Kızlarrrrrrrrrr
kız kardeşim hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ovvv süper valla ne güzel bebişine kuzen geliyo çok sevindim kardeş kardeş büyürler artık
Kızlarrrrrrrrrr
kız kardeşim hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
fırçayı yedin desene![]()
![]()
ama gene seninkiler ilgiliymiş bizimki hiç aramadı bile tetanoz için falan biz kendimiz gitmesek gelinde demezdi heraldee
bizde geldik şeker yüklemesi yapıldı benden 3 kere kan aldılar 1 yüklemeden önce birer saat araylada yüklemeden sonra 2 kere kan aldılar ben dayanamadım içtigim bütün şekerli suyu çıkardım kızlar kokuyodu içerken de bebeğimi de gördüm 5 gün önde gidiyo gelişimi haftasıyla uyumlu dedi ama doktor amcamız 727 gr olmuş benim tosun burnunun ucu kalkık biraz estetikli gibi burnu olcak galiba güzel kızımın
Kızlarrrrrrrrrr
bizde geldik şeker yüklemesi yapıldı benden 3 kere kan aldılar 1 yüklemeden önce birer saat araylada yüklemeden sonra 2 kere kan aldılar ben dayanamadım içtigim bütün şekerli suyu çıkardım kızlar kokuyodu içerken de bebeğimi de gördüm 5 gün önde gidiyo gelişimi haftasıyla uyumlu dedi ama doktor amcamız 727 gr olmuş benim tosun burnunun ucu kalkık biraz estetikli gibi burnu olcak galiba güzel kızımın
bilmiyorum valla.artık devletten kaçış yok... hangi hastaneye gitmişiz ne ilaç almışız hepsi bilgisayarda...
hemde benim iş telefonumu nerden bulmuşlar...:acep::acep:
ya bu şeker yüklemesi herkese yapılıyormu... niye yapılıyor.. şekerim yoksa niye yükleme yapılıyor....:1::1::1:
6 ayda 4 kilo almışım sadece kızlar inşallah böyle gider kızıma yarıyo galiba yediklerim
hohoyt maşallah vaallahi ona, çok iyi beslemissin canim. gunlerimiz nerdeyse ama benimki 640 gr, ama boyu uzunmus benimkinin de, uzun ince oglan olcak heralde. kızına maşallah diyorum canım, Allah saglik versin, insallah şeker sonucun da iyi cikar.
çok teşekkür ederim canım sonuçta temiz çıktı çok şükür diyet falan uğraşmak yok seninki de temiz çıkar inşallah da istediğin her bişeyi yiyebilirsin
cesika şeker sonuca bayıldım allah hep böyle güzel devam etmeni nasip etsin maşallah yavruna
Masallah tosununa
Bende yarin gorucek oglusumu cok ozledimmmys:
6 ayda 4 kilo almışım sadece kızlar inşallah böyle gider kızıma yarıyo galiba yediklerim
Kızlarrrrrrrrrr
kızlar şeker sonucum çıktı,
şekerim yokmuuuuuuuuuşçok sevindirik oldum.
evet canım demek ki çok iyi bbeslenme düzenin var, beniim gibi çöplük gibi yemiyosun demek ki:nanik:
çok sevindim cnm senin adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kardeşinin ve senin bebişleriniziçok sağolun kızlar o kadar mutlu oldım ki ya hem anne hem de teyze olacağım rabbim izin verirse ayyyyyyy çok mutluyum ben
4 kilo muuuuuuuu?ben 7 kilo rahat aldım hatta tartısına göre 8..böyle giderse duba olucam yakında...
4 kilo muuuuuuuu?ben 7 kilo rahat aldım hatta tartısına göre 8..böyle giderse duba olucam yakında...
temiz canım benimki de çok şükür. diğer arkadaşların da temiz çıksa da rahatlasak.
cok mersi canımcım, darısı başınızaaa.