2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
Mehtapçım tamam gelicem ben de Düzgün beye..Sen gitmişken epidural farkını bi sorarsın. Epidural sezeryan istiyorum ben. Önümüzdeki hafta perşembe kontrol zamanım o zaman Düzgün beye randevu alıcam. Hayırlısı olsun artık inşallah. Bu arada JFK ya yakın mı Medicana? Metrobüsle geliyorum kadir hasta iniyorum çok yürünüyor mu, ordan taksiye mi bineyim?

canım neden sezeryan dusunuyorsunkı ...bu arada duzgun ben jfk de degılmı

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Nasip canım bakalım. Henüz oğlum dönmedi zaten. Dönmezse mecburen sezeryan olacağım. Allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin

Canım ya ben sana konu dışı birşey soracağım.
Hani bizim geldiğimiz eski blog varya sende oradaydın eskiden değilmi?
Çünki seni hatırlıyorum...
Yaw bendede fil hafızası var kesin :zonk:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
ya kızlar bırsey danısmak ıstıyorum ben yenıbosnada nisa hastanesıne gıdyorum asıye hanıma we cok memnunum kendısınden fakat tek sorun cok beklıyorum gecen cuma gnu randewum 1deydı ben 4e kadr bekledım we muayene olmadan baska hastaneye gttık annm sınırlendı cunku...gttıgımz hastanede bom bos kımse memnun degıl ayyyy napcam yaaa dktrmu degstıreyımmı

kımse bana fıkır wermıyo yazdıgımı gormuyooo:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
bu arada kızlar bu girdiğim testi peritanaloji uzmanı yaptı yani sadece peritanolog en iyi yorumu yaparmış...girmeyenler önce bunu sorup girsinler..

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
canım deniz tıpta şükrü bey e gitmiştim 1 kere nursel hanımı bilmiyorum.bu arada gittiğim şükrü bey renin tıp a geçmişti en son

nursel hanım dedikleri askeri doktordu istifa edip deniz tıpa geçmiş ben de ona gittiydim daha önce iyi bi bayan ama palmiye hastanesi bana daha kapsamlı geliyo

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
kızlar gittigidiyor.com adresinden alışveriş yapan varmı ürünler nasıl geliyor problem oluyormu ben şu bebek şekerlerini beğendimde aynısı gelirmi alsam size bir danışayım dedim

Ekli dosyalar

• bebek-sekeri-50adet__31568408_0[1].jpg
    bebek-sekeri-50adet__31568408_0[1].jpg
    48 KB · Görüntüleme: 70

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
sağol damlacım hemen bende deneyeyim canım istedi valla:nk:

kız Seval nick değişmiş tanımadım şimdi senin olduğunu farkettim aferin bana zeka küpüyüm maşallah aahahahah:zonk:

canım neden sezeryan dusunuyorsunkı ...bu arada duzgun ben jfk de degılmı

yok Meryemcim Düzgün bey medicanada.. Normal doğumdan sonraki kısmı ile ilgili endişelerim var epizyo yapılmadan normal doğum artık neredeyse imkansız ben epizyo istemiyorum ayrıca basur korkum çok fazla. Çok çekiyorum bu durumdan. Kan grubum 0 rh (-) kan problemi yaşarsam sıkıntı olur ondan korkuyorum vs..Yani sancı dışında herşeyinden korkuyorum normal doğumun.o yüzden düşünmüyorum..

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
kız Seval nick değişmiş tanımadım şimdi senin olduğunu farkettim aferin bana zeka küpüyüm maşallah aahahahah:zonk:

yok Meryemcim Düzgün bey medicanada.. Normal doğumdan sonraki kısmı ile ilgili endişelerim var epizyo yapılmadan normal doğum artık neredeyse imkansız ben epizyo istemiyorum ayrıca basur korkum çok fazla. Çok çekiyorum bu durumdan. Kan grubum 0 rh (-) kan problemi yaşarsam sıkıntı olur ondan korkuyorum vs..Yani sancı dışında herşeyinden korkuyorum normal doğumun.o yüzden düşünmüyorum..

aslında mantıklı düşünüyon güzelim kan grubun nadir bulunan kan gurubundan

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
kımse bana fıkır wermıyo yazdıgımı gormuyooo:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:

canım düzgün beye gidebilirsen sana yakınsa sende ona git kızlar memnun o doktordan.çok fazla bekletmişler hani en fazla yarım saati anlarım ama 3 saat çok.doktorunu değiştir kuzum

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
demekki damlacım sende düzgün beye gidiyosun he hadi bakalım hayırlısı bu arada kocan gittimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar