Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

mügü

Daimi Üye
Tepki
11.139
Ayy cok fenayım iki gecedir uykusuzum kızım sagolsun carıl cırıl ediyor dakka bası cok huysuz ee sabahta oglum uyanınca kalkıyorum öglen oglan sırtıma bi atladı tırmanıo falan sol omzumda ezilme oldu cok acıdı hissettim bes dakka onlar uyurken yattım bi uyandım bogazim sismis heryerim agrıyor omzum sırtım üf
Geçmiş olsun ❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
103.943
Ayy cok fenayım iki gecedir uykusuzum kızım sagolsun carıl cırıl ediyor dakka bası cok huysuz ee sabahta oglum uyanınca kalkıyorum öglen oglan sırtıma bi atladı tırmanıo falan sol omzumda ezilme oldu cok acıdı hissettim bes dakka onlar uyurken yattım bi uyandım bogazim sismis heryerim agrıyor omzum sırtım üf
Ayyy :( gözümde canlandı

AystLL

Daimi Üye
Tepki
27.870

Ay başım çok fena dönüyor hayırlara gelsin
Geçmiş olsun kızlar ❤️❤️

AystLL

Daimi Üye
Tepki
27.870
Mutfak temizliği anca bitti ama bende bittim :aglama: yarın gelecekler kapakları takmaya banyonun taşları yapıldı bir de oturma yeri yaptırdık. Yarın kapıları gelecek bakalım nasıl olacak son hali bu :amin
a7035334-0f01-4883-b66b-a1edc1d733eb.jpeg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar