2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
canım zaten palmiyeye git kadın doğum olarak açıldı ama genel e döndü.iskenderun da olsaydım palmiyeye giderdim bende.gelişim hastanesin de de bir bayan doktor vardı istersen ona da git ismini öğreneyim sana istersen

tamam canım bi öğren bakalım kimmiş ben temmuz 27 gibi doğum iznine ayrılıyom hayırlısıyla ozaman giderim

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
vuuuuu seninki daha bi havalıymış Mehtap :saskin: sadece kendi grubundan mı alabiliyosun kan?

EVET CANIM BEN KAN GRUBUMU SÖYLEDİĞİM ZAMAN DOKTORLAR FARKLI İLGİLENİYORLAR BİR DÜZGÜN BEY BİRŞEY DEMEDİ... BEN BİR KERE BİR HASTA İÇİN KAN VERDİM HASTANE BENİ AB NEGATİFLİLER DERNEĞİNE ÜYE YAPTI SONRA BİR İLGİ BİR İLGİ STOKLARINDA NE KADAR MEYVE SUYU VARSA İÇTİM HASTANENİN ŞIMARTDIM YA :nanik::nanik:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
vuuuuu seninki daha bi havalıymış Mehtap :saskin: sadece kendi grubundan mı alabiliyosun kan?

Kız senin kocişin de mi Onurr aayy çok sevindim -ciko

sen bi tane çıkartmışsın vazgeçme sakın. Ben komple keser atarım herhalde totomu doğumdan sonra o sinirle. Şimdi bile ağlıyorum tuvalette bi de onu düşünmek bile istemiyorum. Sezeryan ağrısını çekmeye razıyım yeterki totomla sorunum olmasın..:uzgun:

ayy totonu sewsınler dıcem de komık olacak:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:
canım sey sorcagım sezeryanda artık eskıısı gıbı ız kalma olayı warmı dıkıs ızı falan

entube6

Aktif Üye
Tepki
110

Kız senin kocişin de mi Onurr aayy çok sevindim -ciko

sen bi tane çıkartmışsın vazgeçme sakın. Ben komple keser atarım herhalde totomu doğumdan sonra o sinirle. Şimdi bile ağlıyorum tuvalette bi de onu düşünmek bile istemiyorum. Sezeryan ağrısını çekmeye razıyım yeterki totomla sorunum olmasın..:uzgun:

damlacım artım tüm kan grupları havalı sadece kendi grubu dışında mecbur kalmadıkça dokorlar izin vermiyor alışverişe yani sıfır öyle önüne gelene kan veremiyor -ciko

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Işin garibi benim rahmetli babam hariç kimsede bu kan grubu yok, 4 kız kardeşiz düşünün artık bişi olsa ne yaparlar bilmiyorum allah korusun bide kan uyşmazlığı var doğal olarak eşim diyorki ters insansın tersss

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
EVET CANIM BEN KAN GRUBUMU SÖYLEDİĞİM ZAMAN DOKTORLAR FARKLI İLGİLENİYORLAR BİR DÜZGÜN BEY BİRŞEY DEMEDİ... BEN BİR KERE BİR HASTA İÇİN KAN VERDİM HASTANE BENİ AB NEGATİFLİLER DERNEĞİNE ÜYE YAPTI SONRA BİR İLGİ BİR İLGİ STOKLARINDA NE KADAR MEYVE SUYU VARSA İÇTİM HASTANENİN ŞIMARTDIM YA :nanik::nanik:[/QUOTE' Alıntı:
e hakkın ama yani şımarıcaksın tabi..

ayy totonu sewsınler dıcem de komık olacak:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:
canım sey sorcagım sezeryanda artık eskıısı gıbı ız kalma olayı warmı dıkıs ızı falan

ahahaah :1: yok canım artık estetik dikiş yada yapıştıma usulu oluyo hiç iz kalmıyo.Hatta artık eskisi gibi sezeryan agrısı bile olmuyo ama vücudun yenilenmesi için normal doğum gibisi yok tabi. Ben doğum konusunda kimsenin örnek alınmaması gerektiğini düşünüyorum.Ayşe normal doğurdu çok rahattı,fatma sezeryan yaptı çok kötü opldu gibi hikayeler hiç bana göre değil.Asla dinlemem kimseyi..İkisinde de sorun yaşayan yada çok rahat doğum yapan insanlar var.Tamamen kişinin bünyesiyle alakalı bi durum bu. Allah hepimize hangi yolla olursa olsun hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin..

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
kızlar gittigidiyor.com adresinden alışveriş yapan varmı ürünler nasıl geliyor problem oluyormu ben şu bebek şekerlerini beğendimde aynısı gelirmi alsam size bir danışayım dedim

canım sorun olmuyor biz başka sitelerden de alışveriş yaptık.hepsiburadan ve gittigidiyor dışında adını duymadığımız.daha yenilerde oğluşumun puseti geldi.sanal kart olması yeterli bence.limitin aldığın şeye göre sonuçta

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
damlacım artım tüm kan grupları havalı sadece kendi grubu dışında mecbur kalmadıkça dokorlar izin vermiyor alışverişe yani sıfır öyle önüne gelene kan veremiyor -ciko

hımm.Ben daha önce bir defa verdim kan ama o da 0 rh(-) olan biriydi..Sonra kayınvalidem ameliyat olucaktı kan almamız gerekti hastanenin kan bankasından ama orda da kan karşılığı alabiliyosun ben veriyim dedim almadılar sen zayıfsın dediler ya dedim daha önce verdim hatta bikaç kişi verdik kan yanımda kan veren koca adam bayıldı ben hoplaya zıplaya döndüm eve. Kanımda sorun yok kanlı canlıyım dedim yine de almadılar.55 kilo altından almayız dediler.

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
e hakkın ama yani şımarıcaksın tabi..

ahahaah :1: yok canım artık estetik dikiş yada yapıştıma usulu oluyo hiç iz kalmıyo.Hatta artık eskisi gibi sezeryan agrısı bile olmuyo ama vücudun yenilenmesi için normal doğum gibisi yok tabi. Ben doğum konusunda kimsenin örnek alınmaması gerektiğini düşünüyorum.Ayşe normal doğurdu çok rahattı,fatma sezeryan yaptı çok kötü opldu gibi hikayeler hiç bana göre değil.Asla dinlemem kimseyi..İkisinde de sorun yaşayan yada çok rahat doğum yapan insanlar var.Tamamen kişinin bünyesiyle alakalı bi durum bu. Allah hepimize hangi yolla olursa olsun hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin..
haklısın canım dogum hıkayelerı bencede dınlenmmelı neyse inş hayırlısyla hepımzı bır sekılde kawusurz ıcımzdekı mucızelree
Kapıda ödeme varmış 100 tl üzeri (hepsiburada)
Ben hiç sorun yaşamadım

anladım canım sagol

hmd

Üye
Tepki
50
karanfilcim merhaba..
bekleme konusunda çok haklısın hastası çok olduğu için habire doğum falan çıkıyor..
ben asiye hanımı forumlardan bulmuştum.. herkes iyi diye bahsedince gitmeye karar verdim. hastanede beklerken de muhabbet ettiğim kişilerden hiç kötü yorum duymadım. doğum yapanlar çok memnun.. çok rahatlatıyor hiç strese sokmuyor diyorlar. hastane ve doğum fiyatları da orta halli sayılır. yine de sen bilirsin diğer arkadsaşların tavsiye ettikleri doktorlara da bi git istersen. ona göre karar verirsin

incimtanem

Yeni Üye
Tepki
5
Slm kızlarr nihayet bende aranızdayım.Geçmişi okuyamadan direk daldım 340 sayfa olmuş çünkü :sok Bu arada gebelik çizelgesini nasıl yapıyoruz bi yardımcı olurmusunuz rica yapsam -ciko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar