Yogayla bağdaştırdım ne gülirsinManyak a

Yogayla bağdaştırdım ne gülirsinManyak a

Senin donlardan göstersene instegramdaki gibi bak nasil geliyorlar sayfaya aEvet bizde don arıuorız ama yoksen satsana

Baktım ellerle kollarla bi rahatlama şeysi evrene eneciii yolluyoruz manifest gibi kanımcaManyak a

Senin donlardan göstersene instegramdaki gibi bak nasil geliyorlar sayfaya a

kızzz tövbeee ben instagramda don mu gösteriyorum aaAAaaaEllerle yapılan bir çeşit şifa tekniği. Asıl olay zihnin temiz enerjiyle dolması. Bende bilmiyorum hiçte yapmadım. Ama yapan yaptıran kişiler tanıyorum. O yüzden eklerim hepBen anlamadımreiki ne oldugnu anlat banada
Manifest deme bana grup geliyor aklimaBaktım ellerle kollarla bi rahatlama şeysi evrene eneciii yolluyoruz manifest gibi kanımca

Yav aman bosver ben gidip yatıyım en iyisi ortalık karıştı zaten @Elif_Eylul don atlet girdi geneEllerle yapılan bir çeşit şifa tekniği. Asıl olay zihnin temiz enerjiyle dolması. Bende bilmiyorum hiçte yapmadım. Ama yapan yaptıran kişiler tanıyorum. O yüzden eklerim hep
Namaz da nasıl arınıyorsun dünyadan kopup Allah la kalıyorsun. Onlarda öyle oluyorlar işte
herşey meydandaÖylemi dedim beeee sendeMillette beni canlı yayında don gösteriyorum sanacak

Manifest deme bana grup geliyor aklima
Kiz kıçını kıvırıp duruyor birde aynısı olmuş onların dansını yapiyorya delircem a
hha aklınada geliyorÖylemi dedim beeee sende
Bana atiyosun iste a

Ahh canım hosgeldin@Elif_Eylul, alıntım kayboldu yaaa. Geldim geldim işe başladım ben ofise. Şimdi kitap okuyup uyucam
hhagagagaga
h
bağırttıAaa hayırlı olsun canim@Elif_Eylul, alıntım kayboldu yaaa. Geldim geldim işe başladım ben ofise. Şimdi kitap okuyup uyucam
Don külot cc h hjcjchdbsbs gülse birsel okucamm canımm okuyorum demedim kız okuyup uyucam dedim kaçıyorum şimdi iyi gecelerAhh canım hosgeldinkitabın arasına telefonu koyup bizi mi takip ediyorsun şekerim ne okuyorsun bakim don kişot muhah
hhagagagaga
h
bağırttı

Anneemm bakıyor çok şükür gözüm arka da kalmıyorAaa hayırlı olsun canim
Egeye kim bakiyor
Iyi olmuş canımAnneemm bakıyor çok şükür gözüm arka da kalmıyor
Ozaman iyi canım zor geçer ilk günler çok özlersin Allah yardımcın olsunAnneemm bakıyor çok şükür gözüm arka da kalmıyor
Bak o daha güzel oldu hahDon külot cc h hjcjchdbsbs gülse birsel okucamm canımm okuyorum demedim kız okuyup uyucam dedim kaçıyorum şimdi iyi geceler

h
Iyi olmuş canım
Ya sağolun kızlar. Vallahi dinlendiğimi hissettim evde ne o öyle ya gece gündüz pc açıkOzaman iyi canım zor geçer ilk günler çok özlersin Allah yardımcın olsun