2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
selam kızlar ve minişlerr :panter:

ces geçmiş olsun inş iyi çıkar sonuçların?ayrıntılıyı nereye yönlendirdi dr.un?

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
*-/tuıtuıtuı

ıiiöylkıohkıkyı7tkltjtkjyjjyymykyjyy

mmmmö öj

utuıututıtgıfgguıgoı6ooyıyyooııyooı7ıoıo76ıııy6ı6ı6o696o6oyı6ııukkknvrewwqqdzzbvggih.çi,ü-+64u4855uı5uı5ukytkkktykt tkkkkkkyklıo6pbvzxzwaqw2"gktpüğüihç.t.g.tg,ü-ttygkkgjgkkk8887///

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
ben ismi ve fiyatı öğrenince sana haber veriyim canım olur mu?

süper olur canım.. :eek:ys:

*-/tuıtuıtuı

ıiiöylkıohkıkyı7tkltjtkjyjjyymykyjyy

mmmmö öj

utuıututıtgıfgguıgoı6ooyıyyooııyooı7ıoıo76ıııy6ı6ı6o696o6oyı6ııukkknvrewwqqdzzbvggih.çi,ü-+64u4855uı5uı5ukytkkktykt tkkkkkkyklıo6pbvzxzwaqw2"gktpüğüihç.t.g.tg,ü-ttygkkgjgkkk8887///

hayırdır neslihan?bunlarda nesi?

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kıyamam sana kuzum valla bir uyku basıyor ki sorma gitsin canım.son aylarda zaten uyuyamayacakmışız.sizdde inşallah uyursunuz da diğer aylar hem uykusuzluk hem sıcak daha da bunaltmaz .bu arada haticenin bir arkadaşı yok mu oturduğunuz yerde,öyle bir olanak varsa yazın arkadaşıyla oynar evde

yavrucum son aylarda size daha çok uyku basar hem sıcaktan hem de ağırlaşmaktan :) benim eltimde erkek doğdurdu yani 2 ay vardı aramısda.anam karı paso yatıyodu.11 e kadar yatıyodu.kahvaltı yapıyodu.öğleden sonra 3 4 gibi tekrar uyuyodu pıısss.

var şekerim arkadaşları.ben toki de oturuyorum zaten.yani çıkıp gezebiliriz sitede.arkadaşları neyinde var ama işte.yine de benim dibimden ayrılmaz o. :)

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
selamün aleyküm arkadaşlar dün kötü çok kötü oldum oğlum efe merdıvenlerden düştü 8 yada 9 basamak elım ayağım titredi bağırdım komşum koştu sesıme çok şukur bişesi yok allahım ya mınnacık çocuk ya dışardan içeri giirmiycem dıye zırırl zırıl ağaldı tam kapıyı acarken elımdne hakçtı sanıyede oldu anlamdım bıle gıttığımız mısafırlıkte ay ne uslu ay ne guzel yıyo benım kızım bıse yemedı ona bak ben nazara ınanıyorum rabbim çocuklarımızı aılemızı nazardan muhafaza etsın
geçmiş olsun canım yaa :acep::acep:
oh oh maşallah uyusun da büyüsünnn
valla senin gelin tembel mi olucak biraz nedir:hihi: 2 gündür tık yokk yineee:uzgun:
oy oyy yerim ben onun tembelliğini :hihi::hihi:
burdayım bacımm türk filmi varda ona dalmışım AH NEREDE:teytey::teytey: nostalji yapıyorum şekerim

hangi kanalda bende izleyim :hihi::hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar