2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
ay kızlar size koca göbeğimi göstereyim. şimdi görünce demeyin bu mu koca göbek diye daha bir hafta gibi oldu pörtledi birden küçücük bişeydi
bende de vaaa koca göbekkk
ufff kızlar oğluma isim bulamıyorum ya daha doğrusu bulduklarımın anlamı yok ayrıca eşimle ortak noktada buluşamıyoruz hepsine bahane buluyor:uzgun:
memur koyacak ismi anlaşıldı :zonk:

yahu neden mustafalinin ne zmn geleceği belli deill saadet bir hafta sonu için bilemi kavuşamıorsunuzzz:sinifsinif:
ben doğum iznine ayrıldığımda mersine gideceğim, gelmesi extra masraf olur ki biz bu oluşacak extra masrafı telefon parası olarak veriyos zati:acep::acep:

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
ay ateş bastı daha önce de resim yükledim sorun çıkmadı heveslendim ya şimdi olmuyo

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ufff kızlar oğluma isim bulamıyorum ya daha doğrusu bulduklarımın anlamı yok ayrıca eşimle ortak noktada buluşamıyoruz hepsine bahane buluyor:uzgun:
bugün bir arkadaş çağan ve bertan arasında kaldım dedi biride çağıl ismini önerdi özgeee sende okuuuu
ay kızlar size koca göbeğimi göstereyim. şimdi görünce demeyin bu mu koca göbek diye daha bir hafta gibi oldu pörtledi birden küçücük bişeydi
neden yükleyemedin ya geçende meryem yükleyememişti
bende de vaaa koca göbekkk

memur koyacak ismi anlaşıldı :zonk:

ben doğum iznine ayrıldığımda mersine gideceğim, gelmesi extra masraf olur ki biz bu oluşacak extra masrafı telefon parası olarak veriyos zati:acep::acep:

uffff çok kötü ama yaa cidden filmlik bir hikaye ve de

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
bizimki de maçizliyo ve deliriyo izlerken deli ediyo beni

ben de bir haftadır acayip tatlı yiyorum ve ekmek çolk yiyorum yaa durduramıyorum kendimi
ayy senin eşindemi beşiktaşlı
:( :( :(

hmmm seninkide memura kaldı desene... :(
evet teyzesi ya isimsiz kaldı oğluşummm..:uzgun:sen buldunmu isim
erkek ismi pek yok özgecim kızlarda değişik ve anlamlı güzel isimler daha çok

evet deryacım ya ben hep kız isimlerine bakıyordum kızım olsa 50 tane isim bulmuştum şimdiye kadar...bak kızı olacaklara hiç isimsiz varmı :uzgun:yokk:uzgun:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
bugün bir arkadaş çağan ve bertan arasında kaldım dedi biride çağıl ismini önerdi özgeee sende okuuuu

cıks abartmayalım pls....
ya da du bi, filmlik olsun, telif hakkı falan, iyi iş aslında, yan gelir kapısı:deli::deli::deli:

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
S7300228.jpg
olduuu

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

canım eşim onlarada kulp takar :zonk::zonk: dövecem ben bu kocamı onunlada papaz olmak istemiyorum o gidip yazdıracak sonuçta nüfus müdürlüğüne oda beğensin istiyorum yoksa gider absürt bişey yazdırır :zonk::zonk:

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
ayy senin eşindemi beşiktaşlı

evet teyzesi ya isimsiz kaldı oğluşummm..:uzgun:sen buldunmu isim

evet deryacım ya ben hep kız isimlerine bakıyordum kızım olsa 50 tane isim bulmuştum şimdiye kadar...bak kızı olacaklara hiç isimsiz varmı :uzgun:yokk:uzgun:

evet cnm beşiktaşlı.. :zonk: bu arada biz de hala isim bulamadık :zonk::zonk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar