2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
kız Seval nick değişmiş tanımadım şimdi senin olduğunu farkettim aferin bana zeka küpüyüm maşallah aahahahah:zonk:

yok Meryemcim Düzgün bey medicanada.. Normal doğumdan sonraki kısmı ile ilgili endişelerim var epizyo yapılmadan normal doğum artık neredeyse imkansız ben epizyo istemiyorum ayrıca basur korkum çok fazla. Çok çekiyorum bu durumdan. Kan grubum 0 rh (-) kan problemi yaşarsam sıkıntı olur ondan korkuyorum vs..Yani sancı dışında herşeyinden korkuyorum normal doğumun.o yüzden düşünmüyorum..

:teytey: benim bennn sevalllll.nickin sonu 31 die yanlış anlaşılmayayım die yok edim dedim sonra da benim kocişin adı da onur on yaptım :salincak:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
kız Seval nick değişmiş tanımadım şimdi senin olduğunu farkettim aferin bana zeka küpüyüm maşallah aahahahah:zonk:

yok Meryemcim Düzgün bey medicanada.. Normal doğumdan sonraki kısmı ile ilgili endişelerim var epizyo yapılmadan normal doğum artık neredeyse imkansız ben epizyo istemiyorum ayrıca basur korkum çok fazla. Çok çekiyorum bu durumdan. Kan grubum 0 rh (-) kan problemi yaşarsam sıkıntı olur ondan korkuyorum vs..Yani sancı dışında herşeyinden korkuyorum normal doğumun.o yüzden düşünmüyorum..

Ayyy basur deme bana bak vallahi normal doğumdan vazgeçeceğim.
Iyyyy ilk doğumumdan sonra ne çekmiştim amannnnnn
Tam bir hafta ne oturabildim ne yatabildim kızımı ayakta emzirdim sonra doktora gittim ameliyat dedi ama kızım prenmatüre diye yapmadı.Sonra doğal ilaç sülüğü keşfettim tabi ilk önce hayatta koydurmam falan dedim ama can acısı ağır bastı çok şükür kurtuldum bak şimdi yi ne depreştim :zonk:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
demekki damlacım sende düzgün beye gidiyosun he hadi bakalım hayırlısı bu arada kocan gittimi?

evet canım Düzgün bey son olur inşallah.. dün sabaha karşı gitti kocacım o yüzden bugün biraz keyifsizim ama oğlumun fotoğrafına bakıyorum ben de senin gibi o zaman moralim düzeliyor bi de sizlerle konuşmak çok rahatlatıyor.

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
canım düzgün beye gidebilirsen sana yakınsa sende ona git kızlar memnun o doktordan.çok fazla bekletmişler hani en fazla yarım saati anlarım ama 3 saat çok.doktorunu değiştir kuzum
haklıısn seval ama kadınıda cok sewıyorum orada dogum yapanlarda cok memnun hastaneden offffffff ya ewde dogurcam bennnn:3:

anladım canım epızyo kısmı harıc ama onu bılmıyorum :acep::acep:
yaa bende sezeryandan korkyorumm norml daha ıyı gelıyooo
Karanfilim gel medicana ya sende
aslında dusunyrm yaaa
1100 normal doğum 2100 de sezeryanmış elma dedi bende cumartesi öğrenecem aynıdır ztaen gider bi gezerim
hmm fıyatlar yuksek ama bıraz nedenkı yanı ne ekttarsı warr
valla ben o yüzden doktor değiştire değiştire hala birine karar veremedim şimdide 2 doktorum var 2sinide seviyorum ne yapacağım die düşünüorum :uzgun:

offfffffffff ne zor ısss

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
Tam bir hafta ne oturabildim ne yatabildim kızımı ayakta emzirdim sonra doktora gittim ameliyat dedi ama kızım prenmatüre diye yapmadı.Sonra doğal ilaç sülüğü keşfettim tabi ilk önce hayatta koydurmam falan dedim ama can acısı ağır bastı çok şükür kurtuldum bak şimdi yi ne depreştim :zonk:

bende normal doğumu çok istiyorum bakalım hayırlısı

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
Ben sürekli alışveriş yapıyorum hiç problem yaşamadım canım
canım kapıda odeme warmı pekıı
evet canım Düzgün bey son olur inşallah.. dün sabaha karşı gitti kocacım o yüzden bugün biraz keyifsizim ama oğlumun fotoğrafına bakıyorum ben de senin gibi o zaman moralim düzeliyor bi de sizlerle konuşmak çok rahatlatıyor.

ayyy damla canım yaaa bak ne guzel gunler gecrdızn bozma moralını hem az kaldı ıkı erkegıne bırden kawusacaksınnn

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117

cnm benim Allah kavuştursun çok zor olmalı ama ne yapacaksın işte kader...
oğullarımız ne tatlılar valla ilk fotoğrafları inşallah herşy yolunda gider ve sağsalim alırz kucaklarımıza yavrularımızı...

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
nursel hanım dedikleri askeri doktordu istifa edip deniz tıpa geçmiş ben de ona gittiydim daha önce iyi bi bayan ama palmiye hastanesi bana daha kapsamlı geliyo

canım zaten palmiyeye git kadın doğum olarak açıldı ama genel e döndü.iskenderun da olsaydım palmiyeye giderdim bende.gelişim hastanesin de de bir bayan doktor vardı istersen ona da git ismini öğreneyim sana istersen

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Benim kan grurbum 100 kişiden 2 de oluyormuş

ab negatif, bu kan grubunun derneği bile var

vuuuuu seninki daha bi havalıymış Mehtap :saskin: sadece kendi grubundan mı alabiliyosun kan?

:teytey: benim bennn sevalllll.nickin sonu 31 die yanlış anlaşılmayayım die yok edim dedim sonra da benim kocişin adı da onur on yaptım :salincak:

Kız senin kocişin de mi Onurr aayy çok sevindim -ciko

sen bi tane çıkartmışsın vazgeçme sakın. Ben komple keser atarım herhalde totomu doğumdan sonra o sinirle. Şimdi bile ağlıyorum tuvalette bi de onu düşünmek bile istemiyorum. Sezeryan ağrısını çekmeye razıyım yeterki totomla sorunum olmasın..:uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar