Elif_Eylul
Daimi Üye
- #101.961
Hastalık şakaya gelmezYa şaka yapıyorsun zannettim. Sirkeli limonlu su iç boğazına iyi gelir. 1 bardak şu, Yarım limon, 1 kaşık sirke cidden iyi gelir
Hastalık şakaya gelmezYa şaka yapıyorsun zannettim. Sirkeli limonlu su iç boğazına iyi gelir. 1 bardak şu, Yarım limon, 1 kaşık sirke cidden iyi gelir
Teyzem de senin gibi yakalanmış gribe dün sesi perişandıGecmeyen hastalik üretmişler a
ben de ya tamam hasta olurdum ama ilk kez böyle üst üste bişey görüyorumIlk defa böyle birsey görüyorum
Ayy Allah yardımcın olsun canımEşim başka yerde çalışmayan başladı oraya taşınacağız dün gitmiş ev filan bakmış pazartesi kombiyi açtırırız ne zaman açılırsa hemen geçeriz diyor
hadi hayırlısı olsun hakkınızdaEşim başka yerde çalışmayan başladı oraya taşınacağız dün gitmiş ev filan bakmış pazartesi kombiyi açtırırız ne zaman açılırsa hemen geçeriz diyor
Sizinde mi geçmedi daha canımben de ya tamam hasta olurdum ama ilk kez böyle üst üste bişey görüyorum
Ayy Allah yardımcın olsun canım
Amin inşAllah sağolun kızlarhadi hayırlısı olsun hakkınızda
kız geçti gene olduk işte geçmek üzere cocuk öksürüyor halaSizinde mi geçmedi daha canım
Eylülün burnu yara oldu iyice nefes alamiyor gecmiyor yanikız geçti gene olduk işte geçmek üzere cocuk öksürüyor hala
çocuklar bari hasta olmasaEylülün burnu yara oldu iyice nefes alamiyor gecmiyor yani
Öyle bir illet o öksürük geçmek bilmiyor ben neler yaptım oğlanın öksürüğünü geçirmek için birşeyde fayda etmedikız geçti gene olduk işte geçmek üzere cocuk öksürüyor hala