2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
fırçayı yedin desene :hihi::hihi: :hihi:
ama gene seninkiler ilgiliymiş bizimki hiç aramadı bile tetanoz için falan biz kendimiz gitmesek gelinde demezdi heraldee

bilmiyorum valla.artık devletten kaçış yok... hangi hastaneye gitmişiz ne ilaç almışız hepsi bilgisayarda...
hemde benim iş telefonumu nerden bulmuşlar...:acep::acep:

bizde geldik şeker yüklemesi yapıldı benden 3 kere kan aldılar 1 yüklemeden önce birer saat araylada yüklemeden sonra 2 kere kan aldılar ben dayanamadım içtigim bütün şekerli suyu çıkardım kızlar kokuyodu içerken de bebeğimi de gördüm 5 gün önde gidiyo gelişimi haftasıyla uyumlu dedi ama doktor amcamız 727 gr olmuş benim tosun burnunun ucu kalkık biraz estetikli gibi burnu olcak galiba güzel kızımın:hihi:

ya bu şeker yüklemesi herkese yapılıyormu... niye yapılıyor.. şekerim yoksa niye yükleme yapılıyor....:1::1::1:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bizde geldik şeker yüklemesi yapıldı benden 3 kere kan aldılar 1 yüklemeden önce birer saat araylada yüklemeden sonra 2 kere kan aldılar ben dayanamadım içtigim bütün şekerli suyu çıkardım kızlar kokuyodu içerken de bebeğimi de gördüm 5 gün önde gidiyo gelişimi haftasıyla uyumlu dedi ama doktor amcamız 727 gr olmuş benim tosun burnunun ucu kalkık biraz estetikli gibi burnu olcak galiba güzel kızımın:hihi:

hohoyt maşallah vaallahi ona, çok iyi beslemissin canim. gunlerimiz nerdeyse ama benimki 640 gr, ama boyu uzunmus benimkinin de, uzun ince oglan olcak heralde. kızına maşallah diyorum canım, Allah saglik versin, insallah şeker sonucun da iyi cikar.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
6 ayda 4 kilo almışım sadece kızlar inşallah böyle gider kızıma yarıyo galiba yediklerim

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bilmiyorum valla.artık devletten kaçış yok... hangi hastaneye gitmişiz ne ilaç almışız hepsi bilgisayarda...
hemde benim iş telefonumu nerden bulmuşlar...:acep::acep:

ya bu şeker yüklemesi herkese yapılıyormu... niye yapılıyor.. şekerim yoksa niye yükleme yapılıyor....:1::1::1:

ama tatlım gebelik şekeri diye hastalık var Alah korusun sonuçları çok kötü çıkabiliiiir. normalde şekerin olmasa bile hamilelikte çıkabilir ya.

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58

Masallah tosununa
Bende yarin gorucek oglusumu cok ozledimmm:eek:ys:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
hohoyt maşallah vaallahi ona, çok iyi beslemissin canim. gunlerimiz nerdeyse ama benimki 640 gr, ama boyu uzunmus benimkinin de, uzun ince oglan olcak heralde. kızına maşallah diyorum canım, Allah saglik versin, insallah şeker sonucun da iyi cikar.

çok teşekkür ederim canım sonuçta temiz çıktı çok şükür diyet falan uğraşmak yok seninki de temiz çıkar inşallah da istediğin her bişeyi yiyebilirsin

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
çok teşekkür ederim canım sonuçta temiz çıktı çok şükür diyet falan uğraşmak yok seninki de temiz çıkar inşallah da istediğin her bişeyi yiyebilirsin

temiz canım benimki de çok şükür. diğer arkadaşların da temiz çıksa da rahatlasak.

cesika şeker sonuca bayıldım allah hep böyle güzel devam etmeni nasip etsin maşallah yavruna

cok mersi canımcım, darısı başınızaaa.

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
hayırlı olsun sonuçlarınız kızlar..bizim daha 1 haftamız var teste..
inşallah herkesin iyi çıkar sonuçları..

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Kızlarrrrrrrrrr

kız kardeşim hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mehtapcim tebrik ederim kardesinide senide.....
Ne guzel aralari az iki kuzennnnnn:panter:

kızlar şeker sonucum çıktı,
şekerim yokmuuuuuuuuuş :) çok sevindirik oldum.

Hadi gozun aydin:sirin:
Darisi bizlerinde basina insallah.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
evet canım demek ki çok iyi bbeslenme düzenin var, beniim gibi çöplük gibi yemiyosun demek ki:nanik:

hamurişi falan çok yiyorum her öğün yarım ekmekten fazla tüketiyorum aralarda da atıştırıyorum ekmek arası normalde bu boğaza göre almam lazım çok kilo ama bebek ne yiyosam alıyo benden çabuk çabuk büyüsün güzel kızım inşallah

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
çok sağolun kızlar o kadar mutlu oldım ki ya hem anne hem de teyze olacağım rabbim izin verirse ayyyyyyy çok mutluyum ben
çok sevindim cnm senin adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kardeşinin ve senin bebişlerinizi

4 kilo muuuuuuuu?ben 7 kilo rahat aldım hatta tartısına göre 8..böyle giderse duba olucam yakında...:lala:

ohhh bi 8 de benden cnm ve gittikçede şişiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar