Elif_Eylul
Daimi Üye
- #101.901
Kiz hastayim bütün gün yattim dün,adam Şişe çekti yagladi gene yattim hep yattim aOoo güzellik uykusundan uyanmış birileri

Kiz hastayim bütün gün yattim dün,adam Şişe çekti yagladi gene yattim hep yattim aOoo güzellik uykusundan uyanmış birileri

E nasıl oldunnKiz hastayim bütün gün yattim dün,adam Şişe çekti yagladi gene yattim hep yattim a
Ehh şükür iste canim sırtlarimi hissetmiyorumEee nasıl oldun bakayım
Kiz ben kolay kolay hasta olmam ama oluncada tam oluyorum bugün dünden daha iyiceE nasıl oldunn
Gecmis olsun canim bizimkide evde okul yokBnmde oğlanın boynu tutulmuş evde çocuklar bugün
Neyse bakarım artık duruma göre inşallahMutfak dolaplarını az sulu bırakıyor ama yerleri süper yapıyor Bnde arada siliyorum buharla
Kız kocaman daha bişi yapmaz al gitsin
Bnde Bnde aynı olunca da pertKiz ben kolay kolay hasta olmam ama oluncada tam oluyorum bugün dünden daha iyice
Ya çok vücut ağrısı yapıyor diyordu kocam iki gün yattıKiz hastayim bütün gün yattim dün,adam Şişe çekti yagladi gene yattim hep yattim a
O zaman ciğerdenEhh şükür iste canim sırtlarimi hissetmiyorum
Bizimkiler 3 gündür evdeler pazartesi sıkı denetim ile başlayacaklarmış öyle yazmış idareBnmde oğlanın boynu tutulmuş evde çocuklar bugün
Çoğu yerde 23nisan iptal olmus varmi sizdeBizimkiler 3 gündür evdeler pazartesi sıkı denetim ile başlayacaklarmış öyle yazmış idare
Onun için bir şey yazmadılar daha belki görüşmeler yapılıyordur.Çoğu yerde 23nisan iptal olmus varmi sizde
Birkac şehirde iptal edilmiş çocuklar öldü 23nisan yapilmicak demislerOnun için bir şey yazmadılar daha belki görüşmeler yapılıyordur.
Aslında edilse iyi olur ama bilmiyorum. Sonuçta 23 Nisan da ipini koparan giriyor okullaraBirkac şehirde iptal edilmiş çocuklar öldü 23nisan yapilmicak demisler
Bizim devam ediyorduBizimkiler 3 gündür evdeler pazartesi sıkı denetim ile başlayacaklarmış öyle yazmış idare
23 Nisan çocuk bayramı çocuklar eğlenmekten çok hazırlıkla uğraşıyorBirkac şehirde iptal edilmiş çocuklar öldü 23nisan yapilmicak demisler
Evet dans gösterileri var hepsinin23 Nisan çocuk bayramı çocuklar eğlenmekten çok hazırlıkla uğraşıyor
1-2 gün öncesi yapılır belki
Kız kaç yaşındaydı oğlan bende evim ona müsait degil diye almadımValla her şeyi yapabilir halasın da falan da var peşinde geziyor önüne bir şey koyuyor

Ne oynicaklarmis sizinkiler23 Nisan çocuk bayramı çocuklar eğlenmekten çok hazırlıkla uğraşıyor
1-2 gün öncesi yapılır belki