- #1.661
Baya az olmuş ama artı var.. yarın mutlaka pro ol cnm ya..
Puanın 10

Baya az olmuş ama artı var.. yarın mutlaka pro ol cnm ya..
Bana uyar kaptanim güzel fikirKızlar diğer gruplar yeni bi uygulamaya geçti.. onlarda zorunlu ama ben zorunlu tutmıcam... ama beni acaip motive eden bir uygulama.. kilo bildirimi yaparken tartı fotosu da paylaşalım diyorum..
Yani kilonuzun resmini çekip kırpıp buraya atıp altına kilo bildirimi yapsanız.. inanın acaip motive ediyo ve tartı fotosu çekince hangi gün kaç kiloydunuz daha net olarak kaliyo .. mesela benim telde bi sürü tartı fotosu var.. aa diyorum şu tarihte şu kiloymuşum.. süper oluyo..
Ne dersiniz?
Herkes görüş paylaşsın ki bilim msjı kimler gördü..
Zorunlu tutmuyorum şimdilik.. ama güzel olur bence..Ben de paylasirim sıkıntı yok.ama bazen sabahlari oglumdan zorla tartiliyorum ben.tartinin yeri koridor o yuzden.
Bence de.ama ben inince cekerim ayaklarim cirkin benimZorunlu tutmuyorum şimdilik.. ama güzel olur bence..
Cnm otur bi çizelge hazırla.. evdeki malzemelere de bak.. bi haftalık menü hazırla....
Mesela sana 5 akşam öğünü tavsiye edim..
●5 Fırında köfte+ yeşil limonlu salata(cumartesi)
●Fırında kabak+yoğurt(pazartesi)
●Közlenmiş patlıcanı yoğurtla üstüne pul biber at(cuma)
●tavuk sote+salata(pazar)
●yoğurtlı cevizli kereviz salatası(salı)
Bunlar örnek canım.. kahvaltıda klasik kahvaltı..
Peynir zeytin yumurta domates salatalık
Aralarda
Türk kahvesi hurma
Yeşil çay
Ay bende çok zor tartılıyorum birde benim görüntüm çıkıyor tartı üzerinde yansımam çıkıyorKızlar diğer gruplar yeni bi uygulamaya geçti.. onlarda zorunlu ama ben zorunlu tutmıcam... ama beni acaip motive eden bir uygulama.. kilo bildirimi yaparken tartı fotosu da paylaşalım diyorum..
Yani kilonuzun resmini çekip kırpıp buraya atıp altına kilo bildirimi yapsanız.. inanın acaip motive ediyo ve tartı fotosu çekince hangi gün kaç kiloydunuz daha net olarak kaliyo .. mesela benim telde bi sürü tartı fotosu var.. aa diyorum şu tarihte şu kiloymuşum.. süper oluyo..
Ne dersiniz?
Herkes görüş paylaşsın ki bilim msjı kimler gördü..
Kırparsın kızz fotoyuBence de.ama ben inince cekerim ayaklarim cirkin benim
Ekran fotosu al daha kolay olur...Saol cnm favorilerime ekliyorummmm ❤❤❤❤❤❤❤
Özellikle kahvaltına bayıldım ♡Menuuu:
10.30h1 haşlanmış yumurta
Yeşillikli salata (marul z maydanoz, roka, dereotu salatalik domates sogann)
12.30:1 bardak sütlü kahve
8 çig findik
14 30: 5 kaşık karnıbahar kisiri
3 kaşık yoğurt
16.30h: 2 hurma 2 kaşık yoğurt
18.30: avuc içi kadar haslanmis tavuk göğsü
3 kaşık yoğurt
Su: 3 lt
Spor: 3 mil leslie
@hippocan @23Zeyno @hepfit
Sayıları kırpınca çıkmıyoAy bende çok zor tartılıyorum birde benim görüntüm çıkıyor tartı üzerinde yansımam çıkıyor
Yarına inşallah güzel bi eksi bana güzel bi gaz olurrrÖzellikle kahvaltına bayıldım ♡
Sporunda suyunda güzel..
Puanın 10
Sadece rakam kısmını mı atacağız o zamanSayıları kırpınca çıkmıyo
Canım normalde sağlam kahvaltı gitgide azalan bir menü olur.. seninki tam tersi..Bugunki menüm
Sabah evden çıkmadan 8.00 civarı
1 çay kaşığı çörek otu yagi içtim
1 büyük bardak su ile birlikte
Sabah 10.00
1 yumurta haşlanmış bol pul biberli
2 adet taze ceviz
2 küçük siyah kuru kayısı
Ara 12.30
Şekersiz türk kahvesi
15.00 öğlen
Izgara 6 adetköfte
Böl yeşillikli salata
Akşam 20.00
Beyaz peynir
1 yemek kaşığı etli bezelye
1 çatal yumurtalı oatates ve acı biber
Bugün ofiste birşey yiyemedim çıkmadan çok ta yoğundum birşey yapamadım derken eve gelince de çok acıktım nr varsa az az yedim cnm saat gec ama ben 2 den önce uyumuyorum acaba saat geç mi olmuş oluyor yine de
Spor mu bilmiyorum ama 1 saat tempolu pazar yaptım
@hippocan
Tabiki kızz.. napim tartıdaki çıplak vücudunuSadece rakam kısmını mı atacağız o zaman