selam kızlar ve minişlerr
ces geçmiş olsun inş iyi çıkar sonuçların?ayrıntılıyı nereye yönlendirdi dr.un?
sevalcim nasılsın şekerim uyuyun bakalım erkek anneleribiz kız anaları çekeriz bütün acıları
siz rahat uyuyun hüüüüüüüüüü.:3::3::3:
Canım bi isim söyledi ama nasıl olsa 2 hafta sonra tekrar görüşçez diye net ismini almadım. inançtı adı ama soyismini unuttum gitti.
anladım canım..bizde yaptırıcaz da bakalım nereye kısmet olucak fiyatları falanda bilmiyorum hiç..
hamile yastığını şiddetle tavsiye ediyorum ama kocişin pek memnun kalmıyor bu durumdan onuda belirteyim cnmky:
allah kolaylık versin yazın en yapacaksınız siz çalışanlar yaaa artık iyice uykusuz olcazz sıcak olcak falan
ben ismi ve fiyatı öğrenince sana haber veriyim canım olur mu?
*-/tuıtuıtuı
ıiiöylkıohkıkyı7tkltjtkjyjjyymykyjyy
mmmmö öj
utuıututıtgıfgguıgoı6ooyıyyooııyooı7ıoıo76ıııy6ı6ı6o696o6oyı6ııukkknvrewwqqdzzbvggih.çi,ü-+64u4855uı5uı5ukytkkktykt tkkkkkkyklıo6pbvzxzwaqw2"gktpüğüihç.t.g.tg,ü-ttygkkgjgkkk8887///
izmirli arkadaşlar bu gün istanbulda hava güzel
izmirli arkadaşlar bu gün istanbulda hava güzel
kıyamam sana kuzum valla bir uyku basıyor ki sorma gitsin canım.son aylarda zaten uyuyamayacakmışız.sizdde inşallah uyursunuz da diğer aylar hem uykusuzluk hem sıcak daha da bunaltmaz .bu arada haticenin bir arkadaşı yok mu oturduğunuz yerde,öyle bir olanak varsa yazın arkadaşıyla oynar evde
geçmiş olsun canım yaa :acep::acep:selamün aleyküm arkadaşlar dün kötü çok kötü oldum oğlum efe merdıvenlerden düştü 8 yada 9 basamak elım ayağım titredi bağırdım komşum koştu sesıme çok şukur bişesi yok allahım ya mınnacık çocuk ya dışardan içeri giirmiycem dıye zırırl zırıl ağaldı tam kapıyı acarken elımdne hakçtı sanıyede oldu anlamdım bıle gıttığımız mısafırlıkte ay ne uslu ay ne guzel yıyo benım kızım bıse yemedı ona bak ben nazara ınanıyorum rabbim çocuklarımızı aılemızı nazardan muhafaza etsın
oy oyy yerim ben onun tembelliğinioh oh maşallah uyusun da büyüsünnn
valla senin gelin tembel mi olucak biraz nedir2 gündür tık yokk yineee:uzgun:
burdayım bacımm türk filmi varda ona dalmışım AH NEREDE:teytey::teytey: nostalji yapıyorum şekerim
burasıda güzel başlamıştı sabah, öğlen bi bastırdı yağmur ama şimdi açmak üzere sanki..ruh durumum izmirin havasıyla eşdeğer kararsız mı kararsız
geçmiş olsun canım yaa :acep::acep:
oy oyy yerim ben onun tembelliğini
hangi kanalda bende izleyim
damlanın misafiri var bugün cnm giremez o yüzden
buarada neslinin pc yi hatice yine ele geçirdi aha
ben yağmuru pek sevmem de hava kapalı oluyor ya içim daralıyo sanki bide çamur ıslak falan yani