2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
melis tepilcan ne zamanlar oynuyor yoksa kafasına göre takılıyor mu
tepiksu olarak deiştirdik ismi elvin teyzesi öle istedi :D sanırım yasin yanımda deilken kıpır kıpır ama gündüz hareketli gece hareketsiz bu düzende gitsin doğuncada gece uyanıp üzmesin anasınııı
maşallahh eminecimde bu hala küçük beee
canım eşim onlarada kulp takar :zonk::zonk: dövecem ben bu kocamı onunlada papaz olmak istemiyorum o gidip yazdıracak sonuçta nüfus müdürlüğüne oda beğensin istiyorum yoksa gider absürt bişey yazdırır :zonk::zonk:
ayyy o da doğru büyük risk olurr
çağan isminin anlamı da güzel melis hatta eşime dün söyledim beğenmedi berkay diyorum sahne ismi gibi diyor :acep:tuğsan düşündüm anlamı yok görkem, göktuğ,egemen hoşuma gidiyor...
çağanı bende seviorum
özgeemmm çok güzel gözüküorsunnn yandanda çek göbeğini kuşumm hatıra kalsın bunlar

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
tepiksu olarak deiştirdik ismi elvin teyzesi öle istedi :D sanırım yasin yanımda deilken kıpır kıpır ama gündüz hareketli gece hareketsiz bu düzende gitsin doğuncada gece uyanıp üzmesin anasınııı

çağanı bende seviorum

özgeemmm çok güzel gözüküorsunnn yandanda çek göbeğini kuşumm hatıra kalsın bunlar

inş melis gece uyanmaz dicem ama sen yine kendini kötüye alıştır gece canavarlaşmayan bebek duymadım ben :zonk:
teşekkürler bu arada

Tepki
61
tepiksu ha çok hoş isim teyzesi güzel seçim yapmış yasine gıcıgımı var acaba bu kızın..benim eşim elini göbegime koyuyor beni mi daha çok seviyorsun diyor tık yok anneyimi daha çok seviyorsun diyor tepik atıyor eşimde eşoleşşek deyip arkasını dönüp küsüyor:)

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
özgeee istediğin isimleri şimdi kabul ettirebilirsin belki kupayı aldılar şansını dene

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
özgeee istediğin isimleri şimdi kabul ettirebilirsin belki kupayı aldılar şansını dene
ayy olurmu canım yaa hemen tepemde bitti pc yi istiyor :hihi::hihi:
:hihi: bak şimdi giyesim kalmadı :hihi:
bende evde giyiyorum canım
Özge senin koca göbüşünü yerim ben maşallah
teşekkür ederim damla apla :eek:ys::eek:ys:

çağanı bende seviorum

çektim yandanda ama buraya yükleyemedim :eek:ys:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
inş melis gece uyanmaz dicem ama sen yine kendini kötüye alıştır gece canavarlaşmayan bebek duymadım ben :zonk:
teşekkürler bu arada
uff emineee ben şimdilik böle avutayıma kendimi neyse doğanın engesi bu galiba bizde böle böle kilo vericez herhalde iyi yönünen bakim pollyannayı ben:sirin:
tepiksu ha çok hoş isim teyzesi güzel seçim yapmış yasine gıcıgımı var acaba bu kızın..benim eşim elini göbegime koyuyor beni mi daha çok seviyorsun diyor tık yok anneyimi daha çok seviyorsun diyor tepik atıyor eşimde eşoleşşek deyip arkasını dönüp küsüyor:)

ya yaine gıcığı olabilir küstü babasına kesin sen benden korktun bende sana oynamam dedi haklıda kızımmmm aylardır yaratık muamelsi görüor babasından buarada burç un yaptığı daha süpermiş:D:D:D:D

Tepki
61
uff emineee ben şimdilik böle avutayıma kendimi neyse doğanın engesi bu galiba bizde böle böle kilo vericez herhalde iyi yönünen bakim pollyannayı ben:sirin:

ya yaine gıcığı olabilir küstü babasına kesin sen benden korktun bende sana oynamam dedi haklıda kızımmmm aylardır yaratık muamelsi görüor babasından buarada burç un yaptığı daha süpermiş:D:D:D:D

yaşasın anaların şampiyonlugu babalar küssün oohh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar