2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ben geldimmmmmm yaaa bildiğiniz koca ayak oldum ben yaaaaaaa şişmeninde ötesine geçtiler gitgide ucubeye dönüüorummm alooooooooooooooooooooo sakinleştirin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

saadett fıkran güel ama o bile kesmedi beniiii:mendil:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
ben de iyiyim çok şükür.damla gitti mi misafirin bugünlerde yoksun

bizde iyiyiz kızlar bugün yemeği fazla kaçırdım midem yanıyo cayır cayır çok fena..

gündüz misafirim vardı Deryacım dün güne gittim annemle, yarın da doktor amcamıza gidiyoruz inşallah cuma burda olurum gündüz..Bu aralar pek giremedim üst üste çok iş çıktı özledim herkesi..Sen nasılsın kuzum?

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
selam annecikler biz geldikk :lala: kociş maç izliyor bende rahatça oturdum pcyee :hihi:
hoş geldiniz (ben de ev sahibi gibi oldum) nasılsın
ben geldimmmmmm yaaa bildiğiniz koca ayak oldum ben yaaaaaaa şişmeninde ötesine geçtiler gitgide ucubeye dönüüorummm alooooooooooooooooooooo sakinleştirin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay cnm ya dün okudum daha bol su için gün içinde ayaklarınızı dinlendirin yazıyordu

derus

Aktif Üye
Tepki
123
bizde iyiyiz kızlar bugün yemeği fazla kaçırdım midem yanıyo cayır cayır çok fena..

gündüz misafirim vardı Deryacım dün güne gittim annemle, yarın da doktor amcamıza gidiyoruz inşallah cuma burda olurum gündüz..Bu aralar pek giremedim üst üste çok iş çıktı özledim herkesi..Sen nasılsın kuzum?

soda içsen rahatlatır belki.ben de iyiyim canım şimdilik yarın yükleme mi var seninde?

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
Sevgili Anneler! Hamilelik döneminde tüketilmemesi gereken bitkileri biliyor muydunuz? Aloe,ananas,ardıç meyvesi,arnikaiayıüzümü,barut ağacı kabuğu,devedikeni,ekinazya,enginar yaprağı, hayıt meyvesi,kınakına kabuğu, maydanoz kökü, meyan kökü, sinameki, yılan kökü, zencefil, tere,kekik,fesleğen,ketentohumu,ahudud çayı
Emzirme döneminde de adaçayı ve nane kullanmamalısınız.
Milupa Anne Bebek ******nden çalıntı, alıntı yane:deli::deli:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
yaa bu bnm yen dr beni yükleme için çağırdığı tarihte ben 25+4 günlük hamile oluorumm geç deilmi

derus

Aktif Üye
Tepki
123

ayakların şişmesi erken değil mi?:acep:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
iyiyim sağol cnm sen nasılsın

nasılsın saadet
iyiyim valla, yemek sıkıştırdı oğluşumla beni ama olsun:zonk:

kesen fıkra var ama yazmiim :zonk::zonk:
du sakin ol, sen önce dönüş bi ucubeye, beğenirsem bende dönüşecem:deli::deli::deli:

selam annecikler biz geldikk :lala: kociş maç izliyor bende rahatça oturdum pcyee :hihi:

hoş geldiiinnnnnnnnn

iyi akşamlar hanımefendi sitesinin hanım efendileri ve bebeleriii
akşamlarınız hayrolsun efenimmm:hihi:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
soda içsen rahatlatır belki.ben de iyiyim canım şimdilik yarın yükleme mi var seninde?

evet şimdi içicem soda başka türlü geçmez resmen yangın var içerde..
yarın yükleme yok canım normal kontrolum var bakalım Mehtapla Serabın doktoruna geçiyorum yarın ilk tanışma olucak Düzgün beyle.Ne zaman ister yarın öğreniriz.Çok korkuyorum ben bu şeker olayından. İnşallah çıkmaz en son detaylıda doktor tatlı yeme dedi bana içime kurt düştü daha önce de gizli şekerden şüphelenmişlerdi ( hamilelikten önce) şimdi tırsıyorum çıkmaz inşallah :acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar