Kız hani kahvaltı
Üşüdün heralde için ısındı içerken dimi
Güzel bi menü o yüzden 10
Afiyet olsun... doyduysan sorun yokOğlum öksürük ile uyandı
Ben hep tarhana yaparım
Ona hasta olunca
Kaynattım ailece içtik
Açlık hissetmiyorum ki artıkAfiyet olsun... doyduysan sorun yok
Çok çok geçmiş olsun canımBugün iki kez çorba içtim dunden kalan.. 2 adette mandalina yedim ..
Yemek falan yapamadım kızıma tost yapabildim sadece..
Oğlum iki kez kustu. .
Kötü bir gündü .eşim de dış görevde yarın için izin almaya çalışıcam bakalım
Beni mazur görün bugün arkadaşlar menu saati falan bakamadim hiç. Ayak Üstü içtim çorbamıda
Yaa çok çok geçmiş olsun cnm yaa.. üzüldüm..Bugün iki kez çorba içtim dunden kalan.. 2 adette mandalina yedim ..
Oğlum iki kez kustu. .
Beni mazur görün bugün arkadaşlar menu saati falan bakamadim hiç. Ayak Üstü içtim çorbamıda
Çok geçmiş olsun canımBugün iki kez çorba içtim dunden kalan.. 2 adette mandalina yedim ..
Oğlum iki kez kustu. .
Güzel menü cnm.. ayran şişirmedi mi?
Ya sistim galibaaGüzel menü cnm.. ayran şişirmedi mi?
Yarından itibaren son 2 güne giriyoruz karbonu sıfıra indiriyoruz
Sen et yemiyo musun sanki?? Genelde tavuk var menülerindeYa sistim galibaabugün odaları değiştirdik tv unitesi kurduk evi zıplattik azcik elektrik gitti yemek geç kaldı derken çok acıktım kendimi ayrana vurdum
Et de yerimm severim de bu ara tavuk odakli oldu galibaSen et yemiyo musun sanki?? Genelde tavuk var menülerinde
Kahvaltın çok güzel cnm.. ama gözüm akşam salata aradı.. sporunda var.. ara yok bugün ama olsun.. sen daha araya alışamadın..Sabah 10.30
2 yumurta ile omlet
Zeytin
2 cherry domates
1 çay bardağı çekirdek
Yarım muz
Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak et kavurma
Su 2.5-3 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Akşam salata yapamadım dışarıdan çiğ köfte sipariş edildi gerek duymadım bendeKahvaltın çok güzel cnm.. ama gözüm akşam salata aradı.. sporunda var.. ara yok bugün ama olsun.. sen daha araya alışamadın..
Puanın 10
Tarçınlu muz ve sıcak süt regl sancısına iyi geliyoAkşam salata yapamadım dışarıdan çiğ köfte sipariş edildi gerek duymadım bende
Ara elma yemek istiyordum regli oldum hiç halim yoktu almaya bile
Hippo ev kalabalık üzerine çocuklar yemek hiçTarçınlu muz ve sıcak süt regl sancısına iyi geliyo
Bu aralar göremiyorum seni cnm