Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
seviyorum severek oldu ama çabuk oldu yani hiç birbirimizi tartmadık anlaşabilir miyiz die sorgulamadık çok plansız bi evlilik olduğu bi gerçek....en çokta ailemden kaynaklandı istemiyoruz dediler benim nişanlılık dönemim eşimi tanımaya çalışmakla değil ailemin sorunlarını çözmeye kapatmakla geçti...e inatta var ben istediğimi yapasrım kafası o yüzden ailem istemedikçe daha da bağlandım...evlendik....eşimle büyük problemlerimiz yok ama böyle küçücük bi problemde de hiç aşamayakmışız gibi geliyo herşeyi yakıp yıkmak istiyorum

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
seviyorum severek oldu ama çabuk oldu yani hiç birbirimizi tartmadık anlaşabilir miyiz die sorgulamadık çok plansız bi evlilik olduğu bi gerçek....en çokta ailemden kaynaklandı istemiyoruz dediler benim nişanlılık dönemim eşimi tanımaya çalışmakla değil ailemin sorunlarını çözmeye kapatmakla geçti...e inatta var ben istediğimi yapasrım kafası o yüzden ailem istemedikçe daha da bağlandım...evlendik....eşimle büyük problemlerimiz yok ama böyle küçücük bi problemde de hiç aşamayakmışız gibi geliyo herşeyi yakıp yıkmak istiyorum

peki ailenin istememe nedeni ne idi iko özel değilse tabi

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sana göre değil sorumsuz kaç yaşına gelmiş bişey sahibi olmamış yanına yakılmıyo içki de içiyodu.....diceksiniz ee salak mısın neden evlendin...sadece sevdiğim ve ona güvendiğim için evlendim...içki içmiyo artık zaten...amann ne bilim bizim iş biraz karışık:sinifsinif:

Biyomikroskobi

Daimi Üye
Tepki
517
bak nasıl biliyosun:ilknur:

ya dün akşam bana ne dese beyenirsiniz sen pc aldın mı dedi ben de neden sordun dedim bi arkadaş var 400 e satıyomuş laptop almış çok iyimiş masaüstü onu alalım dedi ben de çoktan aldım babamlarda duruyo dedim bu da köpürdü tabi..bağırdı biraz ben de küstüm gittim yattım konuşmuyoruz...ya baştan olamaz alamazsın diyo sonra da pc buldum onu alalım diyo beni hala tanıyamadı aklıma koyduğumu yaparım sanki bilmiyo ben onun gibi lafta bırakmak dediğimi gıcık....-kizgin valla çok sinirliyim

erkekler boyle konularda cok hassas malesef canım
onlara bırsey sorulmadan yapıldıgı zaman kendılerını ezılmıs gıbı hıssesıyorlar garıp ama oyle
sureklı pohpohlucan sozunden cıkıyor gıbı yapacan

Biyo hoşgeldin canım -hmm Nasılsın yoğunluk dışında? Yarın tatil mi?

İlknur, anammm 200 TL kazık yedin kız; bari fiyatını demeseydin. Verdin mi parasını diğer PC'nin vermediysen biz vazgeçtik de bari gönder. Eşinin dediği yerden alın.:sim3:

merhaba canım
iş dısında nasılım ınan bılmıyorum eskıden aksam falan gırerdım bılıyon sımdı ölü gibi oluyorum eve gıdınce beynım cok dolu

ya boşvereyim de her konuda aynıyız ya biz eşimle oturup sohbet edemiyoruz....ondan sonra da neden bana söylemedin oluyo....2 günlük sevgililer bile birbirleriyle sohbet edecek bişeyler bulur biz bulamıyoruz...off of

sevgılıyken bız nasıl konusurduk Allah ım Allah ım
mesajlar , bedava dakıkalar bıle yetmezdı
haftasonları hep elımızde tel sabahlardık o derece
sonra zaman gectıkce daha az konustugumuzun farkına vardım
ılk baslarda cok bocaladım
boslukta gıbıydım ama zamanla ben de alıstım ve eskısının normal olmadıgna karar verdım
ama bu sana sevgısı olmadıgından degıldır kı kuzucum

Gördüm:D

Ya Allah rızası için biri bana desin. Yaklaşık 1- 1,5 haftadır böyle midem berbat :mendil: Hamileysem hamile olayım. Ama bu bulantı beni öldürüyor, sanki parmak atsam kurtulcam. Psikolojik olabilir mi?:sim3::sim3:

hadı hayırlısı bakalım yafrum ne zaman test neyım yapacan

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
sana göre değil sorumsuz kaç yaşına gelmiş bişey sahibi olmamış yanına yakılmıyo içki de içiyodu.....diceksiniz ee salak mısın neden evlendin...sadece sevdiğim ve ona güvendiğim için evlendim...içki içmiyo artık zaten...amann ne bilim bizim iş biraz karışık:sinifsinif:

ya çok içki içmedikten sonra problem etme ikocan milletede söyleme alkolik sanarlar milletin ağzına laf verme

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
tabi biyom beni sevdiğini biliyorum inanın bak evlenmeden öncesi ve sonrası çok değişti yani iyi yönde...bizim evlenmemizi istemeyenlere karşı yüzümü kara çıkarmadı....çalışıyo da....ama dediğim gibi en büyük sorun iletişim sorunu..

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya çok içki içmedikten sonra problem etme ikocan milletede söyleme alkolik sanarlar milletin ağzına laf verme

yok kız zaten içmiyo...bi bira içer kırk yılda bi evde izin veriyorum bazen yalan yok...ama çoooook nadir...her zaman dediğim bişey var ona eve bi kere dahi sarhoş şekilde gelsen ertesi gün beni bulamazsın die korkuyo zaten yapamaz babamdan da korkar

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
aman canım ne var birada benimkide arada bira içer ama benden izin ister ben istemiyporum içmesini ben izin verirsem içiyo bi kere yakaladım benden izinsiz burnundan fitil fitil getirdim:kptmya::kptmya::kptmya: şimdi pek içmiyo arada oda normal

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
öyle de benim çevreme çok ters....ama baksan yaşadığım yerin %70i içer o ayrı benim çevrem %30a giriyo:kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
sakın arişim
nane şekeri falan al yada nane çayı
eger hamişlik yoksa havalardandır bebegim
tekrardan günaydın ilknur takma bebgim bu erkekler pek bi dengesiz oluyoralr:D

Valla bilmiim nane şekerim yok. Bende muzlu puding yedim az önce :kptmya: Valla bilmiyorum da varsa da belli olsun artık:D

Canım evliliğin ilk yıllarında olur. Hemen pes etmek yok. Sonuçta sevgiliyken herşey daha kolaydı. Dışarıda buluş, el ele dolaş ve evlere git. Şimdi daha büyük sorumluluklar var. faturalar, aynı evde yaşama, bulaşık, çamaşır, yemek vs... Tabii iş stresi de girince devreye daha da kötü oluyor. Biz neler atlattık sen biliyorsun. Kaç kez ayrılmayı düşündük; ama yılmak bize göre değil. her seferinde aşamayacağım diye düşünme...:ilknur: Eminim altından kalkacaksınız. Ne eşler var, dua et yani:)

erkekler boyle konularda cok hassas malesef canım
onlara bırsey sorulmadan yapıldıgı zaman kendılerını ezılmıs gıbı hıssesıyorlar garıp ama oyle
sureklı pohpohlucan sozunden cıkıyor gıbı yapacan

merhaba canım
iş dısında nasılım ınan bılmıyorum eskıden aksam falan gırerdım bılıyon sımdı ölü gibi oluyorum eve gıdınce beynım cok dolu

sevgılıyken bız nasıl konusurduk Allah ım Allah ım
mesajlar , bedava dakıkalar bıle yetmezdı
haftasonları hep elımızde tel sabahlardık o derece
sonra zaman gectıkce daha az konustugumuzun farkına vardım
ılk baslarda cok bocaladım
boslukta gıbıydım ama zamanla ben de alıstım ve eskısının normal olmadıgna karar verdım
ama bu sana sevgısı olmadıgından degıldır kı kuzucum

hadı hayırlısı bakalım yafrum ne zaman test neyım yapacan

İşlerden tabii insanın beyninin dolması normal. Allah kolaylık versin canımcım. Aman haftaya Cuma diye karar aldık kocikle:D bakalım görecez Anya'yı Konya'yı :ilknur:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
kız ikocan ne kafa şişirmesi her zaman dertleşiriz siz benimkini az dinlemiyonuz bende şişiriyom valla:kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Anlat kız açılırsın. Sanki deprem oldu gibi :sinifsinif:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
aman yaaa hangi birini anlatayım hala sorun sorun her gün kavga :D akşam ölesine konuştuk falan spor salonuna yazılıcakmış uyuz oldum:kptmya::kptmya:uyuzluk yaptım bende

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Ayser ablam doğru söyledi -ciko

Spor yapsın nolcak kız:D

Biyomikroskobi

Daimi Üye
Tepki
517
ulen patenci bana yokmu bi numara hıhhhhh küstüm:D

zuzuuuuu bu sana :eek::eek::eek:

tabi biyom beni sevdiğini biliyorum inanın bak evlenmeden öncesi ve sonrası çok değişti yani iyi yönde...bizim evlenmemizi istemeyenlere karşı yüzümü kara çıkarmadı....çalışıyo da....ama dediğim gibi en büyük sorun iletişim sorunu..

Yer gök dua üstüne kurulu canım
Sen bır yuva kurmussun Allah utandırmasın
hersey de gonlunce olsun ıns
zamanla asarsınız butun sorunlarını dertlerınızı
kı buna da yurekten ınanıyorum hanı senın gıbı ılestısımı guclu bır kız esının mı hakkından gelemıcek

İşlerden tabii insanın beyninin dolması normal. Allah kolaylık versin canımcım. Aman haftaya Cuma diye karar aldık kocikle:D bakalım görecez Anya'yı Konya'yı :ilknur:

o zaman cumayı hep bırlıkte ıple cekıyoruz arısım
saka bır yana Rabım hayırlı evlat versın hayırlı zamanda ınsallah

pantercım sen nassın ya gorusemedık :hulya:

bu arada çigdem gel gayrııııııııı :mendil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar