Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Aşk Sancısı' nın Aşk Bahçesi

“Yine o ağrıyla uyandım. İnsanın içi ağrır mı hiç? Ağrıyor işte…”- Kahraman Tazeoğlu
  2. Aşk Sancısı

Yan yana gelmekle, insan birlikte olmaz''Ruh'' lazım...
  3. Aşk Sancısı

''Kusursuz olmasa da olur, Huzursuz olmayalım yeter...''
  4. Aşk Sancısı

“Ömür boyu süren hasretler vardır. Ne yaşarsa yaşasın, Bir yanı eksik kalır insanın.”
  5. Aşk Sancısı

“Ey hüzne râm olmuş yüreğim! Sen selâmetli ol, Allah kerim...”
  6. Aşk Sancısı

"Her insan bir kere vurulur sırtından bu hayatta. Çünkü her kardeş, her dost, her sevgili bir parça vicdansızdır."
  7. Aşk Sancısı

Bazen kırılsam da susuyorum, Kırmaktan korktuğum için.. Mevla kalbi kırık eylesin de, Kalb kıran eylemesin..
  8. Aşk Sancısı

Usulca yaklaştı dostuna: 'Ne var ne yok' diye sordu.. Dostu tebessüm etti, kısık bir sesle cevap verdi: 'Çok şey var, çok şey yok..' Sonra derin bir nefes aldı ve yüksek sesle ilave etti:'Var olana da, Yok olana da ELHAMDÜLİLLAH"
  9. Aşk Sancısı

Allah'ım kalbimdekini biliyorsun. Sabrediyorum ama, belli ki duâ etmesini bilmiyorum. Kabul edeceğin duâları kalbime ilham et...
  10. Aşk Sancısı

Allah'ım kalbimdekini biliyorsun. Sabrediyorum ama, belli ki duâ etmesini bilmiyorum. Kabul edeceğin duâları kalbime ilham et...
  11. Aşk Sancısı

Ne diyordu şair;''İnsan bir kere birine geç kalır ve bir daha hiç kimse için acele etmez.''
  12. Aşk Sancısı

13. Aşk Sancısı

Kalabalık Kahvaltı Soframız..(:

sofra mükemmel ellerinize sağlık:ask: