Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Mehir Konusu Bakarmısınız

bende yanasmıyorum sahsen banada ters gelıyor sözlesme tabı kendı gorusum bu :)
  2. Aşk Sancısı

Çeyiz Hazırlıklarım

bende korkmazdan aldım yemek takımı kahvaltı takımı tencereler kasık catallar vs.. hepsi çok güzel canım çok begenerek aldım tavsıye ederim :sirin:
  3. Aşk Sancısı

Çeyiz Hazırlıklarım

hımm ben bunu mısafır paketı sandım o zaman iyimiş canım kaçırma bence
  4. Aşk Sancısı

Çeyiz Hazırlıklarım

canım ilk önce hayırlı olsun .. yemek takımı çok hoş ama bence yani ben olsam almam git korkmaza karacaya vs. ordan paket halinde al içinde tencere takımların kahvaltı takımı da var böyle bence daha uygun ve daha iyi .. ayrı ayrı almaya kalksan daha zorlar seni .. tabi bu benim gorusum
  5. Aşk Sancısı

mehir ikiye ayrılıyor canım bi boşanmadan önce bi boşandıkdan sonra tabi allah göstermesin kimsenin yuvası yıkılmasın o ayrıda .. ben onu düşünerek söyledım canım
  6. Aşk Sancısı

Güne Besmeleyle Başlayalım

Bismillahirrahmanirrahim
  7. Aşk Sancısı

Kelime-i Şahadet Getirelim

Eşhedu en lâ ilâhe illellâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve Resûlü
  8. Aşk Sancısı

Hadi Tevbe Istiğfar Getirelim

Estağfirullah.Estağfirullah.Estağfirullahe'l-azîm.
  9. Aşk Sancısı

Kelime-i Tevhid Çekelim

La ilahe illallah muhammedun resulullah
  10. Aşk Sancısı

Mehir erkeğin evlenirken kıza vermesi gereken altın, maldır canım
  11. Aşk Sancısı

şuan benim aklımda bırsey yok ama bakalım .. ama umre ziyareti istemek istiyorum :ask:
  12. Aşk Sancısı

Şarkıcı Doğuş evlendi

içinde özge olmayan bir cümle yok zaten canım dünyada :ko özgeler her zaman özeldir :Dbu arada hayırlı olsun allah tamamını erdirsin inşallah bu evliliği uzun sürer:utan:
  13. Aşk Sancısı

Hamile olduğunu doğumdan iki hafta önce öğrendi

ay ben böyle haberleri okudukça çok saçma bulurum hıc mi tekme atmaz bu çoçuk illa hisseder insan ya
  14. Aşk Sancısı

Kızlar imam nikahınız kıyılırken Mehir olarak ne istedınız veya isteyeceksınız
  15. Aşk Sancısı

İyiki Doğdun Meleğim Aslı Oktay

doğum günün kutlu olsun canım nice senelere :selam::o
  16. Aşk Sancısı

Aşk Sancısı' nın Aşk Bahçesi

"Öyle yorgunum ki; Okyanusların dibindeki tüm taşları asırlarca tek tek kendi ellerimle dizmiş gibiyim.."Şöyle bi köşeye çekilip dinlensem ya...
  17. Aşk Sancısı

"Öyle yorgunum ki; Okyanusların dibindeki tüm taşları asırlarca tek tek kendi ellerimle dizmiş gibiyim.."Şöyle bi köşeye çekilip dinlensem ya...
  18. Aşk Sancısı

"Haksızlık karşısında susan , Dilsiz şeytandır. "- Hz . Muhammed (sav)
  19. Aşk Sancısı

Başını o'nun omzuna dayayıp, "lütfen beni terk etme!.." diye yalvaracağına; alnını secdeye koy, "kalbime göre ver Allah'ım" de.