Zaten burdaki abim esi cocuk trabzona gittiler bayram sonrası gelcek, digeri işletmede çalışıyor akşam 11 kadar falan oda gelemez ablam yurt dısındaben 14400 toplamıştım ama sen bilirsinhediye 2,3 tane geldi
Zaten burdaki abim esi cocuk trabzona gittiler bayram sonrası gelcek, digeri işletmede çalışıyor akşam 11 kadar falan oda gelemez ablam yurt dısındaben 14400 toplamıştım ama sen bilirsinhediye 2,3 tane geldi
boşver o zamansıZaten burdaki abim esi cocuk trabzona gittiler bayram sonrası gelcek, digeri işletmede çalışıyor akşam 11 kadar falan oda gelemez ablam yurt dısında

Aynen boşver, biz ögle bi pastayla kızıma bi elbise 2-3 foto çekicez okdarboşver o zamansı
E bugün okulda gösteri olsaydı herkes bugün yaptıYok gerizekalı yapmadi müdüre hanım
Yazdim hocam siz bu havada 23nisan yapicak misiniz diye gördü cevap vermedi,daha sonra bütün gruplara mesaj gelmeye başladı herkes sabah 9da okulda olsun diye. bok akilli
Ee belediyeyi çağırsan kumanyası epey yüklü oluyorSiz zengosunuz gülüm bizde ne onu takacak kimse var nede benim hazırlıgımı hakedecek akrabela

haBncede gerek yok o masrafı git çocuklara harcaAynen boşver, biz ögle bi pastayla kızıma bi elbise 2-3 foto çekicez okdar

Kız yok akşam yemeğine. Kahvaltı da kuymak yaptım bir de kahvaltılıklar vardı. Simit poğaca falan almış gelirken deKahvaltiyami a
Viyyyyyyyyy maşallah tabiki sabahin aksamida var aKız yok akşam yemeğine. Kahvaltı da kuymak yaptım bir de kahvaltılıklar vardı. Simit poğaca falan almış gelirken de

Yani keşke bir kahvaltı olsaViyyyyyyyyy maşallah tabiki sabahin aksamida var a
Sizin 23nisan olcakmiYani keşke bir kahvaltı olsa
Olacak oğlanın okul 9;30 çağırdı kızınki 10;30 dedilerSizin 23nisan olcakmi
Koşa koşa gitceniz artikOlacak oğlanın okul 9;30 çağırdı kızınki 10;30 dediler
Akşam kahvaltısı olardıYani keşke bir kahvaltı olsa
Sen mantı açarsın kesinViyyyyyyyyy maşallah tabiki sabahin aksamida var a
Oooo hemde nasıl açarım aSen mantı açarsın kesin

Sen mantı açarsın kesin
Kız yok akşam yemeğine. Kahvaltı da kuymak yaptım bir de kahvaltılıklar vardı. Simit poğaca falan almış gelirken de
Nasılsın canım benim iyileştin miBeyrani nerde bulayim a