2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
72
* Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.

* 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.

* Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.

* 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.

* Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.

* Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.

* Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.

Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
.............veee

Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.

Paylaşayım istedim, sevgilerimle kızlar

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
benim hatun içerden tepikleyip duruor beni göbeğim aşağı yukarı inip çıkıor babasının yanındada yapsa ya şu şebeklikleri yaaa

birde öle yapınca konuşmaya başladım ama kitlendim kaldım lan ben delimiyim noluoruz falan oldum tuhaf ldu evde sesimi duymak

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kızlar ben hiç tatlı yiyemiyorum ağzımı bi tuhaf yapıyo hala.paso erik yiyoyorum.hiç canım tatlı çekmiyo yaaa :( erik diyin bana başka da bişi demeyin.ehehhhhhüüüü:cikolata::cikolata:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
sadece tatlı ile yaşayabilirim buda ye tatlıyı çıkar hakkıyı tezini doğruluyor :zonk:

ayyneeeennn şekerim.ben normalde bayılırım tatlıya.özellikle bakla..ama hamile kaldığımdan beri yesemde keyifsiz bi şekilde yiyorum.neyse bu ay daha geçsin blki yiyebilirim.ama midemden dolayı ya çünkü hala tuhaf şeyler salgılıyo.

kızlar bu arada benim adamı ikna edemiyorum tuturdu 3.çocuğuda yapcaz diye yaaaaaa.:uzgun::uzgun::ayk::ayk::ayk::ayk::ayk: aallahım ya 2. çocuğu yapmak için zor ikna ettim.adam şimdi 3.için pazarlık yapyo benlen :ilknur::ilknur:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
ayyneeeennn şekerim.ben normalde bayılırım tatlıya.özellikle bakla..ama hamile kaldığımdan beri yesemde keyifsiz bi şekilde yiyorum.neyse bu ay daha geçsin blki yiyebilirim.ama midemden dolayı ya çünkü hala tuhaf şeyler salgılıyo.

kızlar bu arada benim adamı ikna edemiyorum tuturdu 3.çocuğuda yapcaz diye yaaaaaa.:uzgun::uzgun::ayk::ayk::ayk::ayk::ayk: aallahım ya 2. çocuğu yapmak için zor ikna ettim.adam şimdi 3.için pazarlık yapyo benlen :ilknur::ilknur:

:)))) cnm benimkide hala çocuk istemiyordu bizim ömer'imiz kaza kurşunu oldu :) ama bizimki ikinci kız olur belki diyip duruyor hamile halim pek bi hoşuna gitti sanırım diye düşünüyorum demekki yalnız değilmişim seninkide aynıymış :sirin:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
:)))) cnm benimkide hala çocuk istemiyordu bizim ömer'imiz kaza kurşunu oldu :) ama bizimki ikinci kız olur belki diyip duruyor hamile halim pek bi hoşuna gitti sanırım diye düşünüyorum demekki yalnız değilmişim seninkide aynıymış :sirin:

valla benimki de bu da kız diye 3.yü istiyo.yani erkek çocuk istiyo.ya o da kız olursa nolcak.4.yümü yapcaz.:ayk::ayk:

senin cinsiyet belli diil mi daha ki şekerim :)

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
neyse hadi kızlar bende kaçtım biraz dışarı çıkalım.çokta sıcak bugün.şemsiyemi kullansam acaba :)
hadi öptük mucks çüüüzz

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Ben geldim kızlar ama kimse yok
Siz görürsünüz nasıl olsa yarın öbür gün patır patır dökülürsünüz buraya
son günlerde iyice ağırlaşıp yerinizden kalkamayınca bizden başka kimseyi bulamazsınız
bütün gün net karşısında pinekleyerek sohbet edersiniz :nanik:

Ayyyy ne çok yazmışım :zuzu:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
Ben geldim kızlar ama kimse yok
Siz görürsünüz nasıl olsa yarın öbür gün patır patır dökülürsünüz buraya
son günlerde iyice ağırlaşıp yerinizden kalkamayınca bizden başka kimseyi bulamazsınız
bütün gün net karşısında pinekleyerek sohbet edersiniz :nanik:

Ayyyy ne çok yazmışım :zuzu:

serap ben daha şimdiden pineklemeye başladım bile yaa iş yerinde otururken uyuklamaya başladım son günlerde uyanamamdiye korkuyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar