Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Kara üzüm tam bir sağlık deposu!

ah ahh kilo vermek içinde bi etkisi olaymış iyimiş , ben çok severım çünkü :ko
  2. Aşk Sancısı

Zeytinyağlı Yeşil Pilav

demek ki zevkler ve renkler :ko benimde pek hoşuma gıtmedı sahsen :)
  3. Aşk Sancısı

Arpa Şehriyeli Risotto

benzettemeye öldüm bittim :ko:ko:ko
  4. Aşk Sancısı

İrmikli Toplarım ( Resimli )

ayy canlarımm hepinize yeticek kadar yine yaparım ben istedıgınız irmikli top olsun :ko
  5. Aşk Sancısı

Whatsapp Grubu :)

ayy çok heyecanlı olucakkk :sevindirikasli::sevindirikasli:
  6. Aşk Sancısı

Aşk Sancısının Çeyiz Köşesi

bende çok beğenerek almıstım tatlım begenmene sevındım daha güzelleride senın olsun canımcım
  7. Aşk Sancısı

Aşk Sancısının Çeyiz Köşesi

ne demek canım en güzelleri senin olsun inşallah yavrucum :huhuu: severım bende böyle kokoş şeyleri , unuttum ben burayı daha neler aldım neler musaıt zamanda ekleyeyım hepsini :selam:
  8. Aşk Sancısı

olmayanlarrr hadı bakalım bıtter çikolatayla iletişime lutfennn :sirin:
  9. Aşk Sancısı

Fırında Pilav

Malzemeler 1 orta boy soğan 2 yumurta 1/2 demet dereotu 1 bardak bezelye 300 gr. cheddar peyniri 350 ml. süt 80 ml. sıvıyağ 1 çay kaşığı hardal tozu Muskat rendesi Tuz – karabiber 185 gr. pirinç (1 bardak) 2 bardak su 1 yemek kaşığı tereyağı ½ çay kaşığı tuz Pirinci yıkayıp...
  10. Aşk Sancısı

Kepekli Bahar Makarnası

Malzemeler 1 paket kepekli spaghetti makarna 2 avuç brokoli 2 avuç mantar 2 avuç cherry domates 1 avuç maydanoz 1 demet kuşkonmaz 2 diş sarımsak 1 küçük soğan 1 limon 2 yemek kaşığı çam fıstığı 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı Tuz-karabiber Küçük bir tavada...
  11. Aşk Sancısı

bendee bendeee :sevindirikasli::sevindirikasli:
  12. Aşk Sancısı

Kayısılı İç Pilav

Kayısılı İç Pilav Malzemeleri 1 adet kuru soğan ince küp doğranmış 3 yemek kaşığı zeytinyağı 3 yemek kaşığı tereyağı 1 avuç kavrulmuş iç badem 2 avuç bardağı kıyılmış kuru kayısı 3 bardak pirinç 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber 1 tatlı kaşığı toz tarçın 1 tatlı kaşığı yenibahar 1 çay...
  13. Aşk Sancısı

Zeytinyağlı Yeşil Pilav

Zeytinyağlı Yeşil Pilav Malzemeleri 1 demet nane 1 demet dereotu ½ demet reyhan 1 demet maydanoz 3 adet taze soğan 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı su 1 küçük boy kuru soğan 7-8 kaşık zeytinyağı Geniş bir pilav tenceresinde zeytinyağını ısıtın.Yemeklik doğradığınız soğanı ekleyin...
  14. Aşk Sancısı

Arpa Şehriyeli Risotto

Malzemeler 200 gr. arpa şehriye 350 ml. tavuk suyu 2 avuç bezelye 1 adet havuç 1 avuç taze fasulye 1 avuç mantar 2 adet arpacık soğan 1 diş sarımsak 80 gr. parmesan peyniri rendesi 2 yemek kaşığı zeytinyağı 30 gr. tereyağı Tuz ve karabiberHavucu, mantarı ve arpacık soğanı...
  15. Aşk Sancısı

Kara üzüm tam bir sağlık deposu!

FAYDALARI SAYMAKLA BİTMEYEN BU BESİNİ NASIL TÜKETMELİYİZ?Prof. Dr. Turan Karadeniz, farklı aromasıyla dikkat çeken kokulu kara üzümün vücuttaki kanser yapıcı bileşikleri bloke ettiğini açıkladı. Karadeniz, aynı zamanda cildi güzelleştiren ve hızlı kilo vermeye yardımcı olan bu besinin...
  16. Aşk Sancısı

Bir kan testiyle 13 kanser türü tespit edilebilecek

TEST SAYESİNDE ALZHEİMER GİBİ HASTALIKLARIN DA BELİRLENMESİ ÖNGÖRÜLÜYOR.Japon bilim adamları, basit bir testle 13 kanser türünün teşhis edilmesini sağlayan bir proje üzerinde çalışıyor. Proje başarılı olursa yalnızca bir kan testi ile birçok kanser türü belirlenebilecek.Japonya...
  17. Aşk Sancısı

''goznuru'' Ablamız Başın Sağolsun!..

Rabbim sabır versin inşallah , Başınız sağolsun , nur içinde yatsınlar inşallah
  18. Aşk Sancısı

Her kaşıntı mantar değildir

VAJİNAL KAŞINTILAR HANGİ HASTALIKLARIN BELİRTİSİ OLABİLİR?Kadınlarda sıklıkla görülen genital bölge kaşıntılarının her zaman mantar hastalığından kaynaklanmayacağını hatırlatan Yrd. Doç. Dr. İlker Günyeli, vajinal kaşıntıların hangi durumlarda hangi hastalığın belirtisi olabileceğine...
  19. Aşk Sancısı

Çeyiz Alışverişi-Mutfak

sende bendensin o zaman özellikle mutfak eşyaları dendiği zaman dibim düşer :nazo: