yok canım yemez benim koca
yaani gs alsa ben bu halimle tepinirim
gs alsa tepinmek yetmez düşünsene takım şu durumunda kupayı alıyo yedi kere falan parende atsak anca
yok canım yemez benim koca
yaani gs alsa ben bu halimle tepinirim
gs alsa tepinmek yetmez düşünsene takım şu durumunda kupayı alıyo yedi kere falan parende atsak anca
kızlar ben çıkıyorum biraz kitap okuyacağım iyi geceler hepinize :sirin::sirin:
iyi geceler ay benim de yarım bıraktığım bir sürü kitap var elimde sana ii okumalar ben de yatmadan okuyayım bari biraz suçluluk hissettim :acep:kızlar ben çıkıyorum biraz kitap okuyacağım iyi geceler hepinize :sirin::sirin:
kızlar ben çıkıyorum biraz kitap okuyacağım iyi geceler hepinize :sirin::sirin:
iyi geceleeeerrrrrrrrrrrrr
biz kaçaarrrrrrrr
iyi geceler canımm.bende çıkayım bari eşim tepemde bekliyor öptüm herkesi
sağlık ocaklarında sadece kalp atımlarına bakıyolar bebeğin dünürcüm senin şeker yüklemen ne zaman pekibenim eşimde şimdiden 2.çocuğu istiyor canım.
ohh sizin oralara yaz gelmiş burda daha adam akıllı baharı bile yaşayamıyoruz neslicim
ohh maşallah gelinim iyi.estetikli burnunu yesinlersağlık ocaklarında bakıyorlar mı bebeğe??
oooo süper bir haber umarım kimsede çıkmaz.bende beklemedeyim hala şeker yükleme testi için.
hadi bende çıkayım cümleten yatalım o zaman melis sende uyu damla hadi sende yataga dagılın uleen yataklara
benim kocada ikinciyi çok beklemeyiz biz diyodu bi arabenim eşimde şimdiden 2.çocuğu istiyor canım.
ohh sizin oralara yaz gelmiş burda daha adam akıllı baharı bile yaşayamıyoruz neslicim
ohh maşallah gelinim iyi.estetikli burnunu yesinlersağlık ocaklarında bakıyorlar mı bebeğe??
oooo süper bir haber umarım kimsede çıkmaz.bende beklemedeyim hala şeker yükleme testi için.
melisim bu sorunu sen yaşamıyorsun sadece bende aynı senin gibiyimm doymak mı o da ne:1::1: tatlı da üstüne cabası:cikolata: