sevvaaalllllll tatlım biliyon mu sen iskenderundaki deniz tıp merkezindeki nursel hanımı
ay yanlış yazmışım canım haziran dicektim, zam olmadan yaneee.ys:
Ekli dosyayı görüntüle 7555 4.15 Cendere Akaju
Ekli dosyayı görüntüle 7556 bu da benim saçlar olur mu ki yaaaaaa?
Mehtapçım tamam gelicem ben de Düzgün beye..Sen gitmişken epidural farkını bi sorarsın. Epidural sezeryan istiyorum ben. Önümüzdeki hafta perşembe kontrol zamanım o zaman Düzgün beye randevu alıcam. Hayırlısı olsun artık inşallah. Bu arada JFK ya yakın mı Medicana? Metrobüsle geliyorum kadir hasta iniyorum çok yürünüyor mu, ordan taksiye mi bineyim?
canım neden sezeryan dusunuyorsunkı ...bu arada duzgun ben jfk de degılmı
Nasip canım bakalım. Henüz oğlum dönmedi zaten. Dönmezse mecburen sezeryan olacağım. Allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin
ya kızlar bırsey danısmak ıstıyorum ben yenıbosnada nisa hastanesıne gıdyorum asıye hanıma we cok memnunum kendısınden fakat tek sorun cok beklıyorum gecen cuma gnu randewum 1deydı ben 4e kadr bekledım we muayene olmadan baska hastaneye gttık annm sınırlendı cunku...gttıgımz hastanede bom bos kımse memnun degıl ayyyy napcam yaaa dktrmu degstıreyımmı
Canım ya ben sana konu dışı birşey soracağım.
Hani bizim geldiğimiz eski blog varya sende oradaydın eskiden değilmi?
Çünki seni hatırlıyorum...
Yaw bendede fil hafızası var kesin :zonk:
Düzgün bey medicana da cnm
canım deniz tıpta şükrü bey e gitmiştim 1 kere nursel hanımı bilmiyorum.bu arada gittiğim şükrü bey renin tıp a geçmişti en son
kımse bana fıkır wermıyo yazdıgımı gormuyooo:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
sendemı ona gıdıyorsun canım _?dogum ucretı nekdr orda ssk ıle
sağol damlacım hemen bende deneyeyim canım istedi valla:nk:
canım neden sezeryan dusunuyorsunkı ...bu arada duzgun ben jfk de degılmı
kız Seval nick değişmiş tanımadım şimdi senin olduğunu farkettim aferin bana zeka küpüyüm maşallah aahah:zonk:
yok Meryemcim Düzgün bey medicanada.. Normal doğumdan sonraki kısmı ile ilgili endişelerim var epizyo yapılmadan normal doğum artık neredeyse imkansız ben epizyo istemiyorum ayrıca basur korkum çok fazla. Çok çekiyorum bu durumdan. Kan grubum 0 rh (-) kan problemi yaşarsam sıkıntı olur ondan korkuyorum vs..Yani sancı dışında herşeyinden korkuyorum normal doğumun.o yüzden düşünmüyorum..
kımse bana fıkır wermıyo yazdıgımı gormuyooo:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun: