- #2.061
Ben bugün yedim kiHurma ceviz hayali kuruyor ummm

Ben bugün yedim kiHurma ceviz hayali kuruyor ummm
Bugünü yazdım toplamını yaz cnm..Kaptanım benim sadece 2 tane 9 puanın var kaptanim . Bugün de kaç alirim
Karbonn olduğu için az yedim akdamda geç olduğu icin çok yemek istemedim normalde beni çiğköfte şişirmez zaten sisirecek kadar girmediki midemeKahvaltı güzel ama keşke bugün ekmek olmasaydı..
Akşam mercimek karbon 3 kaşık ama şişirmesin inş.. çiğ köftede ölee..
Ama hepsi çok az.. aç kalmışsın
Puanın 7
65 puannnnBen bugün yedim ki
Toplam puanim 62 canimPuanın 10 cnm.. güzel ve hafif bir menü...
@pamukskr @matematik61 @Pempik☆2. Grup 4. Etap☆
hippocan(66.9)
matematik61(57.5)
Pempik(73.1)
furkanlipek45(63)
neslelf165(79.3)
Pamukskr (63.8)
Eeccee(73.6)
Anlaşıldı kaptanim@pamukskr @matematik61 @Pempik
@neslelf165 @furkanlipek45 @Eeccee
Cilveli kahvelerim
Yarın kilo bildirimi yaparken bu liste üzerinden yaparsanız sevinirim.. herkes son listeye bakarak alıntılayarak kendi kilosunu eklesin... bunlar geçen haftaki kilolar...
Anlaşılmayan bişi varsa yazın lütfen..
@pamukskr @matematik61 @Pempik
@neslelf165 @furkanlipek45 @Eeccee
Cilveli kahvelerim
Yarın kilo bildirimi yaparken bu liste üzerinden yaparsanız sevinirim.. herkes son listeye bakarak alıntılayarak kendi kilosunu eklesin... bunlar geçen haftaki kilolar...
Anlaşılmayan bişi varsa yazın lütfen..
Geçmiş olsun cnm.. sıcak bi şeyler iç.. sütlü kahve falan..Anlaşıldı cnm rahatsızlandım az kereviz yemeği 2 adet de ceviz yedim midem halen kötü
Geçmiş olsun cnm.. sıcak bi şeyler iç.. sütlü kahve falan..
Kimyon kaynat iç.. gaza iyi gelir..Sağol cnm nane limon içtim içeceğim de karnım resmen davul gibi şiş gaz var fena üşüttüm belli
Kimyon kaynat iç.. gaza iyi gelir..
1 tatlı kaşığı kimyonun üstüne kaynar su koy..5 dk demle süz içO nasıl hiç yapmadım ne kadar koyuyuruz ki