2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derus

Aktif Üye
Tepki
123
bugün bir arkadaş çağan ve bertan arasında kaldım dedi biride çağıl ismini önerdi özgeee sende okuuuu

neden yükleyemedin ya geçende meryem yükleyememişti

uffff çok kötü ama yaa cidden filmlik bir hikaye ve de

çağan isminin anlamı da güzel melis hatta eşime dün söyledim beğenmedi berkay diyorum sahne ismi gibi diyor :acep:tuğsan düşündüm anlamı yok görkem, göktuğ,egemen hoşuma gidiyor...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

derus

Aktif Üye
Tepki
123
ayy senin eşindemi beşiktaşlı

evet teyzesi ya isimsiz kaldı oğluşummm..:uzgun:sen buldunmu isim

evet deryacım ya ben hep kız isimlerine bakıyordum kızım olsa 50 tane isim bulmuştum şimdiye kadar...bak kızı olacaklara hiç isimsiz varmı :uzgun:yokk:uzgun:

ben de beşiktaşlıyımmmmmmmm yaşasın KARAKARTAL:lala::lala:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
canım eşim onlarada kulp takar :zonk::zonk: dövecem ben bu kocamı onunlada papaz olmak istemiyorum o gidip yazdıracak sonuçta nüfus müdürlüğüne oda beğensin istiyorum yoksa gider absürt bişey yazdırır :zonk::zonk:
şiddetle katılıyorum sana...

çağan isminin anlamı da güzel melis hatta eşime dün söyledim beğenmedi berkay diyorum sahne ismi gibi diyor :acep:tuğsan düşündüm anlamı yok görkem, göktuğ,egemen hoşuma gidiyor...
bebişimize isim bulmadan önceki ben geldi gözümün önüne...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
evet cnm beşiktaşlı.. :zonk: bu arada biz de hala isim bulamadık :zonk::zonk:
bizler isimzedeleriz yeni isimler üretsinler banane yaa :lala::lala::lala:

ayy çok güldüm yaa sahne ismi gibi :kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya: eşin beni güldürdü allahta sizi güldürsün inşallah

kimono

Aktif Üye
Tepki
93

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
ayy canım yaaa haklısın valla ama hamilileğime ver okuyorumda hergün ama unutmuşum yine çok güzel adı adıyla yaşasın inşallah

ayy maşalllah yerim ben o senin göbişindekini.zayıf olduğun için azıcık çıkmış göbişin çook beğendim canım
sağol özgecimm

bence de yeni isimler istiyoruz ama anlamı da güzel olsun
ya bide dinimizde önemli ya anlamı güzel bi isim olsun diye hani anlamı güzel derken illa dini içerikli mi olacak yani bir din büyüğü, kur'anda geçen vs yoksa anlamının güzel olması yeterli midir bizi aydınlatacak biri var mııı

Tepki
61
kızçeler hanımefendi her yeni yazılan mesajda mail yolluyor bana daha önce böyle olmazdı kk da atılmadım yoksa burda mı atacaklar beniii çok korkuyoruum ama ben masumum

derus

Aktif Üye
Tepki
123

ayy çok güldüm yaa sahne ismi gibi :kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya: eşin beni güldürdü allahta sizi güldürsün inşallah

amin canım hepimizi inş.eşim alemdir.gidiyor eski isimlere. açıkcası bi son dk golü atıp babamın ismini falan koyalım demez:ilknur::ilknur:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
kızlar gündüz hastane için pijama gecelik konusu olmuş ben geçen hafta aldım 1 takım cici bölümüne ekledim bakın bakalım beğenicek misiniz? ben pek süslü şeyler sevmiyorum cicili bicili aldım. Tabi bi de gecelik takımı alıcam.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
sağol özgecimm

bence de yeni isimler istiyoruz ama anlamı da güzel olsun
ya bide dinimizde önemli ya anlamı güzel bi isim olsun diye hani anlamı güzel derken illa dini içerikli mi olacak yani bir din büyüğü, kur'anda geçen vs yoksa anlamının güzel olması yeterli midir bizi aydınlatacak biri var mııı

canım benim nacizane fikrim anlamının güzel olması yeterli kuranda zaten sayılı isim geçiyor o zaman herkes aynı isimi kullanırdı :acep::acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar