara versin....
merhaba arkadaşlar....
erkekmiş bebeğim.... ayağıyla kapatmış bizim kereta ama doktor yüzde 80 erkek dedi....:bebecik:bebecik
bir kızım vardı birde erkeğim olacak.. çok şükür Rabbime.. Allah olmayanlara versin....
merhaba arkadaşlar....