mügü
Daimi Üye
- Tepki
- 11.193
Yürüyüşte geldim çay kattım ocağa misafir gelecekNapaysunuz
Yürüyüşte geldim çay kattım ocağa misafir gelecekNapaysunuz
Ohh maşallahYürüyüşte geldim çay kattım ocağa misafir gelecek
Ohh mis bende geleymmm çayına şeker olurumYürüyüşte geldim çay kattım ocağa misafir gelecek
Gel vallah kızOhh mis bende geleymmm çayına şeker olurum
Kadın kiz arkadaşBu erkek mi kadın mı
Ayy bugün gene yoğun gecti yeminle aNapaysunuz

Erkeklerle çalışan veya arası çok iyi olan iş hayatında başarılı birisi mi bu?Kadın kiz arkadaş
Yok bu arkadaşım çocuk gelişimi okumuş ama isini yapmamış,kocasi guzel kazaniyor guzel evi arabasi aile yaşantısı var,mütavazi saygılı ama herseye inaniyor ve üzülüyorErkeklerle çalışan veya arası çok iyi olan iş hayatında başarılı birisi mi bu?
Bu kişi çok şanslı birisi. Belkide iş hayatı olmadığı için üzgündür. İnanılmaz ballı diyebilirim. Güneş, Merkür, ay 10. Ve 9. Evde stelyum, yurtdışı fırsatları olmuş. Plutonu Venüs ü kavuşum 8. Ev miras zenginlik demek. Bu kişi çok ballı birisi boşuna ağlıyorYok bu arkadaşım çocuk gelişimi okumuş ama isini yapmamış,kocasi guzel kazaniyor guzel evi arabasi aile yaşantısı var,mütavazi saygılı ama herseye inaniyor ve üzülüyor
Diyoruz anlamıyor aBu kişi çok şanslı birisi. Belkide iş hayatı olmadığı için üzgündür. İnanılmaz ballı diyebilirim. Güneş, Merkür, ay 10. Ve 9. Evde stelyum, yurtdışı fırsatları olmuş. Plutonu Venüs ü kavuşum 8. Ev miras zenginlik demek. Bu kişi çok ballı birisi boşuna ağlıyorşimdilik yüzeysel gözden geçirdim. Neptün 11. Evde olduğu için duygusal manipülatör olabilir.
aGelirimmmGel vallah kız
Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar
Gunaydin kızlarGünaydın hayırlı cumalar

İyiyim şükür abla sen nasılsınGunaydin kızlar
Nasılsınız
Gunaydin canim sen nasilsinGünaydııın, hayırlı cumalar

Iyiyim bende çok şükürİyiyim şükür abla sen nasılsın
Kızı okula gönderdim biraz yatak keyfi yapıp temizliğe girişicem oğlan daha yatıyor

iyi valah işe geldimm kahvaltı yapıyoruumm sen nasılsın napıyorsunGunaydin canim sen nasilsin