Sen nereleedesun daÇok şükür iyiyim canim
Sen nereleedesun daÇok şükür iyiyim canim
Hastayim ben sen git baskalarinla takilSen nereleedesun da
Geçmiş olsun neyin varHastayim ben sen git baskalarinla takil![]()
nasıl oldun ablaHastayim ben sen git baskalarinla takil![]()
Ayy boynumu çeviremiyorum okadar şiştiki yutkunamiyorum gece zor gecti sabah olsunda kalkayim.diyenasıl oldun abla
doktora gitmiş miydinAyy boynumu çeviremiyorum okadar şiştiki yutkunamiyorum gece zor gecti sabah olsunda kalkayim.diye
Sağol canım grip desen grip degil etlerim agriyor bogazlarim şiş yutkunamiyorumGeçmiş olsun neyin var
Valla bütün hersey var evde antibiyotik grip hapi gene gitsem devlet bisey yapmicakdoktora gitmiş miydin
Aaa niyekiYine bir taşınma olayı
maalesef devlette hiç bişeye bakmadan yapıştırıyorlar antibiyotiğiValla bütün hersey var evde antibiyotik grip hapi gene gitsem devlet bisey yapmicak
Geçmek bilmiyor ki abla Allah şifa versin inşAllahSağol canım grip desen grip degil etlerim agriyor bogazlarim şiş yutkunamiyorum
Gecmeyen hastalik üretmişler aGeçmek bilmiyor ki abla Allah şifa versin inşAllah

cidden geçmiyor biz de iyileşemiyoruzzGecmeyen hastalik üretmişler a
Ya şaka yapıyorsun zannettim. Sirkeli limonlu su iç boğazına iyi gelir. 1 bardak şu, Yarım limon, 1 kaşık sirke cidden iyi gelirSağol canım grip desen grip degil etlerim agriyor bogazlarim şiş yutkunamiyorum

Ilk defa böyle birsey görüyorumcidden geçmiyor biz de iyileşemiyoruzz
Eşim başka yerde çalışmayan başladı oraya taşınacağız dün gitmiş ev filan bakmış pazartesi kombiyi açtırırız ne zaman açılırsa hemen geçeriz diyorAaa niyeki