At tabiBi daha ki pirinç pilavını yapışımda tarif atcam

tarif tariftir bizim için yağlar ballarız biz sen merak etme 

At tabiBi daha ki pirinç pilavını yapışımda tarif atcam

tarif tariftir bizim için yağlar ballarız biz sen merak etme 

Nerdeeeeğ o mesaaaj dur bulcamKim benmi a
Hayatta kimseyi tokatlamadim a

Aha şaplağı indirdiginSen neden yoruluyorsun ben yoruluyorum yeter

Ama senin yerine ben yoruluyorum zaten demisim aAha şaplağı indirdigin

Senin yorgunlugun banada geçiyor işteAma senin yerine ben yoruluyorum zaten demisim a

Ben kaçtım

Cay demledim koydum soba üstüne bekliyorum demlensin a@Elif_Eylul napaysun eylüle ne dedi Dr

Hematolojiye niçin kanla alakalı bir sorun mu varCay demledim koydum soba üstüne bekliyorum demlensin a
Tahlillerini aldı pazartesi gidicem,hematolojiye gidicekmişiz ilkonce oda nezaman gün verirse
Kanla ilgili evet canim biseylerine bakcakmiş,pazartesi sonuclari gösterince randevu alcaz bakalim nezamana verceklerHematolojiye niçin kanla alakalı bir sorun mu var
Alan açıyorlar bildiğin kadarıyla sende randevu alıyorsun
Bu arada soba yakmaya başlandı mı?
Aynen eşimde bakıyor da bakalımHadi ya olmadı evi bi ilaçlarsın
Bizde yarın kuracağız sobaları soğumaya başladı artıkKanla ilgili evet canim biseylerine bakcakmiş,pazartesi sonuclari gösterince randevu alcaz bakalim nezamana vercekler
Evet canim yakiyoruz
Enee sobaya geçmişsin yani uludağa kar düştü dedigne göre epey soguk başlamıştır size bizde yakıyoruz sobayıCay demledim koydum soba üstüne bekliyorum demlensin a
Tahlillerini aldı pazartesi gidicem,hematolojiye gidicekmişiz ilkonce oda nezaman gün verirse
Bizim tepe kaliyor zaten küçük uludağ derler burda,baya baya soguk hemdeEnee sobaya geçmişsin yani uludağa kar düştü dedigne göre epey soguk başlamıştır size bizde yakıyoruz sobayı
Vatana millete hayırlı olsun aBizde yarın kuracağız sobaları soğumaya başladı artık