Ben sabahtan 1 saat yuzdum geldim biseyler yedim utu yaptim simdi oturdum ama yemek yapmam lazim fakat banada bir agirlik coktu gozlerim kapaniyor.
Ces naptin sonuclarin cikti mi?
Mutlaka soylemissindir ama unuttum sanirim kac gr lik yapilmisti canim yuklemen?
çıkınca bizede haber ver sonuçları ces
Ben geldim kızlar ama kimse yok
Siz görürsünüz nasıl olsa yarın öbür gün patır patır dökülürsünüz buraya
son günlerde iyice ağırlaşıp yerinizden kalkamayınca bizden başka kimseyi bulamazsınız
bütün gün net karşısında pinekleyerek sohbet edersiniz :nanik:
Ayyyy ne çok yazmışım :zuzu:
Ben sabahtan 1 saat yuzdum geldim biseyler yedim utu yaptim simdi oturdum ama yemek yapmam lazim fakat banada bir agirlik coktu gozlerim kapaniyor.
Ces naptin sonuclarin cikti mi?
Mutlaka soylemissindir ama unuttum sanirim kac gr lik yapilmisti canim yuklemen?
aa ne güzel nerde yüzüyosun?güneyde falan mısın yoksa?
ben çok istememe rağmen havuza girmeye korkuyorum hala..
veririm canım
evet evethepsi elimize düşçek son aylardaaaaaaa.
gebelikte herkese ilk 50 yapiliyo canım, sonra gerekirse 100 yapılıyo diye biliyorum. hala da çıkmadı sonuçlarım ya deliriciiiim.
kızlar pardon ben de izleyemediğim bir dizi vardı onu izledim.birazda iş... birde yemek yedim...
bu arada işyeri telefonum çaldı...
adımı soyadımı söyleyip sizmisiniz dedi..
benim aile hekimimin olduğu sağlık ocağından arıyorlarmış....
-gebemisiniz dedi...
-evet dedim
-kaç haftalık dedi
-söyledim..
-niye aile hekimine gelmiyorsunuz.. dedi
-dedim işe gidiyorum işimde evime uzak...
-özel hastaneye gidiyorsunuz ama dedi...
-2 hafta içinde kayıt için ve muayne için bekliyoruz dedi....
-ne zaman gelirsiniz dedi
-pazartesi olabilir dedim
-tamam dedi......
ya bu ne yaaa... bide azar yedik iyi mi.... :1:
1. aç karnına gidiyosun, hemen kan alıyolar. sonra 1 bardak glikozlu su içiyosun. 1 saat sonra tekrar kan alıyolar. sonuçlarda yarım günde çıkıyomuş, öğlen gibi alıcam sonuçları.
2. 640 gr (haftasıyla tam uyumlu) olmuş, boyu kaç santim bilmiyorum ama bacak kemigi boyuna gore 25 haftalık, 1 hafta onden gidiyo, e malum ben 183 baba 185 oolunca normalmiş. normalden ascık uzun bi bebek olucuk dedi, selvi boolu oglum benim. bu arada o kadar geniş yeri var ki bi bacagını boylu boyunca uzatıp yatmış dedi doktor
3. ben ayrıntılıya hiç girmedim. ama kendi doktrum sürekli beyin odaları kalp odaları, mide, idrar torbası onlara bakıp duruyo. bizim kadın dogumcu olarak bu ayrıntılı ultrasonun raporunu yazmaya yetkimiz yok dedi. hem rapor yazdırırsınız hem de sizi baska bi doktor daha gormus olur diye baskasına goderiyorum dedi. 28. haftada olma sebebi de bebegin tam olarak gelismis olarak gorunmesi icinmis. sizin 2 kere gideceginizi de ben bilmiyodum canım.
oğlen gibi alıcam sonuçlaırmı özgeicm tatlım.
Hmmm ok. Sonuca gore yani 100 luge karar veriyolar simdi anladim.
Oglen cikar dememisler miydi neden cikmadi ki hala? Neyse merak ediyorum bende sonucunu sende benim kadarkilo aldin ya bakalim nolcak diye senin kadar meraktayim. Bende pko vardi , pko lularda hamilelik sekeri cikma olasiligi fazla oluyomus korkuyorum oyuzden insallah bisey cikmaz:ilknur:
Yok canim nerdeeee istanbuldayim ben. Sitenin kapali havuzunda yuzuyorum. Neden korkuyosun ki benim doktorum 3. Aydan sonra kesinlikle yuz dedi. Tabi temizligine inandigin bir havuzda! Ben pek duzenli gidemiyorum ama usengeclikten:uzgun:
ahha resmen azarlamış adam seni, "özele gitmeyi bilirsin amaaa" diye, git bakalım bi de onlar muayene etsin. siz neden şimdiye kadar aramadınız diye sen de onları azarlarsın gidince.
aslında çok faydalı biliyorumda şu dönemde hiç riske giremiyorum..bende fazla titizim işte yok mantar olurum yok uçuk virüsü diyip gidemiyorum..dr bide 7.aydan sonra denizde yasak demişti sanırım e bizim 7.ayımız hazirana gelmiyo mu?sanırım yüzemicez bebişle biz..
kızlar pardon ben de izleyemediğim bir dizi vardı onu izledim.birazda iş... birde yemek yedim...
bu arada işyeri telefonum çaldı...
adımı soyadımı söyleyip sizmisiniz dedi..
benim aile hekimimin olduğu sağlık ocağından arıyorlarmış....
-gebemisiniz dedi...
-evet dedim
-kaç haftalık dedi
-söyledim..
-niye aile hekimine gelmiyorsunuz.. dedi
-dedim işe gidiyorum işimde evime uzak...
-özel hastaneye gidiyorsunuz ama dedi...
-2 hafta içinde kayıt için ve muayne için bekliyoruz dedi....
-ne zaman gelirsiniz dedi
-pazartesi olabilir dedim
-tamam dedi......
ya bu ne yaaa... bide azar yedik iyi mi.... :1:
aslında çok faydalı biliyorumda şu dönemde hiç riske giremiyorum..bende fazla titizim işte yok mantar olurum yok uçuk virüsü diyip gidemiyorum..dr bide 7.aydan sonra denizde yasak demişti sanırım e bizim 7.ayımız hazirana gelmiyo mu?sanırım yüzemicez bebişle biz..
bana temmuz 15E kadar girebilirsin dedi. ama çeşme denizi temizdir, daha sonra da girmende bi sakınca yok aslında dedi.
Kızlarrrrrrrrrr
kız kardeşim hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee