Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
144.773
Erkeklerle çalışan veya arası çok iyi olan iş hayatında başarılı birisi mi bu?
Yok bu arkadaşım çocuk gelişimi okumuş ama isini yapmamış,kocasi guzel kazaniyor guzel evi arabasi aile yaşantısı var,mütavazi saygılı ama herseye inaniyor ve üzülüyor

Tepki
930
Yok bu arkadaşım çocuk gelişimi okumuş ama isini yapmamış,kocasi guzel kazaniyor guzel evi arabasi aile yaşantısı var,mütavazi saygılı ama herseye inaniyor ve üzülüyor
Bu kişi çok şanslı birisi. Belkide iş hayatı olmadığı için üzgündür. İnanılmaz ballı diyebilirim. Güneş, Merkür, ay 10. Ve 9. Evde stelyum, yurtdışı fırsatları olmuş. Plutonu Venüs ü kavuşum 8. Ev miras zenginlik demek. Bu kişi çok ballı birisi boşuna ağlıyor:D şimdilik yüzeysel gözden geçirdim. Neptün 11. Evde olduğu için duygusal manipülatör olabilir.

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
144.773
Bu kişi çok şanslı birisi. Belkide iş hayatı olmadığı için üzgündür. İnanılmaz ballı diyebilirim. Güneş, Merkür, ay 10. Ve 9. Evde stelyum, yurtdışı fırsatları olmuş. Plutonu Venüs ü kavuşum 8. Ev miras zenginlik demek. Bu kişi çok ballı birisi boşuna ağlıyor:D şimdilik yüzeysel gözden geçirdim. Neptün 11. Evde olduğu için duygusal manipülatör olabilir.
Diyoruz anlamıyor ahahaa

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
144.773
İyiyim şükür abla sen nasılsın
Kızı okula gönderdim biraz yatak keyfi yapıp temizliğe girişicem oğlan daha yatıyor
Iyiyim bende çok şükür ❤️
Bende aynıyım göturdüm geldim,evdekinlere kahvalti hazirlicam ben kahvaltıya gitcem ahaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar