bak nasıl biliyosun:ilknur:
ya dün akşam bana ne dese beyenirsiniz sen pc aldın mı dedi ben de neden sordun dedim bi arkadaş var 400 e satıyomuş laptop almış çok iyimiş masaüstü onu alalım dedi ben de çoktan aldım babamlarda duruyo dedim bu da köpürdü tabi..bağırdı biraz ben de küstüm gittim yattım konuşmuyoruz...ya baştan olamaz alamazsın diyo sonra da pc buldum onu alalım diyo beni hala tanıyamadı aklıma koyduğumu yaparım sanki bilmiyo ben onun gibi lafta bırakmak dediğimi gıcık....-kizgin valla çok sinirliyim
erkekler boyle konularda cok hassas malesef canım
onlara bırsey sorulmadan yapıldıgı zaman kendılerını ezılmıs gıbı hıssesıyorlar garıp ama oyle
sureklı pohpohlucan sozunden cıkıyor gıbı yapacan
Biyo hoşgeldin canım -hmm Nasılsın yoğunluk dışında? Yarın tatil mi?
İlknur, anammm 200 TL kazık yedin kız; bari fiyatını demeseydin. Verdin mi parasını diğer PC'nin vermediysen biz vazgeçtik de bari gönder. Eşinin dediği yerden alın.:sim3:
merhaba canım
iş dısında nasılım ınan bılmıyorum eskıden aksam falan gırerdım bılıyon sımdı ölü gibi oluyorum eve gıdınce beynım cok dolu
ya boşvereyim de her konuda aynıyız ya biz eşimle oturup sohbet edemiyoruz....ondan sonra da neden bana söylemedin oluyo....2 günlük sevgililer bile birbirleriyle sohbet edecek bişeyler bulur biz bulamıyoruz...off of
sevgılıyken bız nasıl konusurduk Allah ım Allah ım
mesajlar , bedava dakıkalar bıle yetmezdı
haftasonları hep elımızde tel sabahlardık o derece
sonra zaman gectıkce daha az konustugumuzun farkına vardım
ılk baslarda cok bocaladım
boslukta gıbıydım ama zamanla ben de alıstım ve eskısının normal olmadıgna karar verdım
ama bu sana sevgısı olmadıgından degıldır kı kuzucum
Gördüm
Ya Allah rızası için biri bana desin. Yaklaşık 1- 1,5 haftadır böyle midem berbat

Hamileysem hamile olayım. Ama bu bulantı beni öldürüyor, sanki parmak atsam kurtulcam. Psikolojik olabilir mi?:sim3::sim3:
hadı hayırlısı bakalım yafrum ne zaman test neyım yapacan