Pazar çok yakın allahtan alt sokakta hemen lahana balık alıp geldik ama işte altı açık olunca hemen suyu çekmiş sagol canommAman kız dikkat evi yakardın öyle
Düşmüşsünüz ona da dikkat et
Pazar çok yakın allahtan alt sokakta hemen lahana balık alıp geldik ama işte altı açık olunca hemen suyu çekmiş sagol canommAman kız dikkat evi yakardın öyle
Düşmüşsünüz ona da dikkat et
Arada bende açık bırakıp giderim,büyük tehlike altındayız b12 eksik bizim aPazar çok yakın allahtan alt sokakta hemen lahana balık alıp geldik ama işte altı açık olunca hemen suyu çekmiş sagol canomm

Aman aman iyi ki çok kalmamışsınPazar çok yakın allahtan alt sokakta hemen lahana balık alıp geldik ama işte altı açık olunca hemen suyu çekmiş sagol canomm
İnşallah gezmeye giderken bırakmıyorsunArada bende açık bırak giderim,büyük tehlike altındayız b12 eksik bizim a
Beni okuyuverArada bende açık bırak giderim,büyük tehlike altındayız b12 eksik bizim a
Taaa uzaklara giderken degil azcukkk yakınlara aİnşallah gezmeye giderken bırakmıyorsun

OkuyimBeni okuyuver

Yok yav tekrar konu olmuş ondan@bitter_im konuyu neden kitledinizzzz beeee erkek deme bana a
iki kere aynı konu açmak yasakBenide üfliyiver
Üfleyim senideBenide üfliyiver

Eveet iki çocukla zaten hızlıca git gel yani Allah korusun ev kira bideAman aman iyi ki çok kalmamışsın
Gönder gelsinOyy benimkinleride vereyim yıka a
Kolay gelsin canim
Sağol canımKolay gelsin dikkat et hasta olma
Bnmde iki parça var yıkayalım birlikte
Birti mi halılarGönder gelsin
Sağol ablacım
Sağol canım
Gel yıkayalım yerime müsait hem eğlenir hem de yikardik güzel olurdu
Okudun mu
Okudum üfledimOkudun mu
Ağzına sağlık canımOkudum üfledim