Gulbe seker
❤️ Cilveli Kahve❤️
Farkı anlamış o da güzelCooookkkk sevdm gülbem çok tesekkur ederimm . Kocam yedi yedi en sonunda ya söylemeye korkuyorum ama vu kısır bugün değişik olmuş dediiibende isin sırrini anlattimm

Farkı anlamış o da güzelCooookkkk sevdm gülbem çok tesekkur ederimm . Kocam yedi yedi en sonunda ya söylemeye korkuyorum ama vu kısır bugün değişik olmuş dediiibende isin sırrini anlattimm
Benimki anlamamıştı bide inanmadı.. yok yaa hiç mi bulgur yok demiştiFarkı anlamış o da güzel
Ağzının tadı Yok bizimki de anlamamıştıBenimki anlamamıştı bide inanmadı.. yok yaa hiç mi bulgur yok demişti
Yeminlen terminatör gibi kaptansınPeki burası koruma grubu mu ipekbak bakim başlığa zayıflama grubu
O yüzden itirazın reddedildi
Git yat çabuk leptinin çalışsın
Kız benim neyimden korkuyorsunYeminlen terminatör gibi kaptansınsenden korktuğum kadar kocamdan korkmuyom
erken uyusak da suç nidin iktif diiilsinnn diyisiinnn
Kalbin pamik gibi dee eli masalisin haniKız benim neyimden korkuyorsun
Pambık gibi kaptanım oysa ki
Durrr sen daha... lale devri bitti artıkKalbin pamik gibi dee eli masalisin haniama böyle olman çok hoş bak hepmiz karbonu geç tb ekmek yemeye korkuyozz
Ben demedmki pempik dedi icmeyek diye tmm bende icerim hihDetoks yok ama detoks suyu mübahsendr iç Allah allah..
Detoks değil canım doyurucu bı menuVay yavrumvay sodali maydanoz nedir limonlu su nedir kabak nedir hani detoks yoktu detoks yok derken neyi kasteddiydin morticim
ben bu suyu genelde iciyom canım bı şimdi degilki sadece düzenli icemiyorum benim detoksdan kastim gün boyu yapılan hurma ayran aşı vs gibiBen demedmki pempik dedi icmeyek diye tmm bende icerim hih
Günaydın kaptanım lahana turşusu yememek mi gerekiyor bilmiyor dum peki şişirir diye mi@Ausencia_ kaptanım yanlış anlama ama merak ettiğim için soruyorum..
Bu menüde benim gözüme sadece 2 dal lahana turşusu(ki onu gözden kaçırmışım) bide yarım dilim ekmek takıldı.. onun dışında ne çarptı senin gözüne?? Hani koruma menüsü dedin ya..
Sakın saygısızlık gibi algılama.. merak ettim bilim diye soruyorum.. yazarken insan kendini tam ifade edemiyo...
Vay ben nerelere gidemmmmmm@pamukskr cnm ana kraliçeden senin menüye veto geldi
Azcık puanını kırıyorum o yüzden..
Akşamki turşu ve ekmekten..
Puanın 8
Turşu çok tuzlu olduğu için diyette vucut su toplar diye yemiyoruz cnm..Günaydın kaptanım lahana turşusu yememek mi gerekiyor bilmiyor dum peki şişirir diye mi
Tamam yemem artıkın
Cnm pempik günlük detoks yapmayalım dedi..Ben demedmki pempik dedi icmeyek diye tmm bende icerim hih
Vayyyy benim mortim can mortim beni nede güzel savunmuşİtirazım var kaptanımaus fazla puan vermissin demedi ki pamuk şekeri o menü zayoflatmiyo dedi menü kötü de demedi koruma menüsü gibi dedi ..ama ben bunları yazarken neden korkuyorum kiii
Ders olsun ki bırakalım kıs kaptanim kıssssTurşu çok tuzlu olduğu için diyette vucut su toplar diye yemiyoruz cnm..
Aman sen sakın bi yerlere gitme
Bugünlük böle oldu..
puanlar fazlaymış azcık kısacakmışız
Sen yoktun savundum seni pamugum ama olsan savunmazdimVayyyy benim mortim can mortim beni nede güzel savunmuş
Gerçi burnuma kötü kokular geldi demek istiyorum da vallahi gelmedi ya basbayağı sopa da görmüş ama savunmuş
CanimmmmmSen yoktun savundum seni pamugum ama olsan savunmazdimhep iyi niyetten valla hic burnuna kötü koku gelmesin
tirsa tırsa yazdım ama yazdim
Canimmmmm
Yok vallahi kötü koku gelmedi
Hissettim kızzz sağolasın