2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
buketçim test yapıldı kan uyuşmzlığı ile ilgili. Sonuç negatif çıktı anlamını bilmiyorum ama iyi bişeymiş negatif çıkması.
ya bnm bu gülşen 28. haftada yapıcaz dedi yaa kafam karışıor bnde bugüne kdr hep 20. haftada bakılır diye duydum
evet Meryemcim öyleymiş ilk bebeğe bi zararı yokmuş ikinci bebek için iğne olucakmışız doğumdan sonra
ben 2.yi düşünmüorum yırtamazmıyım iğneden:eek:ys:
Ayy evet yaa ben o şekilde hiç düşünmemiştim.
ahahah ben psikopat olduğum içim hemen bunlara bakıorum-rgulu
yok tatlım negatif cıktıysa problem yok. bebeginle aynısın.. oda negatif.. benimde yapildi bebegimle aynı kan grubumuz oldugundan problem yok. o pozitif olsaydi igneyi yicektik:D
bende iğneyi her halukarda yicez diye biliorum 2. çocuk için
kızlar bişey sorucam bu nick ime alıştınızmı değiştirebilirmiyim diye sormuştum değiştirbilirsin dediler eski nickimimi alayım kalsınmı sizce :panter::panter:

ya didem çok sevior senin bu nickini bizimde gözümüz özgeye alışmış ama snein kim olduğunuda bilioruz yani kafamız karışmıor ay bilememdim
ne güzel yardım ettim dimi:zopa:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
Yorulduummmmmmmmmmmm:3:
ne olduuu kuzumm naptınn bakyımm
şişmanlıycan yapıcak bişey yok:D:D:D:D:D

ben de ilk aylarımda sadece makarna ile beslenebilmiştim de bugün itibari ile 11 kilo almış bulunmaktayım 55 le başlayıo 100 le biticem die korkuorummmmmmmm.

üzerine yoğurt veya peynir dökerek kendini rahatlatabilirsin...
ayyyyy bayılırımm hem yogrtlu hem peynırlıııı
ben henuz 2kılo aldım cok sukur yaa
ben de çok seviyorum makarna:catalbicak::catalbicak:

ayyyyyyyy napcaz inciiiimmm

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
dünürüm alıştın demek kızım olsaydı esila koymak istiyordum bekarken ne günelrdi yaa.bekarlık günlerimi özledim annem babam yanımdaydı :uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
oyyyy kıyamam sana ben yaaa...bende özluyorumm o gunlerıııı
hamurişi makarna tarzı yicekler şekerde yapıyormuş sanırım.hemide kilo da yapar ama çokta çekiyosa canın afiyetle ye oğluşuna yarasın canım

yok cok yemem cunku senın gıbı zayıf bı anne degılım ben:uzgun::uzgun:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
dünürüm alıştın demek kızım olsaydı esila koymak istiyordum bekarken ne günelrdi yaa.bekarlık günlerimi özledim annem babam yanımdaydı :uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:

hehe inşallah kızımın esila adında güzel bi de görümcesi olur :hihi::hihi:
ben de özledim ben deee:mendil:

hmd

Üye
Tepki
50
şişmanlıycan yapıcak bişey yok:D:D:D:D:D

ben de ilk aylarımda sadece makarna ile beslenebilmiştim de bugün itibari ile 11 kilo almış bulunmaktayım 55 le başlayıo 100 le biticem die korkuorummmmmmmm.

üzerine yoğurt veya peynir dökerek kendini rahatlatabilirsin...

ayyyy. benim bebeğim de peynirli makarna istedi şimdi... eve gidim hemen yapcam

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
ya bnm bu gülşen 28. haftada yapıcaz dedi yaa kafam karışıor bnde bugüne kdr hep 20. haftada bakılır diye duydum

ben 2.yi düşünmüorum yırtamazmıyım iğneden:eek:ys:

ahahah ben psikopat olduğum içim hemen bunlara bakıorum-rgulu

bende iğneyi her halukarda yicez diye biliorum 2. çocuk için

ya didem çok sevior senin bu nickini bizimde gözümüz özgeye alışmış ama snein kim olduğunuda bilioruz yani kafamız karışmıor ay bilememdim
ne güzel yardım ettim dimi:zopa:

melisçim şimdi düşünmüyo olabilirsin ama ya fikrin değişirse yada kaza ile hamile kalırsan o yüzden kimse bundan sonra başka çocuk düşünüyormusun diye sormuyor ve bu iğnenin doğumdan sonra ilk 72 saat içinde yapılması gerekiyor yani daha sonra olmanında bir faydası yok

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
kızlarrrr hepinizi öpüyorumm yarın sabahtan kontrolüm var öğleden sonrada tetanoz izinliyiz oğlumla yarın verdiğiniz kek tariflerinide değerlendireceğiz evdeyken :D
herkes kendine çokkkk iyi baksın
-rgulu-rgulu-rgulu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar