Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Yeni Yapılan Mutfağım :)

pırıl pırıl mutfak baktıkca insanın içi açılıyor ayrıca çok temızsın bebeğim oğlum olaydı alırdım seni :ko bence çok güzel canımcım mutfak dedıgın böyle olmalı güle güle kullanın:utan:
  2. Aşk Sancısı

Sevdiğinizin ayaklarını yıkar mısınız?

hahaha ilahii bittoşş :ko:ko:ko kız gene istikrarlıyım bu konuda ben yıkamayayımda gıtsın baskalarımı yıkasın :acep: çok ayak yıkamıs gibi konustun yavrimmm :ko @bitter_im
  3. Aşk Sancısı

aa bitterim bayagı çoşmuş :confetti: erkek düşmanı hatun kız kıyamam ben kocama yıkarım tabiki ama oda istemesını bildikten sonra her yerını yıkarım ben onun oyy :nazo:
  4. Aşk Sancısı

aaa yanlış bırsey mi didim yoksam :acep: @bitter_im vurcak mı beni şimdi :confetti:
  5. Aşk Sancısı

Kendinizi mutsuz hissedince ne yaparsınız?

tatlı şeyler ararım hemen evde :ko
  6. Aşk Sancısı

Bebek Kurabiyesi (Nk83)

ben bayılıyorum bu kurabıyelere çok güzel oluyolar @bitter_im bulustugumuz zaman yapacak bana beklıyorum valla sabırsızlıkla :selam:ellerine sağlık bacım çok ciciler
  7. Aşk Sancısı

yıkarım tabiki :o yerım ayaklarını onun :ko
  8. Aşk Sancısı

Nk'den Abur Cuburların Ev Yapımı Halleri : Puf Kurabiye

helal olsun valla maşallah çok beceriklisin canımcım :o harika gorunuyor ki çok severım bende eti pufu -alkis
  9. Aşk Sancısı

Spor ve Diyet Yapıyorum!

kız neyıne dıyet yapıyon sen bence gayet fitsin asıl benım yapmam gerekırken habire homını gırtlak yapıyorum :gulsemmi:
  10. Aşk Sancısı

İnternet Faturanız Ne Kadar Geliyor?

sınırsız 60 lıra ödüyorum her ay :kizginasli:
  11. Aşk Sancısı

Elektrik Faturanız Ne Kadar Geliyor?

70 den yukarısı gelırde aşagısını hiç goremedık valla :kizginasli::gulsemmi:
  12. Aşk Sancısı

Çocuklara Özel Pasta - bitter

yemeye kıyamam kız ben bunu ellerine sağlık bebişim çok güzel gorunuyor
  13. Aşk Sancısı

Elmalı Kurabiye - bitter

biitterım enfes gorunuyor alabılırmıyım bir dilim benımde aklıma soktun bak sımdı :ko
  14. Aşk Sancısı

Söz, Nişan, Düğün ve Çeyiz Hazırlıkları. Tavsiyeler, fikir alışverişi.

geldimm garii yetiştimmm görmemişim ben burayı ama :sevindirikasli::sevindirikasli:biz ev düzmeye ocak da başlayacagız şuan oturacagım yerde kiracı var askerımde gelsin bayagı tadılat gerektırıyor işimiz çok yani çeyizimin yarısını tamamladım desem yalan olur :) çünkü aldıkca eksıklıkler...
  15. Aşk Sancısı

Aşk Sancısı' nın Aşk Bahçesi

Rabbim ! Haller bir tek sana hakkıyla ayandır. -darılmışlığıma, kırılmışlığıma, dökülmüşlüğüme merhamet et...:utan:
  16. Aşk Sancısı

'Neredesin' diye sorma. Senin için devirdiğim her cümlenin altında; enkazın en kuytusundayım...Deniz yaman
  17. Aşk Sancısı

Verin, size verilecektir.... Hangi ölçekle verirseniz aynı ölçekle alacaksınız ...
  18. Aşk Sancısı

Bazen aşırı iyi niyetli oluyorm ki çok gereksiz bi durum.!
  19. Aşk Sancısı

Bazen öyle bir kırılırsınız ki, O kırıklar nefes borunuza batmaya başlar...