Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Tepki
930
Ben anlamadım :D reiki ne oldugnu anlat banada
Ellerle yapılan bir çeşit şifa tekniği. Asıl olay zihnin temiz enerjiyle dolması. Bende bilmiyorum hiçte yapmadım. Ama yapan yaptıran kişiler tanıyorum. O yüzden eklerim hep :)
Namaz da nasıl arınıyorsun dünyadan kopup Allah la kalıyorsun. Onlarda öyle oluyorlar işte

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.346
Ellerle yapılan bir çeşit şifa tekniği. Asıl olay zihnin temiz enerjiyle dolması. Bende bilmiyorum hiçte yapmadım. Ama yapan yaptıran kişiler tanıyorum. O yüzden eklerim hep :)
Namaz da nasıl arınıyorsun dünyadan kopup Allah la kalıyorsun. Onlarda öyle oluyorlar işte
Yav aman bosver ben gidip yatıyım en iyisi ortalık karıştı zaten @Elif_Eylul don atlet girdi gene haha herşey meydanda

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.346
@Elif_Eylul, alıntım kayboldu yaaa. Geldim geldim işe başladım ben ofise. Şimdi kitap okuyup uyucam :)
Ahh canım hosgeldin :D kitabın arasına telefonu koyup bizi mi takip ediyorsun şekerim ne okuyorsun bakim don kişot muhahhahahhagagagagahahahhaha bağırttı

Maya.

Daimi Üye
Tepki
44.548
Ahh canım hosgeldin :D kitabın arasına telefonu koyup bizi mi takip ediyorsun şekerim ne okuyorsun bakim don kişot muhahhahahhagagagagahahahhaha bağırttı
Don külot cc h hjcjchdbsbs gülse birsel okucamm canımm okuyorum demedim kız okuyup uyucam dedim kaçıyorum şimdi iyi gecelerhaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar