Bende iyiyim, yoğun bu ara işte birazIyiyim canım çok şükür sağol
Sen nasılsın
Bende iyiyim, yoğun bu ara işte birazIyiyim canım çok şükür sağol
Sen nasılsın
Rabbim sağlık versinde yoğun ol canimBende iyiyim, yoğun bu ara işte biraz
Kızzz düğün ne zaman hiç demiyorsunBende iyiyim, yoğun bu ara işte biraz
Haziran'daKızzz düğün ne zaman hiç demiyorsun
Ooooo hazırlıklar ne durumdaHaziran'da
ben de tek pasta aldımBncede gerek yok o masrafı git çocuklara harca
Ne yalan söylüm bn hiÇ yapmadım sevmiyorum
Okulda oluyor bi pasta bi çiçek Ohh mis

h geri kalanı kuzenler yaptı etti 
Evet yaAhh canım kıyamam alıştı tabi
Senin çevre çok e Arnavutlar böyle etkinlikleri pek severben de tek pasta aldımh geri kalanı kuzenler yaptı etti
çoook yeter ki etkinlik olsunSenin çevre çok e Arnavutlar böyle etkinlikleri pek sever
Hazır sayılır herşeyOoooo hazırlıklar ne durumda

Mesajı kaçırmışım yani maya alıntılamasa görmicektim, evet bencede hiç masrafa gerek yok oglanda yaptık gördüm yani ben yapıyorum 4-5 binlik masraf geliyor 2-3 oyuncak 2-3 kıyafet yani tırt. Kaynana zaten gidince o altın takarBncede gerek yok o masrafı git çocuklara harca
Ne yalan söylüm bn hiÇ yapmadım sevmiyorum
Okulda oluyor bi pasta bi çiçek Ohh mis
oda pastayı aldırır kayınpedere misHadi hayırlısı kolaylıkla olsun canımHaziran'da
ben de tek pasta aldımh geri kalanı kuzenler yaptı etti
Evet arnavutlar zaten mevlütmüş sünnetmiiş kınaymış bayılır çokta süslüdürler çok güzel herşeyleriSenin çevre çok e Arnavutlar böyle etkinlikleri pek sever
Ohh maşallah canımHazır sayılır herşey

Kalitelide alsa eskiyor kiHadi hayırlısı kolaylıkla olsun canım
sizin kuzenler iyiymiş bizimkiler hep beklenti icinde yapmazlar
Evet arnavutlar zaten mevlütmüş sünnetmiiş kınaymış bayılır çokta süslüdürler çok güzel herşeyleri
Ohh maşallah canımİlla eksik oluyor zaten evlenince tamamlanıyor yani boşver boşa masrafa girme karşı tarafıda sıkma herşey zamanla olur.
Ben koltukları değişcem yatagımı değişcem hepsi eskidi mesela hiç eşimide kırmadım evlenirken gücü neye yettiyse olur dedim ama işte ona görede çabuk eskidi şimdi diyor keşke kaliteli alaydım

Ay bn bugün pazartesi sanıyorumGünaydın Hayırlı cumalar
Valla bende öyle saniyordum aAy bn bugün pazartesi sanıyorum
Hayırlı cumalar canım