2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
sağol cnm görüşemiyoruz kaç gündür nasılsın nasıl gidiyor
evet canım ya eşim evde bu günlerde ondan ban düşmüyor pc.allahtan şimdi maç izliyorda alabildim :hihi::hihi::hihi:
selam özge:sirin: gündüz de yazdım göömedin sanırım nasılsın canım ?

aa görmedim canım yaa iyiyim sen nasılsın deryacım gündüz hem temizlik yapıp hemde arada bakıyordum gözümden kaçtı demekki

derus

Aktif Üye
Tepki
123
evet şimdi içicem soda başka türlü geçmez resmen yangın var içerde..
yarın yükleme yok canım normal kontrolum var bakalım Mehtapla Serabın doktoruna geçiyorum yarın ilk tanışma olucak Düzgün beyle.Ne zaman ister yarın öğreniriz.Çok korkuyorum ben bu şeker olayından. İnşallah çıkmaz en son detaylıda doktor tatlı yeme dedi bana içime kurt düştü daha önce de gizli şekerden şüphelenmişlerdi ( hamilelikten önce) şimdi tırsıyorum çıkmaz inşallah :acep:

çıkmaz inş.canım ya. hayırlısıyla bunu da atlatsaydık. ben de çok korkuyorum çünkü tatlıyı çok kaçırıyorum denildiği gibi erkekler tatlı yediriyor valla:hihi:

derus

Aktif Üye
Tepki
123
evet canım ya eşim evde bu günlerde ondan ban düşmüyor pc.allahtan şimdi maç izliyorda alabildim :hihi::hihi::hihi:

aa görmedim canım yaa iyiyim sen nasılsın deryacım gündüz hem temizlik yapıp hemde arada bakıyordum gözümden kaçtı demekki

doğrudur canım olur. ben de iyiyim şimdilik bi sıkıntı yok. pazartesi yükleme var onu bekliyorum. oğluşum ne kadar oldu onu merak ediyorum:acep:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
ÇİNLİ FİLOZOFUN DENKLEMİ
‎(İnsan) = (yemek) + (uyumak) + (para kazanmak için çalışmak) + (Eğlenmek)

(Eşek) = (yemek) + (uyumak) olduğuna göre ilk denklemde

(yemek+uyumak) yerine (Eşek) koyabiliriz...

(İnsan)=(Eşek)+(para kazanmak için çalışmak)+(Eğlenmek)

bu yeni denklemde her iki taraftan (Eğlenmek) çıkartılırsa:
(İnsan) - (Eğlenmek) = (Eşek) + (para kazanmak için çalışmak )

SONUÇ:
Eğlenmesini bilmeyen insan,sadece para kazanmak için çalışan eşekten başka birşey değildir.

Çinli Filozof Chang Ying Yue'dan;
Her kim gün boyunca arı kadar aktif, bir boğa kadar güçlü, bir at kadar çalışkan olduğu halde, akşam olunca bir köpek kadar bitkin eve dönüyorsa;
bir veterinere görünmelidir.Çünkü eşek olması, kuvvetle muhtemeldir....

:zonk::zonk::zonk:
hmmmm o yüzden bazı bebişlere eşek sıpası diyorlarr:deli::deli:

kimono

Aktif Üye
Tepki
93

bizimki de maçizliyo ve deliriyo izlerken deli ediyo beni
çıkmaz inş.canım ya. hayırlısıyla bunu da atlatsaydık. ben de çok korkuyorum çünkü tatlıyı çok kaçırıyorum denildiği gibi erkekler tatlı yediriyor valla:hihi:

ben de bir haftadır acayip tatlı yiyorum ve ekmek çolk yiyorum yaa durduramıyorum kendimi

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ayakların şişmesi erken değil mi?:acep:
valla bnm başlardada bir iki şişmişti ama şimdi baya şişior dün günde karşımda oturan kadınlar farketti bugünde yasin meliss bu nee dedi dehşetle
iyiyim valla,kesen fıkra var ama yazmiim :zonk::zonk:
du sakin ol, sen önce dönüş bi ucubeye, beğenirsem bende dönüşecem:deli::deli::deli:

akşamlarınız hayrolsun efenimmm:hihi:
hıh sen anca dalga geç bnmleeeee:zopa:
melisim ben mi yanlış hatırlıyorum 24 ve 28.haftalarda yapılıyordu zaten öyle degil mi yoksaa

yok yavrum 24-28 arası yapılıyor geç değil..

haa tmm ozmn kızlarr ces bugün yaptırınca bi hesaplıyım dedim panikledim vallaa vakit varsa sorun yok ozmn vaybee nerden nereye yaaa ayrıntılılarda bittide yüklemeleregeldik az kaldı doğumlardan konuşmaya

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
doğrudur canım olur. ben de iyiyim şimdilik bi sıkıntı yok. pazartesi yükleme var onu bekliyorum. oğluşum ne kadar oldu onu merak ediyorum:acep:

hayırlı haberle geleceksin canım inşallah.tosun olmuştur oğluşun şimdi artık çok hızlı büyüyecekler yerim ben onlarıı :eek:ys::eek:ys: ben daha geçen hafta gördüm ama özledim şimdiden oğlumu :eek:ys:

derus

Aktif Üye
Tepki
123
valla bnm başlardada bir iki şişmişti ama şimdi baya şişior dün günde karşımda oturan kadınlar farketti bugünde yasin meliss bu nee dedi dehşetle

hıh sen anca dalga geç bnmleeeee:zopa:

haa tmm ozmn kızlarr ces bugün yaptırınca bi hesaplıyım dedim panikledim vallaa vakit varsa sorun yok ozmn vaybee nerden nereye yaaa ayrıntılılarda bittide yüklemeleregeldik az kaldı doğumlardan konuşmaya

valla öyle meliss doğumlarımızı da yapsydık hayırlısıyla.bu arada annen gitti mi senin ?

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
ben sürekli erik yiyorum, çok tatlı yemiyorum, benimde oğlum olacak ama ekşi istiyo canım, nassı işanlamadım...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ÇİNLİ FİLOZOFUN DENKLEMİ
‎(İnsan) = (yemek) + (uyumak) + (para kazanmak için çalışmak) + (Eğlenmek)

(Eşek) = (yemek) + (uyumak) olduğuna göre ilk denklemde

(yemek+uyumak) yerine (Eşek) koyabiliriz...

(İnsan)=(Eşek)+(para kazanmak için çalışmak)+(Eğlenmek)

bu yeni denklemde her iki taraftan (Eğlenmek) çıkartılırsa:
(İnsan) - (Eğlenmek) = (Eşek) + (para kazanmak için çalışmak )

SONUÇ:
Eğlenmesini bilmeyen insan,sadece para kazanmak için çalışan eşekten başka birşey değildir.

Çinli Filozof Chang Ying Yue'dan;
Her kim gün boyunca arı kadar aktif, bir boğa kadar güçlü, bir at kadar çalışkan olduğu halde, akşam olunca bir köpek kadar bitkin eve dönüyorsa;
bir veterinere görünmelidir.Çünkü eşek olması, kuvvetle muhtemeldir....

:zonk::zonk::zonk:
hmmmm o yüzden bazı bebişlere eşek sıpası diyorlarr:deli::deli:

ssonunu süper bağlamışsınn ahahahahaha sna acil bir doz mustafalin yazıorummmm saadeeetttt

derus

Aktif Üye
Tepki
123
bizimki de maçizliyo ve deliriyo izlerken deli ediyo beni

ben de bir haftadır acayip tatlı yiyorum ve ekmek çolk yiyorum yaa durduramıyorum kendimi

aynen ben de ekmeği abartıyorum oldum olası öyleyimdir kilomu da merak ediyorum evde tartı yok kendimi drun tartısına göre ayarladım:hihi:

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
ay kızlar size koca göbeğimi göstereyim. şimdi görünce demeyin bu mu koca göbek diye daha bir hafta gibi oldu pörtledi birden küçücük bişeydi

derus

Aktif Üye
Tepki
123
ufff kızlar oğluma isim bulamıyorum ya daha doğrusu bulduklarımın anlamı yok ayrıca eşimle ortak noktada buluşamıyoruz hepsine bahane buluyor:uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar