Canim evlendikten sonra nasil olsa yanimda diye bazi seyleri sevgililikte yaptigimiz gibi yapmiyoruz. Ben 6 senelik evliyim bazen esimle cok sohpet ederiz bazen konsacak birsey bulamayiz. Cocuk oldugu zaman daha farkli oluyor.
Sabahtan akşam yatana kadar konuşuruzSabahtan iş çıkışına kadar MSN'de, sonra yolda ve evde. Bıdır bıdır konuşuruz biz; ama eskiden daha da konuşurduk :ilknur:
ohoooo biz gün içinde konuşmayız pek ararım bi kere napıyosun die çalışıyorum filan der 1 dk konuşur kapatırız akşamda yemek ye çay iç tv izle...doğru düzgün bişey anlatmaz o anlatmayınca bende konuşmam.....
Daha ne kadar konusacaksiniz yav. :bayil:
eşim bana hiç bi sıkıntısını anlatmaz o anlatömayınca bende anlatmıyorum o kadar yani offf aman neyse......
kız ariş günaydın kızlar dedim ya
ikocan merak etme ben evli değilim ama bizde iletişim kuramıyoruz bazen....bu arada çıkarken nasıldınız peki
hemşerim naber yaaa nerelerdesin?
iyiyim canım benim veledler evde oldumu giremiyorum sen nasılsın biraz morelin düzeldimi
çıkarken de benim zorumla konuşurduk çünkü bişeyler anlatmaktan hiç hoşlanmıyo ya zor ağzından laf alacaksın....mesela bişey sorarım sadece onu cevaplar ayrıntıya girmez....işler nasıl iş var mı derim var Allah a şükğr der ama şu var bu var demez...neymiş akşama kadar çalışıyomuş işle ilgili konuşmak istemiyomuş....amannnn valla hayatım çok sıkıcı hayatıma yeni bi yön vermek istyorum
böylşe durumlarda düşündüğüm ilk şey keşke evlenmeseydim oluyo
çıkarken de benim zorumla konuşurduk çünkü bişeyler anlatmaktan hiç hoşlanmıyo ya zor ağzından laf alacaksın....mesela bişey sorarım sadece onu cevaplar ayrıntıya girmez....işler nasıl iş var mı derim var Allah a şükğr der ama şu var bu var demez...neymiş akşama kadar çalışıyomuş işle ilgili konuşmak istemiyomuş....amannnn valla hayatım çok sıkıcı hayatıma yeni bi yön vermek istyorum
günaydın ahali keyifler nasıl
benim herifte hiç susmayanlardan :lululu:
günaydın ahali keyifler nasıl
benim herifte hiç susmayanlardan :lululu:
ya tamam işle ilgili konuşmak istemeyebilir normalde yanı çıkarken nasıl bir sevgililik dönemi geçirdiniz ikocan
ya aslın sevgilik dönemimiz çok uzun sürmedi nişanlandık nişan dönemi de hep sorundu ailem istemediğinden genelde onları konuşurduk düğünden yapılacaklardan konuşurduk inan ki normal sevgililer gibi geleceği düşünmeden bişeyimiz olmadı...aslında birbirimizi tanıma fırsatımız olmadı 1 sene var tanışmadan evlenmeye....çok cesaretliymişim demek ki o zamanlar....evliyiz ama aslında kendi hayatımızı yaşıyoruz hemen hemen günün çok az kısmında biz olabiliyoruz