2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
ben takımı söylemeyim utanıyorum bu aralar takımımdan :eek:ys::eek:ys: ama güzel bir stadımız var diyim sen anla hangi takımlı olduğumu :hihi::hihi:
özgecim aynı duyguları ve düşünceleri paylaşıyorum takımım konusunda :DDD
kızçeler hanımefendi her yeni yazılan mesajda mail yolluyor bana daha önce böyle olmazdı kk da atılmadım yoksa burda mı atacaklar beniii çok korkuyoruum ama ben masumum
:hihi::hihi::hihi: yok cnm ya ayarlardan bi ayar çekmen gerekiyor ama nasıl yapılıyodu unuttum bi bakıyım
ayy bende ekleyim yaa heveslendimm.. benim göbişim baya büyüdü öyle emine gibi küçük değil korkmayın sonra :hihi::hihi:

:hihi::hihi: bekliyoruuuzz

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
kızçeler hanımefendi her yeni yazılan mesajda mail yolluyor bana daha önce böyle olmazdı kk da atılmadım yoksa burda mı atacaklar beniii çok korkuyoruum ama ben masumum

bende sürekli gelenleri siliyorum, önceden gelmiyordu, ne oldu anlamadım, gereksizde 400 küsür, gelende 200 küsür mesaj, siliyorum geliyor, ayarlara girip kapatacam maili :zonk::zonk:

derus

Aktif Üye
Tepki
123
sağol özgecimm

bence de yeni isimler istiyoruz ama anlamı da güzel olsun
ya bide dinimizde önemli ya anlamı güzel bi isim olsun diye hani anlamı güzel derken illa dini içerikli mi olacak yani bir din büyüğü, kur'anda geçen vs yoksa anlamının güzel olması yeterli midir bizi aydınlatacak biri var mııı

biz bu konuyu komşumla konuştuk bugün.illa dini içerikli olmasına gerek yokmuş ama peygamberimzin söylediği güzel anlam taşımasıymış yani kuranda geçiyor diye bir kelimeyi alıp anlamsızlaştırmamak gerekir.

Tepki
30
kızlar benim alıntılarda yine sorun var, yazdıklarımı görmüyroum falan. Neyse çok da önemli değillll,
Belim ağrımaya başladı, öpüyorum sizi veeee huzurlarınızdan çekiliyorum, iyi gecelerrrrr

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar