Gulbe seker
❤️ Cilveli Kahve❤️
Ay cidden iştahım yok sanırım sürekli Bebeler ile uğraştığım için açlık gelmiyor aklımaYe sen anasın ana..
Ay cidden iştahım yok sanırım sürekli Bebeler ile uğraştığım için açlık gelmiyor aklımaYe sen anasın ana..
Bütün gruplardaki menüleri inceledim netten de araştırdım baya kaptanım.Vay vay vay..
Ne çabuk öğrendin kız bu işi
Ayy maşallah da diyim dee
Yaaa yerim seniiiiBütün gruplardaki menüleri inceledim netten de araştırdım baya kaptanım.
Beğendiğine sevindim teşekkür ederim
Vay yavrumvay sodali maydanoz nedir limonlu su nedir kabak nedir hani detoks yoktu detoks yok derken neyi kasteddiydin morticimŞimdi ben sabah sodalı maydanozu içtim sonrada 1bardak ılık limonlu suyumu içip 10 da kahvaltı yaptım ara yapıp akşama kabakmi yapayım yoksa 2 3 gibi kabak yiyip akşama salata mi yiyeyim
Cooookkkk sevdm gülbem çok tesekkur ederimm . Kocam yedi yedi en sonunda ya söylemeye korkuyorum ama vu kısır bugün değişik olmuş dediii@furkanlipek45 nasıldı kısır tadını beğendin mi kız
Vericem kaptanım sporu bekledim.. o da dizi izlerke yaptım. Dizi izlerkende menüyü unuttumgrupları geziyorum ...
burada bir tek @neslelf165 nin geç saatteki akşam yemeği gözüme çarptı ...hem saat geç hem bezelye /patates ...
@pamukskr un menüsü de koruma gibi ...
@hippocan menü vermemiş sanki
Detoks yok ama detoks suyu mübahVay yavrumvay sodali maydanoz nedir limonlu su nedir kabak nedir hani detoks yoktu detoks yok derken neyi kasteddiydin morticim
@Ausencia_ kaptanım yanlış anlama ama merak ettiğim için soruyorum..@hippocan
Ve sevgi li takım arkadaşları mmmm
Menüm
Kahvaltı 8 15
1 haslanmiş yumurta
Yarım kibrit kutusu
Lor peyniri
Ogle 12
Çorba unlu idi yemedim
Salata
Yoğurt
Yeşil mercimek 3 yemek kaşığı
Aksam 19
Çiğ pirasa 2 kısa sap
2 dal lahana turşusu
Firinda balık
Yarim dilim TB ekmeği
2 yeşil çay
Su 3 den fazla
Zencefil 1
@Floweroflife @masumm
Spor yapacağım ama dügun evine gitmem gerekiyor
@Ausencia_ kaptanım yanlış anlama ama merak ettiğim için soruyorum..
Bu menüde benim gözüme sadece 2 dal lahana turşusu(ki onu gözden kaçırmışım) bide yarım dilim ekmek takıldı.. onun dışında ne çarptı senin gözüne?? Hani koruma menüsü dedin ya..
Sakın saygısızlık gibi algılama.. merak ettim bilim diye soruyorum.. yazarken insan kendini tam ifade edemiyo...
Akşamı bende çok beğenmedim ama takılmadım fazla aslında .. dediğim gibi turşı da gözümden kaçmış acele yorum yaptım ekmek gözüme takıldı.. uyardım p konuda.. öğlen 3 kaşık mercimek yemeği az geldi gözüme aslında.. tamam kaptanım madem öle az daha kıralım puanları .. benim elim açık demekkiyo ben seksen yere yazdığım için bazen mesajları kısa tutuyorum .. acele acele ... anlaşılmıyordur
ben menüleri elimden geçmiş kimseyi kolay kolay unutmam , ne ile nasıl kilo verir ? bu menü güzel sağlıklı menü sporda olsa 10 numara ... ama akşam ekmeği ... yanında turşu ... öğlen yine bakliyat (çorbayıda içtiğini okumuşum ) pamuğa kilo verdirmez .
yani ya sabit ya 100 gr .
Akşamı bende çok beğenmedim ama takılmadım fazla aslında .. dediğim gibi turşı da gözümden kaçmış acele yorum yaptım ekmek gözüme takıldı.. uyardım p konuda.. öğlen 3 kaşık mercimek yemeği az geldi gözüme aslında.. tamam kaptanım madem öle az daha kıralım puanları .. benim elim açık demekki
Çok teşekkür ederim
Acıkmadım aus ya.. bide eve geldim telaş içine girdim .. küçüğü yedir büyük okuldan gelfi onu yedir.. evi topladım süpürdüm.. telaş olunca acıkmadım.. akşam bastırdı.. bide 14te başladı çay faslı ama oyalana oyalana 15e kadar sürdü.. ı yüzden tok tuttu baya..öğlen kısır yendi diye akşam hafif yenir ama akşam atlanmaz @hippocan yeşil salata ve yoğurt yemeliydin mesela
Yarına görüşelim bakalım ipek.. aus gözümü açtıelin acık mi
kaptanimm immm seeyy
İtirazım var kaptanımYarına görüşelim bakalım ipek.. aus gözümü açtı
Peki burası koruma grubu mu ipekİtirazım var kaptanımaus fazla puan vermissin demedi ki pamuk şekeri o menü zayoflatmiyo dedi menü kötü de demedi koruma menüsü gibi dedi ..ama ben bunları yazarken neden korkuyorum kiii