Bu kadının hayattan bıkmışlık bitkinlik seviyesi artık benide yoruyorIyiyim bende canım zıkkımlandım geldim a

kız kendine gel Aa-aaaa 
Bu kadının hayattan bıkmışlık bitkinlik seviyesi artık benide yoruyorIyiyim bende canım zıkkımlandım geldim a

kız kendine gel Aa-aaaa 
Sen neden yoruluyorsun ben yoruluyorum yeterBu kadının hayattan bıkmışlık bitkinlik seviyesi artık benide yoruyorkız kendine gel Aa-aaaa
Allah allaahhSen neden yoruluyorsun ben yoruluyorum yeter
haaBende bugün iş yokKızın dolabını döktüm düzenledim yük kalktı Ohhh
İşte işte bi bakılsınBende bugün iş yok
Simdi birine gecmis olsuna gidicez,ordan kizı alıp okuldan dr. Götürcem,alerji testi isticem bakalim
Sağol canımAaa çok geçmiş olsun
Bişeye alerjisi mi var öyle oldu
Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşAllah canımAy dün turşu yaptım
Jalepone ve lahana
Hadi ya olmadı evi bi ilaçlarsınSağol canım
Sanmıyorum ya ısırık izide vardı nokta gibi göz kapağında
Amin canım sağolAllah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşAllah canım

Maşallah o işi bende salı günü oglan dolabı yapmıştım ayıkladım eksikleri var alınacaklar var üü krese baslicak esofman takimlari almam lazımKızın dolabını döktüm düzenledim yük kalktı Ohhh
He iyi gelmiştir inşallahhhSabah kahvaltıya gittim
Simdi aksam yemegi dısarda yedik a
Bugün iyiyim
sabah beni tokatlıuordunŞey Bnde günler sonra evde kahvaltı yaptımSabah kahvaltıya gittim
Simdi aksam yemegi dısarda yedik a
Bugün iyiyim

Afiyetle yiyin eline sağlık siteye hiç atmayın zaten böyle şeyleriAy dün turşu yaptım
Jalepone ve lahana

Kim benmi aHe iyi gelmiştir inşallahhhsabah beni tokatlıuordun

Yaptıktan sonra aklıma gelmesiAfiyetle yiyin eline sağlık siteye hiç atmayın zaten böyle şeyleri

Ooo afiyet olsun canım aŞey Bnde günler sonra evde kahvaltı yaptım

Bi daha ki pirinç pilavını yapışımda tarif atcamAfiyetle yiyin eline sağlık siteye hiç atmayın zaten böyle şeyleri