selam güzel ve şişko bayanlar :zonk::zonk::zonk::zonk:
geçmişi okuyordum canım nasılsın
selam özge:sirin: gündüz de yazdım göömedin sanırım nasılsın canım ?
selam güzel ve şişko bayanlar :zonk::zonk::zonk::zonk:
geçmişi okuyordum canım nasılsın
bende iyiyim canım şimdilik bi sorun yok yüklemedeyi atlatsaydık hayırlısıyla:acep:
evet canım ya eşim evde bu günlerde ondan ban düşmüyor pc.allahtan şimdi maç izliyorda alabildimsağol cnm görüşemiyoruz kaç gündür nasılsın nasıl gidiyor
selam özge:sirin: gündüz de yazdım göömedin sanırım nasılsın canım ?
evet şimdi içicem soda başka türlü geçmez resmen yangın var içerde..
yarın yükleme yok canım normal kontrolum var bakalım Mehtapla Serabın doktoruna geçiyorum yarın ilk tanışma olucak Düzgün beyle.Ne zaman ister yarın öğreniriz.Çok korkuyorum ben bu şeker olayından. İnşallah çıkmaz en son detaylıda doktor tatlı yeme dedi bana içime kurt düştü daha önce de gizli şekerden şüphelenmişlerdi ( hamilelikten önce) şimdi tırsıyorum çıkmaz inşallah :acep:
evet canım ya eşim evde bu günlerde ondan ban düşmüyor pc.allahtan şimdi maç izliyorda alabildim
aa görmedim canım yaa iyiyim sen nasılsın deryacım gündüz hem temizlik yapıp hemde arada bakıyordum gözümden kaçtı demekki
bizimki de maçizliyo ve deliriyo izlerken deli ediyo benievet canım ya eşim evde bu günlerde ondan ban düşmüyor pc.allahtan şimdi maç izliyorda alabildim
aa görmedim canım yaa iyiyim sen nasılsın deryacım gündüz hem temizlik yapıp hemde arada bakıyordum gözümden kaçtı demekki
çıkmaz inş.canım ya. hayırlısıyla bunu da atlatsaydık. ben de çok korkuyorum çünkü tatlıyı çok kaçırıyorum denildiği gibi erkekler tatlı yediriyor valla
valla bnm başlardada bir iki şişmişti ama şimdi baya şişior dün günde karşımda oturan kadınlar farketti bugünde yasin meliss bu nee dedi dehşetleayakların şişmesi erken değil mi?:acep:
hıh sen anca dalga geç bnmleeeee:zopa:iyiyim valla,kesen fıkra var ama yazmiim :zonk::zonk:
du sakin ol, sen önce dönüş bi ucubeye, beğenirsem bende dönüşecem:deli::deli::deli:
akşamlarınız hayrolsun efenimmm
melisim ben mi yanlış hatırlıyorum 24 ve 28.haftalarda yapılıyordu zaten öyle degil mi yoksaa
yok yavrum 24-28 arası yapılıyor geç değil..
siz baya öndesiniz benden ben daha bu cumartesi ayrıntılıya giricem
inş bi sorun çıkmaz cnm hayırlısıyla atlatırsınız
doğrudur canım olur. ben de iyiyim şimdilik bi sıkıntı yok. pazartesi yükleme var onu bekliyorum. oğluşum ne kadar oldu onu merak ediyorum:acep:
valla bnm başlardada bir iki şişmişti ama şimdi baya şişior dün günde karşımda oturan kadınlar farketti bugünde yasin meliss bu nee dedi dehşetle
hıh sen anca dalga geç bnmleeeee:zopa:
haa tmm ozmn kızlarr ces bugün yaptırınca bi hesaplıyım dedim panikledim vallaa vakit varsa sorun yok ozmn vaybee nerden nereye yaaa ayrıntılılarda bittide yüklemeleregeldik az kaldı doğumlardan konuşmaya
ben sürekli erik yiyorum, çok tatlı yemiyorum, benimde oğlum olacak ama ekşi istiyo canım, nassı işanlamadım...çıkmaz inş.canım ya. hayırlısıyla bunu da atlatsaydık. ben de çok korkuyorum çünkü tatlıyı çok kaçırıyorum denildiği gibi erkekler tatlı yediriyor valla
ÇİNLİ FİLOZOFUN DENKLEMİ
(İnsan) = (yemek) + (uyumak) + (para kazanmak için çalışmak) + (Eğlenmek)
(Eşek) = (yemek) + (uyumak) olduğuna göre ilk denklemde
(yemek+uyumak) yerine (Eşek) koyabiliriz...
(İnsan)=(Eşek)+(para kazanmak için çalışmak)+(Eğlenmek)
bu yeni denklemde her iki taraftan (Eğlenmek) çıkartılırsa:
(İnsan) - (Eğlenmek) = (Eşek) + (para kazanmak için çalışmak )
SONUÇ:
Eğlenmesini bilmeyen insan,sadece para kazanmak için çalışan eşekten başka birşey değildir.
Çinli Filozof Chang Ying Yue'dan;
Her kim gün boyunca arı kadar aktif, bir boğa kadar güçlü, bir at kadar çalışkan olduğu halde, akşam olunca bir köpek kadar bitkin eve dönüyorsa;
bir veterinere görünmelidir.Çünkü eşek olması, kuvvetle muhtemeldir....
:zonk::zonk::zonk:
hmmmm o yüzden bazı bebişlere eşek sıpası diyorlarr:deli::deli:
bizimki de maçizliyo ve deliriyo izlerken deli ediyo beni
ben de bir haftadır acayip tatlı yiyorum ve ekmek çolk yiyorum yaa durduramıyorum kendimi
valla öyle meliss doğumlarımızı da yapsydık hayırlısıyla.bu arada annen gitti mi senin ?
ben sürekli erik yiyorum, çok tatlı yemiyorum, benimde oğlum olacak ama ekşi istiyo canım, nassı işanlamadım...
3-5-10 paket yaz doktoooorrrrssonunu süper bağlamışsınn aha sna acil bir doz mustafalin yazıorummmm saadeeetttt
3-5-10 paket yaz doktoooorrrr
acilinden olsun plss:ilknur::ilknur:ys::zonk::zonk::cee:cee:acep::acep: