karanfilimm
Aktif Üye
meliss bıttımı kuzum temızlıkk:eller:
aCanım ya ben sana konu dışı birşey soracağım.
Hani bizim geldiğimiz eski blog varya sende oradaydın eskiden değilmi?
Çünki seni hatırlıyorum...
Yaw bendede fil hafızası var kesin :zonk:
canım yaa okdr zorki dr deiştir veya deiştirme demek yani ben hala kafa karışıklığı ile düşünüorum napacağımı bence bekleme olayınabir çözüm bul sonuçta baştan beri seni o takip edior başka dr riskine girme haa bizim kızlarla düzgüne giderimd ersen o ayrı orası süperkımse bana fıkır wermıyo yazdıgımı gormuyooo:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
bu arada kızlar bu girdiğim testi peritanaloji uzmanı yaptı yani sadece peritanolog en iyi yorumu yaparmış...girmeyenler önce bunu sorup girsinler..
Slm kızlarr nihayet bende aranızdayım.Geçmişi okuyamadan direk daldım 340 sayfa olmuş çünkü :sok Bu arada gebelik çizelgesini nasıl yapıyoruz bi yardımcı olurmusunuz rica yapsam -ciko
tamam canım bi öğren bakalım kimmiş ben temmuz 27 gibi doğum iznine ayrılıyom hayırlısıyla ozaman giderim
Ben hep kredi kartı kullanıyorum hiç dikkat etmedim kapıda ödeme varmı?
Siteye baksan yazar havale ve kartı biliyorumda
Şimdi baktım 100 tl üzeri kapıda ödeme var
ahah elmaa şu internet aleminde tanımadığın var mı yyaaa
canım yaa okdr zorki dr deiştir veya deiştirme demek yani ben hala kafa karışıklığı ile düşünüorum napacağımı bence bekleme olayınabir çözüm bul sonuçta baştan beri seni o takip edior başka dr riskine girme haa bizim kızlarla düzgüne giderimd ersen o ayrı orası süper
evet en iyi yorumu onlar yapıor haklısında bir perintolog bulmak yolda cüzdan bulmakla bir yeliz ya hewm yoğun hem az hemde pahalılar bnm gittiğim dr da perintologlarla çok çalıştığı için rahat görüntüleme merkezinde yorumlatcak eğer bişi görürse kendisi perintologlara danışcakmış
butun delıllerı yok et ortadan canımmm :nanik::nanik: kolay gelsınnnkızlar azcık evi toplar gelirim ben aksam annem gelicek kadın evi gorunce şok olmasın. öptüm hepinizi
karanfilcim merhaba..
bekleme konusunda çok haklısın hastası çok olduğu için habire doğum falan çıkıyor..
ben asiye hanımı forumlardan bulmuştum.. herkes iyi diye bahsedince gitmeye karar verdim. hastanede beklerken de muhabbet ettiğim kişilerden hiç kötü yorum duymadım. doğum yapanlar çok memnun.. çok rahatlatıyor hiç strese sokmuyor diyorlar. hastane ve doğum fiyatları da orta halli sayılır. yine de sen bilirsin diğer arkadsaşların tavsiye ettikleri doktorlara da bi git istersen. ona göre karar verirsin
eylül 2011 anneleri sizden kopuk yaşıyor gibiyim... yazdıklarınızı ara sıra okuyorum ama muhabbetinize balıklama dalmıyım diye yazmıyorum..
ben de eylül annesiyim diğer taraftan transfer oldum :1:
ahah elmaa şu internet aleminde tanımadığın var mı yyaaa
canım yaa okdr zorki dr deiştir veya deiştirme demek yani ben hala kafa karışıklığı ile düşünüorum napacağımı bence bekleme olayınabir çözüm bul sonuçta baştan beri seni o takip edior başka dr riskine girme haa bizim kızlarla düzgüne giderimd ersen o ayrı orası süper
evet en iyi yorumu onlar yapıor haklısında bir perintolog bulmak yolda cüzdan bulmakla bir yeliz ya hewm yoğun hem az hemde pahalılar bnm gittiğim dr da perintologlarla çok çalıştığı için rahat görüntüleme merkezinde yorumlatcak eğer bişi görürse kendisi perintologlara danışcakmış
eylül 2011 anneleri sizden kopuk yaşıyor gibiyim... yazdıklarınızı ara sıra okuyorum ama muhabbetinize balıklama dalmıyım diye yazmıyorum..
ben de eylül annesiyim diğer taraftan transfer oldum :1:
ay yok meryem yaa ancak toz alıp toparlayabildim belim ve karnımın sağ tarafı okdr acıorki anlatamam süpüremedim birara kalkıp süpürürsem tam süper olacak
Hoşgeldin merhaba
Sende bizi yeni buldun sanırım asıl soru nasıl buldun?
e hakkın ama yani şımarıcaksın tabi..
aah :1: yok canım artık estetik dikiş yada yapıştıma usulu oluyo hiç iz kalmıyo.Hatta artık eskisi gibi sezeryan agrısı bile olmuyo ama vücudun yenilenmesi için normal doğum gibisi yok tabi. Ben doğum konusunda kimsenin örnek alınmaması gerektiğini düşünüyorum.Ayşe normal doğurdu çok rahattı,fatma sezeryan yaptı çok kötü opldu gibi hikayeler hiç bana göre değil.Asla dinlemem kimseyi..İkisinde de sorun yaşayan yada çok rahat doğum yapan insanlar var.Tamamen kişinin bünyesiyle alakalı bi durum bu. Allah hepimize hangi yolla olursa olsun hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin..
valla çok doğru söylüyorsun etraftakileri özellikle kötü yorumları hiç dinlememek lazım ben kendi isteğim ile sezeryan oldum beni ilk hamileliğimde çok korkutmuşlardı yok kaç gün yataktan kalkamıycakmışım yok yağmur yağınca dikişlerim sızlıycakmış falan ben şuanda çok memnunum sezeryan olduğuma ben ne kadar normal doğum gördüm günlerce popsunun üstüne oturamayan:1:ama normal doğrupta hiç birşey olmamış gibi dolaşanıda gördüm
hayırlısıyla inş. ama yapmaya çalışıcam)))
bu arada sabah burnumdan kan geldi doktora sordum bişe olmaz dedi ama sizde olan varmı kızlar...
kız Seval nick değişmiş tanımadım şimdi senin olduğunu farkettim aferin bana zeka küpüyüm maşallah aahah:zonk:
yok Meryemcim Düzgün bey medicanada.. Normal doğumdan sonraki kısmı ile ilgili endişelerim var epizyo yapılmadan normal doğum artık neredeyse imkansız ben epizyo istemiyorum ayrıca basur korkum çok fazla. Çok çekiyorum bu durumdan. Kan grubum 0 rh (-) kan problemi yaşarsam sıkıntı olur ondan korkuyorum vs..Yani sancı dışında herşeyinden korkuyorum normal doğumun.o yüzden düşünmüyorum..
Slm kızlarr nihayet bende aranızdayım.Geçmişi okuyamadan direk daldım 340 sayfa olmuş çünkü :sok Bu arada gebelik çizelgesini nasıl yapıyoruz bi yardımcı olurmusunuz rica yapsam -ciko