Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Nasıl alam ki yavaş çalışıyor bakalım ilerde belki mide ameliyatı yaptırırımAl o troifleri
Nasıl alam ki yavaş çalışıyor bakalım ilerde belki mide ameliyatı yaptırırımAl o troifleri
At dicektim al ne be aNasıl alam ki yavaş çalışıyor bakalım ilerde belki mide ameliyatı yaptırırım

Yok ya arada kafam atıyorAt dicektim al ne be a
Sacmalama ne amelyati
Herkes bu aralar öyleValla ne bilim artık bende bıktım al ver al ver
Yiyorum simdi a

Of aynen oluyor böyle dönemler insan sıkılıyor bi süre sonraBn çok fenalardayım
5 veriyorum 15 alıyorum
Kolay gelsin cağnım iyilik sağlık uykusuzluk yorgunluk bitkinlik hayattan bıkmışlık hepsi varIyiyim canim sen nasilsin
Ceviz ayıklıyorum
He anladım canım sıkıntı onlarda yaYok ya Bnm tiroidte sorun var
Sağol canimKolay gelsin cağnım iyilik sağlık uykusuzluk yorgunluk bitkinlik hayattan bıkmışlık hepsi var
Nerde şu @Astroloji EL Kitabı hele bi falımızada bak mutlu edecek bişiyler söylere bizeSağol canim
Aynen öyle hepsi bu ara var üstümde

sonbahar depresyonuna gireceğiz yoksa 
Yaaa şimdi arkadaşlarla kahveden geliyorumNerde şu @Astroloji EL Kitabı hele bi falımızada bak mutlu edecek bişiyler söylere bizesonbahar depresyonuna gireceğiz yoksa
eve geldim dolmalar yanmış
bugünde kalan içle beyaz lahana bulabildim onu sardım amaan başa dert 
Aynı bende geçen hafta arkadas geldi akşam kahvesine, dedikoduya gelem gelem dedi tövbeestagfrullah çay demledim balkona hortumdan su sızmış karanlık görmedim ben kaydım düştüm kız kucagımda yere kapaklanınca kucagımdan fırladımı allahım nasıl kendimi kahrettim ccougma bişi oldu diye hemen hastaneye götürdük falan çok şükür bişey çıkmadıYaaa şimdi arkadaşlarla kahveden geliyorum
Allah hayır etsin çok güldük gözlerimden yaş geldi,ben her güldüğümde birseyler yasiyorum
Allah seni napmasın emeğinemi malzemeyemi aDün teyzem dolma yapmış içi artmış onuda bana verdi dolmalık biberim vardı, doldurdum ocag kapatmayı unutmuşum pazara gittim eşimle bendede iç arttı dedim pazardan lahana alayım barieve geldim dolmalar yanmış
bugünde kalan içle beyaz lahana bulabildim onu sardım amaan başa dert

Ayy geçmiş olsun canim yaAynı bende geçen hafta arkadas geldi akşam kahvesine, dedikoduya gelem gelem dedi tövbeestagfrullah çay demledim balkona hortumdan su sızmış karanlık görmedim ben kaydım düştüm kız kucagımda yere kapaklanınca kucagımdan fırladımı allahım nasıl kendimi kahrettim ccougma bişi oldu diye hemen hastaneye götürdük falan çok şükür bişey çıkmadı
Aşkolsun falcımıyım benNerde şu @Astroloji EL Kitabı hele bi falımızada bak mutlu edecek bişiyler söylere bizesonbahar depresyonuna gireceğiz yoksa
Sert demek darbeli biseymi yicez birilerinden aAşkolsun falcımıyım bengökyüzünde biraz sert etkiler var ama sizler güçlüsünüz
7 ekim koç dolunayı biraz dikkatli olmak lazım

Bendd hic hazır corba yapmıyorumAllah seni napmasın emeğinemi malzemeyemi a
Gecmis olsun
Ben dün hazır corba yapayim dedim hiç yapmam ben normalde,döktüm tencereye suyunu koydum kariştırırken tuzunuda attimmi eyyy direk lavaboya döktum
yaaa ona tuz atılırmı
aSagol canım ama varya yaşlandım 2 sene ileri gittim resmenAyy geçmiş olsun canim ya
Iste alışmamış götte don dururmu aBendd hic hazır corba yapmıyorumyaaa ona tuz atılırmı
a