evet canım ya isimsiz kalacakd eğillerde içimize sinen bir isim buluruz inşallah
inşallah. egemen hoşuma gitti forumdan biri de egemen düşünüyodu ama kmdi unuttum
evet canım ya isimsiz kalacakd eğillerde içimize sinen bir isim buluruz inşallah
kızlar benim alıntılarda yine sorun var, yazdıklarımı görmüyroum falan. Neyse çok da önemli değillll,
Belim ağrımaya başladı, öpüyorum sizi veeee huzurlarınızdan çekiliyorum, iyi gecelerrrrr
de canım deys:
ys:
bende çok kişide görüyorum belediye dağıtmış gibi
inşallah. egemen hoşuma gitti forumdan biri de egemen düşünüyodu ama kmdi unuttum
bak şimdi giyesim kalmadı
kızlar benim alıntılarda yine sorun var, yazdıklarımı görmüyroum falan. Neyse çok da önemli değillll,
Belim ağrımaya başladı, öpüyorum sizi veeee huzurlarınızdan çekiliyorum, iyi gecelerrrrr
benim eşim de olabilir dedi hayretcesdi canım. benimde saydığım isimlerden eşimin yorum yapmadığı tek isim şimdiye kadar
ben ankarada kimsede görmedim şimdilik
tepiksu olarak deiştirdik ismi elvin teyzesi öle istedimelis tepilcan ne zamanlar oynuyor yoksa kafasına göre takılıyor mu
maşallahh eminecimde bu hala küçük beee
ayyy o da doğru büyük risk olurrcanım eşim onlarada kulp takar :zonk::zonk: dövecem ben bu kocamı onunlada papaz olmak istemiyorum o gidip yazdıracak sonuçta nüfus müdürlüğüne oda beğensin istiyorum yoksa gider absürt bişey yazdırır :zonk::zonk:
çağanı bende seviorumçağan isminin anlamı da güzel melis hatta eşime dün söyledim beğenmedi berkay diyorum sahne ismi gibi diyor :acep:tuğsan düşündüm anlamı yok görkem, göktuğ,egemen hoşuma gidiyor...
özgeemmm çok güzel gözüküorsunnn yandanda çek göbeğini kuşumm hatıra kalsın bunlarZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
benim eşim de olabilir dedi hayret
biz sana gönderelim cnm tişörtleri
tepiksu olarak deiştirdik ismi elvin teyzesi öle istedisanırım yasin yanımda deilken kıpır kıpır ama gündüz hareketli gece hareketsiz bu düzende gitsin doğuncada gece uyanıp üzmesin anasınııı
ayyy o da doğru büyük risk olurr
çağanı bende seviorum
özgeemmm çok güzel gözüküorsunnn yandanda çek göbeğini kuşumm hatıra kalsın bunlar
cess düşünüyor canım egem iinşallah. egemen hoşuma gitti forumdan biri de egemen düşünüyodu ama kmdi unuttum
özgeee çok tatlı görünüyorsun ya maşallah tişörtüne de bayıldımmm...
ayy olurmu canım yaa hemen tepemde bitti pc yi istiyorözgeee istediğin isimleri şimdi kabul ettirebilirsin belki kupayı aldılar şansını dene
bende evde giyiyorum canımbak şimdi giyesim kalmadı
teşekkür ederim damla aplaÖzge senin koca göbüşünü yerim ben maşallah
tepiksu olarak deiştirdik ismi elvin teyzesi öle istedisanırım yasin yanımda deilken kıpır kıpır ama gündüz hareketli gece hareketsiz bu düzende gitsin doğuncada gece uyanıp üzmesin anasınııı
ayyy o da doğru büyük risk olurr
çağanı bende seviorum
özgeemmm çok güzel gözüküorsunnn yandanda çek göbeğini kuşumm hatıra kalsın bunlar
özgeee istediğin isimleri şimdi kabul ettirebilirsin belki kupayı aldılar şansını dene
uff emineee ben şimdilik böle avutayıma kendimi neyse doğanın engesi bu galiba bizde böle böle kilo vericez herhalde iyi yönünen bakim pollyannayı ben:sirin:inş melis gece uyanmaz dicem ama sen yine kendini kötüye alıştır gece canavarlaşmayan bebek duymadım ben :zonk:
teşekkürler bu arada
tepiksu ha çok hoş isim teyzesi güzel seçim yapmış yasine gıcıgımı var acaba bu kızın..benim eşim elini göbegime koyuyor beni mi daha çok seviyorsun diyor tık yok anneyimi daha çok seviyorsun diyor tepik atıyor eşimde eşoleşşek deyip arkasını dönüp küsüyor
ne yapacakmış pcyi yahu azıcık tepinip sevinse yaayy olurmu canım yaa hemen tepemde bitti pc yi istiyor
bende evde giyiyorum canım
teşekkür ederim damla aplays:
ys:
çektim yandanda ama buraya yükleyemedimys:
uff emineee ben şimdilik böle avutayıma kendimi neyse doğanın engesi bu galiba bizde böle böle kilo vericez herhalde iyi yönünen bakim pollyannayı ben:sirin:
ya yaine gıcığı olabilir küstü babasına kesin sen benden korktun bende sana oynamam dedi haklıda kızımmmm aylardır yaratık muamelsi görüor babasından buarada burç un yaptığı daha süpermiş
yok canım yemez benim kocabence de özgefırsat bu fırsat yaşasın karakartal
ne yapacakmış pcyi yahu azıcık tepinip sevinse ya