Kızlar ben yemeğe kaçıyorum
görüşürüz sonra
aaafiyet olsun canım, ben de sipariş ettim ama gelmedi halaaaa
Kızlar ben yemeğe kaçıyorum
görüşürüz sonra
kızlar ben hiç tatlı yiyemiyorum ağzımı bi tuhaf yapıyo hala.paso erik yiyoyorum.hiç canım tatlı çekmiyo yaaaerik diyin bana başka da bişi demeyin.ehehhhhhüüüü:cikolata::cikolata:
sadece tatlı ile yaşayabilirim buda ye tatlıyı çıkar hakkıyı tezini doğruluyor :zonk:
ayyneeeennn şekerim.ben normalde bayılırım tatlıya.özellikle bakla..ama hamile kaldığımdan beri yesemde keyifsiz bi şekilde yiyorum.neyse bu ay daha geçsin blki yiyebilirim.ama midemden dolayı ya çünkü hala tuhaf şeyler salgılıyo.
kızlar bu arada benim adamı ikna edemiyorum tuturdu 3.çocuğuda yapcaz diye yaaaaaa.:uzgun::uzgun::ayk::ayk::ayk::ayk::ayk: aallahım ya 2. çocuğu yapmak için zor ikna ettim.adam şimdi 3.için pazarlık yapyo benlen :ilknur::ilknur:
Cesika bitti şekerde ohhh, ilk sende yükleme oldu değil mi?
Sonuçlaırn çıktı mı
İlk birisi yaptırmıştı ama doktoru erken yaptırdı diye kızmıştı ona, yine kim oldgunu hatırlamıyorum tabi,
hala çıkmadı sonuçlar, merakla bekliyorum.
))) cnm benimkide hala çocuk istemiyordu bizim ömer'imiz kaza kurşunu oldu
ama bizimki ikinci kız olur belki diyip duruyor hamile halim pek bi hoşuna gitti sanırım diye düşünüyorum demekki yalnız değilmişim seninkide aynıymış :sirin:
valla benimki de bu da kız diye 3.yü istiyo.yani erkek çocuk istiyo.ya o da kız olursa nolcak.4.yümü yapcaz.:ayk::ayk:
senin cinsiyet belli diil mi daha ki şekerim
erkek cnm benimki allah herkese gönlüne göre versin inşallah sağlıkla tabi
Ben geldim kızlar ama kimse yok
Siz görürsünüz nasıl olsa yarın öbür gün patır patır dökülürsünüz buraya
son günlerde iyice ağırlaşıp yerinizden kalkamayınca bizden başka kimseyi bulamazsınız
bütün gün net karşısında pinekleyerek sohbet edersiniz :nanik:
Ayyyy ne çok yazmışım :zuzu:
serap ben daha şimdiden pineklemeye başladım bile yaa iş yerinde otururken uyuklamaya başladım son günlerde uyanamamdiye korkuyorum