2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Canım ya ben sana konu dışı birşey soracağım.
Hani bizim geldiğimiz eski blog varya sende oradaydın eskiden değilmi?
Çünki seni hatırlıyorum...
Yaw bendede fil hafızası var kesin :zonk:
ahahahah elmaa şu internet aleminde tanımadığın var mı yyaaa:)

kımse bana fıkır wermıyo yazdıgımı gormuyooo:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
canım yaa okdr zorki dr deiştir veya deiştirme demek yani ben hala kafa karışıklığı ile düşünüorum napacağımı bence bekleme olayınabir çözüm bul sonuçta baştan beri seni o takip edior başka dr riskine girme haa bizim kızlarla düzgüne giderimd ersen o ayrı orası süper
bu arada kızlar bu girdiğim testi peritanaloji uzmanı yaptı yani sadece peritanolog en iyi yorumu yaparmış...girmeyenler önce bunu sorup girsinler..

evet en iyi yorumu onlar yapıor haklısında bir perintolog bulmak yolda cüzdan bulmakla bir yeliz ya hewm yoğun hem az hemde pahalılar bnm gittiğim dr da perintologlarla çok çalıştığı için rahat görüntüleme merkezinde yorumlatcak eğer bişi görürse kendisi perintologlara danışcakmış

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
tamam canım bi öğren bakalım kimmiş ben temmuz 27 gibi doğum iznine ayrılıyom hayırlısıyla ozaman giderim

canım sedef hanımı çok beğeniyorlardı şimdi netten baktım da adını hatırladım.şükrü bey de özel gelişime geçmiş ismini gördüm.onun için çok bişey diyemicem jinekolojik muayene olmuştum geçen senelerde.palmiyeden doktor bulursan daha iyi bence.

hmd

Üye
Tepki
50
eylül 2011 anneleri sizden kopuk yaşıyor gibiyim... yazdıklarınızı ara sıra okuyorum ama muhabbetinize balıklama dalmıyım diye yazmıyorum..
ben de eylül annesiyim diğer taraftan transfer oldum :1:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295

canım yaa okdr zorki dr deiştir veya deiştirme demek yani ben hala kafa karışıklığı ile düşünüorum napacağımı bence bekleme olayınabir çözüm bul sonuçta baştan beri seni o takip edior başka dr riskine girme haa bizim kızlarla düzgüne giderimd ersen o ayrı orası süper

evet en iyi yorumu onlar yapıor haklısında bir perintolog bulmak yolda cüzdan bulmakla bir yeliz ya hewm yoğun hem az hemde pahalılar bnm gittiğim dr da perintologlarla çok çalıştığı için rahat görüntüleme merkezinde yorumlatcak eğer bişi görürse kendisi perintologlara danışcakmış

Yok evelallah kız eşim gibi konuştun bir an oda bana net kurdu diyor.
Bu arada özledik ve merak ettik nerdesin sen bakemmmmm

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
kızlar azcık evi toplar gelirim ben aksam annem gelicek kadın evi gorunce şok olmasın. öptüm hepinizi
butun delıllerı yok et ortadan canımmm :nanik::nanik: kolay gelsınnn
karanfilcim merhaba..
bekleme konusunda çok haklısın hastası çok olduğu için habire doğum falan çıkıyor..
ben asiye hanımı forumlardan bulmuştum.. herkes iyi diye bahsedince gitmeye karar verdim. hastanede beklerken de muhabbet ettiğim kişilerden hiç kötü yorum duymadım. doğum yapanlar çok memnun.. çok rahatlatıyor hiç strese sokmuyor diyorlar. hastane ve doğum fiyatları da orta halli sayılır. yine de sen bilirsin diğer arkadsaşların tavsiye ettikleri doktorlara da bi git istersen. ona göre karar verirsin

merhaba canım bende cok begenıyorum kendıısını hele hastneyıde oyle gecen arkasm dogum yaptı ılgı alaka supermıs ozel sancı odası war en muhımı de bu zaten ..ya arkadsların onerdıklerı yerı merak edıyrm ama dogum ucretı yuksek geldı bana

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ay yok meryem yaa ancak toz alıp toparlayabildim belim ve karnımın sağ tarafı okdr acıorki anlatamam süpüremedim birara kalkıp süpürürsem tam süper olacak

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247

bu hafta ozel rendwum war gorusecegım dr bakalım canım ..ya melısım duzgun beyın oldugu hastande fıyatlar yuksek geld bana bende muayeneye 35 lıra odyrm ama normal dogum ssk ıle 500 yanı

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
ay yok meryem yaa ancak toz alıp toparlayabildim belim ve karnımın sağ tarafı okdr acıorki anlatamam süpüremedim birara kalkıp süpürürsem tam süper olacak

ayy boswer canım toz alman yetrlı agrıtma belını bende supurge esım ewdeyken acabılıyorum yoksa belım kopuyo tek basıma....

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
e hakkın ama yani şımarıcaksın tabi..

ahahaah :1: yok canım artık estetik dikiş yada yapıştıma usulu oluyo hiç iz kalmıyo.Hatta artık eskisi gibi sezeryan agrısı bile olmuyo ama vücudun yenilenmesi için normal doğum gibisi yok tabi. Ben doğum konusunda kimsenin örnek alınmaması gerektiğini düşünüyorum.Ayşe normal doğurdu çok rahattı,fatma sezeryan yaptı çok kötü opldu gibi hikayeler hiç bana göre değil.Asla dinlemem kimseyi..İkisinde de sorun yaşayan yada çok rahat doğum yapan insanlar var.Tamamen kişinin bünyesiyle alakalı bi durum bu. Allah hepimize hangi yolla olursa olsun hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin..

valla çok doğru söylüyorsun etraftakileri özellikle kötü yorumları hiç dinlememek lazım ben kendi isteğim ile sezeryan oldum beni ilk hamileliğimde çok korkutmuşlardı yok kaç gün yataktan kalkamıycakmışım yok yağmur yağınca dikişlerim sızlıycakmış falan ben şuanda çok memnunum sezeryan olduğuma ben ne kadar normal doğum gördüm günlerce popsunun üstüne oturamayan:1:ama normal doğrupta hiç birşey olmamış gibi dolaşanıda gördüm

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
merhaba kızlar, ben çok geç girebildim. umarım herkes iyidir. geçmişi okuyayım dedim ama o kadar çok konuşmuşunuz ki başaramadım malesefff. bu arada beni de üyelikten atmışlar :))) ben kimseye mesaj da atmamıştım ama.....

Tepki
67
kız Seval nick değişmiş tanımadım şimdi senin olduğunu farkettim aferin bana zeka küpüyüm maşallah aahahahah:zonk:

yok Meryemcim Düzgün bey medicanada.. Normal doğumdan sonraki kısmı ile ilgili endişelerim var epizyo yapılmadan normal doğum artık neredeyse imkansız ben epizyo istemiyorum ayrıca basur korkum çok fazla. Çok çekiyorum bu durumdan. Kan grubum 0 rh (-) kan problemi yaşarsam sıkıntı olur ondan korkuyorum vs..Yani sancı dışında herşeyinden korkuyorum normal doğumun.o yüzden düşünmüyorum..

damla kan uyusmazligi icin nededi doktorunnn?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar