Elif_Eylul
Daimi Üye
- #90.841
Iyiyim bende canımiyi valah işe geldimm kahvaltı yapıyoruumm sen nasılsın napıyorsun
Afiyet olsun
Ev temizligi,ders,yemek,arada kahveye gidiyom a

Iyiyim bende canımiyi valah işe geldimm kahvaltı yapıyoruumm sen nasılsın napıyorsun

Oooo Filiz hanım vallah keyifler sizin MaşAllahIyiyim bende çok şükür
Bende aynıyım göturdüm geldim,evdekinlere kahvalti hazirlicam ben kahvaltıya gitcem a
Oooo Filiz hanım vallah keyifler sizin MaşAllah
Gecmis olsun canımKaç gündür oğlanla uğraşıyorum geçen uyandığında gözünde hafif şişlik vardı ertesi gün uyandı o şişlik gözü kapanacak derecede hem şişti hemde morardı o kadar korktum ki akşam acile götürdük hemen iğne vurdular beklettiler orda faydası ya da zararı olacak mı diye bekletti doktor şükür faydası oldu alerji, enfeksiyon antibiyotik şurubu filan verdi daha hafif şişlik ve morluk var okula göndermedim

Sağol ablacımGecmis olsun canım
Nezaman iyilesicez acaba çok merak ediyorum a
Tahtakurdu falan varmi evdeSağol ablacım
Grip olsa tamam dicem de ilk defa böyle bir şey yaşadık zehirli bişey ısırmış gibi normal ısırık olsa böyle olmaz anlatamayacağım derecede biseydi keşke foto cekseydim şok olurdunuz
yaaa geçmiş olsun canımKaç gündür oğlanla uğraşıyorum geçen uyandığında gözünde hafif şişlik vardı ertesi gün uyandı o şişlik gözü kapanacak derecede hem şişti hemde morardı o kadar korktum ki akşam acile götürdük hemen iğne vurdular beklettiler orda faydası ya da zararı olacak mı diye bekletti doktor şükür faydası oldu alerji, enfeksiyon antibiyotik şurubu filan verdi daha hafif şişlik ve morluk var okula göndermedim
Görmedim hiç olsa illa görürüz bilemiyorum kiTahtakurdu falan varmi evde
Sağol canımyaaa geçmiş olsun canım
Geçmiş olsunKaç gündür oğlanla uğraşıyorum geçen uyandığında gözünde hafif şişlik vardı ertesi gün uyandı o şişlik gözü kapanacak derecede hem şişti hemde morardı o kadar korktum ki akşam acile götürdük hemen iğne vurdular beklettiler orda faydası ya da zararı olacak mı diye bekletti doktor şükür faydası oldu alerji, enfeksiyon antibiyotik şurubu filan verdi daha hafif şişlik ve morluk var okula göndermedim
Gecmis olsun canımKaç gündür oğlanla uğraşıyorum geçen uyandığında gözünde hafif şişlik vardı ertesi gün uyandı o şişlik gözü kapanacak derecede hem şişti hemde morardı o kadar korktum ki akşam acile götürdük hemen iğne vurdular beklettiler orda faydası ya da zararı olacak mı diye bekletti doktor şükür faydası oldu alerji, enfeksiyon antibiyotik şurubu filan verdi daha hafif şişlik ve morluk var okula göndermedim
TeşekkürlerGeçmiş olsun
Sağol canımGecmis olsun canım
Çok şükür iyiyim kahvaltı yapıyorumGunaydin kızlar
Nasılsınız
Aaa çok geçmiş olsunKaç gündür oğlanla uğraşıyorum geçen uyandığında gözünde hafif şişlik vardı ertesi gün uyandı o şişlik gözü kapanacak derecede hem şişti hemde morardı o kadar korktum ki akşam acile götürdük hemen iğne vurdular beklettiler orda faydası ya da zararı olacak mı diye bekletti doktor şükür faydası oldu alerji, enfeksiyon antibiyotik şurubu filan verdi daha hafif şişlik ve morluk var okula göndermedim
O nasıl bir his kızGünaydın, bugün sanki kaynanam bütün malları öleştirmişte bize bişey kalmamış ama verecekmiş gibi kekleyip bizi oyalıyor gibi bir hisle uyandım

Iyiyim bende canım zıkkımlandım geldim aÇok şükür iyiyim kahvaltı yapıyorum
Sen nasılsın