- #2.101
Dün yedin ya çiğköfteeeeeeTamam kaptanim inşallah .ama bu hafta azcik çiğ köfte bide kurufasulye yiyicem çok canım çekti geçen hafta kısır bike yiyemedimm abartmam ama ..

Kuru fasülye bugün ye cnm .. ödemi kalmasın...
Dün yedin ya çiğköfteeeeeeTamam kaptanim inşallah .ama bu hafta azcik çiğ köfte bide kurufasulye yiyicem çok canım çekti geçen hafta kısır bike yiyemedimm abartmam ama ..
YedimmiiiiiiiDün yedin ya çiğköfteeeeee
Kuru fasülye bugün ye cnm .. ödemi kalmasın...
Dün 1 tane yemeseydin bugün 5 tane yerdin..Yedimmiiiiiiikokladım kokladimmmm nasıl zor tuttum kendimi ay simdi bile canım cekiyo
kuru fasulye yarin yapicam muhtemelen kocam daha yeni yedi . Ama tartışan önce yemem kaptanım
Zalımsin hippo söylemişmiydimDün 1 tane yemeseydin bugün 5 tane yerdin..
Nereye gidecekmişsin bakimZalımsin hippo söylemişmiydim. Napiyimmmm arkadaşa gittik birileride onlar diyette çiğ köfte yap demiş e bende azcik yedim bugün tartı olmada hepsini yerdim
![]()
ya yesem ne var ki 4 kaşık bulgur yemeğine izin var benim 5 sıkım çiğköfteme yok
kuscem gitcem başkalarinn cocuuuuu olcammm
Tebrik ederim cnm☆2. Grup 4. Etap☆
hippocan(66.9)
matematik61(57.5/56.9/0.6/%1.04)
Pempik(73.1)
furkanlipek45(63/62.5/0.5/%0.79)
neslelf165(79.3)
Pamukskr (63.8/63.1/0.7/%1.10)
Eeccee(73.6)
Ay inşallah hippo valla gozum dönmüş durumda ne bulursam yicek gibiyimTebrik ederim cnm
As kaldı 55esonrasında eminim süper korucaksın
Ya napyimmmm elinden geleni yaptım sende biliyosun neden düşene bide sen vuruyonNereye gidecekmişsin bakim
Anlaşmamızı hatırla ipek
Düelloyu kazanırsan 5 çip köfte demiştik.. ama sende tam salı günü yedin
Üstelik pambık bu hafta tam randımanlı değildi
Kuru fasülyeye izin verdik yaaanerem zalimmiş
Oy oy oyyyyy... kuzum benim.. canı çiğ köfte mi çekermişYa napyimmmm elinden geleni yaptım sende biliyosun neden düşene bide sen vuruyonya yemesin dun neyi ne yedim 1 sıkımn lafi mi olur ki 14 30 da tüm gün açtım. Hic motive yok heppp sopaaaa
Ödemdirrr cnm sıkma canınıYoruldum cidden ya hala kilo veremiyorum birde üzerine +1 kilo nedir ya bıktım artık cidden bedenimle savaşmaktasın yoruldum
Hippo artık 2 kg idim en az gitmeli ya bunda hiç gitme Yok halaÖdemdirrr cnm sıkma canını
Mesajı okurken içmden geçen :ölecekmiyim acabaOy oy oyyyyy... kuzum benim.. canı çiğ köfte mi çekermişkuru fasülye mi yicekmiş
oy oy oy...
Regl haftası bitmiş te haftaya süper bi yüzde ile gelip mortisini çiğ çiğ yicek miymiş
Tamam madem... bu hafta bi kez 5 çiğ köfte ve 1 tabak kuru fasülye yiyebilirsin.. saatlerini ve gününü ayarlamak şartıyla...
Mutlu oldun mu
Eksi eksidir nesli.. bu hafta artık SIFIR kaçamak ve karbonla güzel bir eksi geleceğine eminim☆2. Grup 4. Etap☆
hippocan(66.9)
matematik61(57.5/56.9/0.6/%1.04)
Pempik(73.1)
furkanlipek45(63/62.5/0.5/%0.79)
neslelf165(79.3/79.1/0.2/%0.25)
Pamukskr (63.8/63.1/0.7/%1.10)
Eeccee(73.6)
Kızlar kilo bildirimlerini bu listeye ekleyerek devam edin.. son listeyi aldığınıza emin olun...
Canlar günaydın bu hafta az gitti maalesef haken rahatsızım şişliğim çok kalmadı ama ağrım var
Bahanem yok yeni telafi etmeye başladım 2 gündür kaçmaksızım biliyorum ama
Vucud sis yorgun ve uykusuzum sabah da direk uyanıp tartıldım hemen ac sonrası ödemli halim eminim beklesem düşerdi sopa yicem diye söylemedim ama dün ya da pazartesi sabah 80.3 görmüştüm çok üzüldüm neyseki o gitti...
@hippocan
Eksi eksidir nesli.. bu hafta artık SIFIR kaçamak ve karbonla güzel bir eksi geleceğine eminim
Yok beee.. baktım her halükarda yiceksin madem için rahat ye diye.. bide dengeleyeceğine söz verirsin diye düşündüm ..Mesajı okurken içmden geçen :ölecekmiyim acaba![]()
Yaaa kaptanım kiyamazmisda banaaaabunlar hep pamuga oy verdiğin için dimiiii