Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Biyomikroskobi

Daimi Üye
Tepki
517
kızlar gunaydın mavım arısım burdayım
ama burdamıyım bır de bana sorun
işler felaket bu aralar hıc huzurum yok
nete gırmek nerde
cok huzursuzum coooook :sinifsinif:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kıııııız naptı adam sana
pc yuzunden mı

bak nasıl biliyosun:ilknur:

ya dün akşam bana ne dese beyenirsiniz sen pc aldın mı dedi ben de neden sordun dedim bi arkadaş var 400 e satıyomuş laptop almış çok iyimiş masaüstü onu alalım dedi ben de çoktan aldım babamlarda duruyo dedim bu da köpürdü tabi..bağırdı biraz ben de küstüm gittim yattım konuşmuyoruz...ya baştan olamaz alamazsın diyo sonra da pc buldum onu alalım diyo beni hala tanıyamadı aklıma koyduğumu yaparım sanki bilmiyo ben onun gibi lafta bırakmak dediğimi gıcık....-kizgin valla çok sinirliyim

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ama ben anladım bizim aramızda iletişim problemi var...o dinlemi bilmiyo ben anlatmayı ortada buluşamıyoruz

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
aynen öyle ben de nefret ederim o bağırınca giderim yanından susarım hiç uymam ona-kizgin sabrımı taşırmadığı sürece tabi

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Biyo hoşgeldin canım -hmm Nasılsın yoğunluk dışında? Yarın tatil mi?

İlknur, anammm 200 TL kazık yedin kız; bari fiyatını demeseydin. Verdin mi parasını diğer PC'nin vermediysen biz vazgeçtik de bari gönder. Eşinin dediği yerden alın.:sim3:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya arişim ama özellik farkı vardır bişey vardır..ayrıca zatn gönderemem mümkün değil sen de eşim gibi konuşma len

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya kızlar pc tamam öyle böyle aldım da biz eşimle bu iletişim sorununu nasıl aşabiliriz....

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
kızlar günaydın ikocan yaaaaa kız boşver dicem ama sinir oluyo insan

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya boşvereyim de her konuda aynıyız ya biz eşimle oturup sohbet edemiyoruz....ondan sonra da neden bana söylemedin oluyo....2 günlük sevgililer bile birbirleriyle sohbet edecek bişeyler bulur biz bulamıyoruz...off of

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
ya arişim ama özellik farkı vardır bişey vardır..ayrıca zatn gönderemem mümkün değil sen de eşim gibi konuşma len

ya kızlar pc tamam öyle böyle aldım da biz eşimle bu iletişim sorununu nasıl aşabiliriz....

İyi be :hihh:

Valla canımcım o sorun bizde de var. hani derler ya kelin merhemi olsa :kptmya: Ben sözlerimi artık tane tane ediyorum, aklında yer etsin o da bana :kptmya:

Naber nan günaydın demek yok mu-kizgin

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
ya boşvereyim de her konuda aynıyız ya biz eşimle oturup sohbet edemiyoruz....ondan sonra da neden bana söylemedin oluyo....2 günlük sevgililer bile birbirleriyle sohbet edecek bişeyler bulur biz bulamıyoruz...off of

Bizde geöen gün onu konuştuk eşimle telefonla saatlerce konuşurduk :ilknur: Ne konuşuyormuşuz bilmem:kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar