Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Canim evlendikten sonra nasil olsa yanimda diye bazi seyleri sevgililikte yaptigimiz gibi yapmiyoruz. Ben 6 senelik evliyim bazen esimle cok sohpet ederiz bazen konsacak birsey bulamayiz. Cocuk oldugu zaman daha farkli oluyor.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ohoooo biz gün içinde konuşmayız pek ararım bi kere napıyosun die çalışıyorum filan der 1 dk konuşur kapatırız akşamda yemek ye çay iç tv izle...doğru düzgün bişey anlatmaz o anlatmayınca bende konuşmam.....

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
eşim bana hiç bi sıkıntısını anlatmaz o anlatömayınca bende anlatmıyorum o kadar yani offf aman neyse......

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
üzülme ilknurum o eşinin karekter yapısı kesin anne babası çevresiylede böyledir zaman geçtikçe alışırsın gülüm üzme kendini

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
kız ariş günaydın kızlar dedim ya:)
ikocan merak etme ben evli değilim ama bizde iletişim kuramıyoruz bazen....bu arada çıkarken nasıldınız peki

hemşerim naber yaaa nerelerdesin?

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
iyiyim canım benim veledler evde oldumu giremiyorum sen nasılsın biraz morelin düzeldimi

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
ohoooo biz gün içinde konuşmayız pek ararım bi kere napıyosun die çalışıyorum filan der 1 dk konuşur kapatırız akşamda yemek ye çay iç tv izle...doğru düzgün bişey anlatmaz o anlatmayınca bende konuşmam.....

Daha ne kadar konusacaksiniz yav. :bayil:

Çok konuşuomuşuz demi:ilknur:

Ama bunların yarısında havadan sudan, dalga geçeriz genelde :kptmya:

eşim bana hiç bi sıkıntısını anlatmaz o anlatömayınca bende anlatmıyorum o kadar yani offf aman neyse......

Ya canım benim belki yapısı öyledir. Mesela bende eşime işiyle alakalı birşey sormam. Genelde laf lafı açar bizde... İşte bugün ne yaptın ne ettin diye bir başlarız. devamı gelir. Böyle dene bakalım birde

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
kız ariş günaydın kızlar dedim ya:)
ikocan merak etme ben evli değilim ama bizde iletişim kuramıyoruz bazen....bu arada çıkarken nasıldınız peki

hemşerim naber yaaa nerelerdesin?

Gördüm:D

Ya Allah rızası için biri bana desin. Yaklaşık 1- 1,5 haftadır böyle midem berbat :mendil: Hamileysem hamile olayım. Ama bu bulantı beni öldürüyor, sanki parmak atsam kurtulcam. Psikolojik olabilir mi?:sim3::sim3:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çıkarken de benim zorumla konuşurduk çünkü bişeyler anlatmaktan hiç hoşlanmıyo ya zor ağzından laf alacaksın....mesela bişey sorarım sadece onu cevaplar ayrıntıya girmez....işler nasıl iş var mı derim var Allah a şükğr der ama şu var bu var demez...neymiş akşama kadar çalışıyomuş işle ilgili konuşmak istemiyomuş....amannnn valla hayatım çok sıkıcı hayatıma yeni bi yön vermek istyorum

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
çıkarken de benim zorumla konuşurduk çünkü bişeyler anlatmaktan hiç hoşlanmıyo ya zor ağzından laf alacaksın....mesela bişey sorarım sadece onu cevaplar ayrıntıya girmez....işler nasıl iş var mı derim var Allah a şükğr der ama şu var bu var demez...neymiş akşama kadar çalışıyomuş işle ilgili konuşmak istemiyomuş....amannnn valla hayatım çok sıkıcı hayatıma yeni bi yön vermek istyorum

ya tamam işle ilgili konuşmak istemeyebilir normalde yanı çıkarken nasıl bir sevgililik dönemi geçirdiniz ikocan

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
böylşe durumlarda düşündüğüm ilk şey keşke evlenmeseydim oluyo:mendil:

yapma böle ya bak ben bekarım valla evlenmicemD:
ya ikocan biliyorum bunu benim sölemem doğru değil daha bişiy görmedim ama her ilişkide oluyo illa evlenince değil herkeste sorun var emin ol

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487

Canım benim eşimde öyle, sende başka şeylerden konuş.

günaydın ahali keyifler nasıl
benim herifte hiç susmayanlardan :lululu:

Günaydın şekerim. Mide bulantım var, barnah atsam geçer mi :ilknur:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya tamam işle ilgili konuşmak istemeyebilir normalde yanı çıkarken nasıl bir sevgililik dönemi geçirdiniz ikocan

ya aslın sevgilik dönemimiz çok uzun sürmedi nişanlandık nişan dönemi de hep sorundu ailem istemediğinden genelde onları konuşurduk düğünden yapılacaklardan konuşurduk inan ki normal sevgililer gibi geleceği düşünmeden bişeyimiz olmadı...aslında birbirimizi tanıma fırsatımız olmadı 1 sene var tanışmadan evlenmeye....çok cesaretliymişim demek ki o zamanlar....evliyiz ama aslında kendi hayatımızı yaşıyoruz hemen hemen günün çok az kısmında biz olabiliyoruz

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ya aslın sevgilik dönemimiz çok uzun sürmedi nişanlandık nişan dönemi de hep sorundu ailem istemediğinden genelde onları konuşurduk düğünden yapılacaklardan konuşurduk inan ki normal sevgililer gibi geleceği düşünmeden bişeyimiz olmadı...aslında birbirimizi tanıma fırsatımız olmadı 1 sene var tanışmadan evlenmeye....çok cesaretliymişim demek ki o zamanlar....evliyiz ama aslında kendi hayatımızı yaşıyoruz hemen hemen günün çok az kısmında biz olabiliyoruz

görücü usulü olmadımı dimi ikocan anladığım kadarıyla sen seviyomusun eşini ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar