Elif_Eylul
Daimi Üye
- #90.101
@Astroloji EL Kitabı benim kankim var bitane yani ben öyle saniyordum buaralar iyice sacmalamaya başladı,arkadaş ortamıni bozmaya çalışıyor,bu bir günes tutulmasinin etkisimidir a

2 tane önemli tutulma oldu. Bu mümkün, ama bir insanda var olmayan duygu açığa çıkmaz. Muhtemelen o hep öyleydi ve bu tutuma da açığa çıktı. Şükür dilemelisin. İki tutulmanın arasında yaşadıysan bu olayı hiç ardına arkasına düşme, hayatından çıkar gitsin. Ama gözden çıkaramayacağın birisi ise arana mesafe koy ve o tavrını düzeltmedikçe bu mesafeden ödün verme sevgili Filiz . Bazen hayatımızdan birilerinin gitmesinden hayır vardır..@Astroloji EL Kitabı benim kankim var bitane yani ben öyle saniyordum buaralar iyice sacmalamaya başladı,arkadaş ortamıni bozmaya çalışıyor,bu bir günes tutulmasinin etkisimidir a
Çok guzel söyledin teşekkür ederim2 tane önemli tutulma oldu. Bu mümkün, ama bir insanda var olmayan duygu açığa çıkmaz. Muhtemelen o hep öyleydi ve bu tutuma da açığa çıktı. Şükür dilemelisin. İki tutulmanın arasında yaşadıysan bu olayı hiç ardına arkasına düşme, hayatından çıkar gitsin. Ama gözden çıkaramayacağın birisi ise arana mesafe koy ve o tavrını düzeltmedikçe bu mesafeden ödün verme sevgili Filiz . Bazen hayatımızdan birilerinin gitmesinden hayır vardır..
Rica ederimÇok guzel söyledin teşekkür ederim

Sen o kankini at çöpe@Astroloji EL Kitabı benim kankim var bitane yani ben öyle saniyordum buaralar iyice sacmalamaya başladı,arkadaş ortamıni bozmaya çalışıyor,bu bir günes tutulmasinin etkisimidir a

haKız ne gitmesiSeramik kursuna gidiyosun daha ne olsun a

Valla ağzına sağlık2 tane önemli tutulma oldu. Bu mümkün, ama bir insanda var olmayan duygu açığa çıkmaz. Muhtemelen o hep öyleydi ve bu tutuma da açığa çıktı. Şükür dilemelisin. İki tutulmanın arasında yaşadıysan bu olayı hiç ardına arkasına düşme, hayatından çıkar gitsin. Ama gözden çıkaramayacağın birisi ise arana mesafe koy ve o tavrını düzeltmedikçe bu mesafeden ödün verme sevgili Filiz . Bazen hayatımızdan birilerinin gitmesinden hayır vardır..
Sonu yaklaşiyor canim valla bu aralar ısıtıp ısıtip biseyler sunuyorSen o kankini at çöpe
Güneş ay retro değil onu hiç bişey etkilemiyorha
Balık baştan kokar o doğum gününde belliydiSonu yaklaşiyor canim valla bu aralar ısıtıp ısıtip biseyler sunuyor
İnşallah Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsınValla ağzına sağlık
Bn daha önce dedim ama beni dinlemedi
Amin aminİnşallah Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın
ÇOk yoruldum valla insanlarin arasini yapmaktanBalık baştan kokar o doğum gününde belliydi
Valla en iyisi tek olmak ağrısız başın
Evet yalnızlık zor ama mecburen oluyoruz çünkü kimse sen gibi olmuyor
Kuzey ay düğümünüz ve yükselen burcunuz nedir çok merak ettimÇOk yoruldum valla insanlarin arasini yapmaktan
Ama 2aydir uzagim herseyden ama gene bana yansiyor
O nedemekki valla anlamiyorumKuzey ay düğümünüz ve yükselen burcunuz nedir çok merak ettim
Eğer 1983 martta doğduysanız Kuzey düğümünüz ikizler. Tarih yanlış olabilir mi? 18 sen sonrasıysa düğüm değişebilir çünkü yükselen içinde doğum saati ve doğum yeri gerekiyorO nedemekki valla anlamiyorum
Nezaman doğduğumu bilmiyorum
Dogum tarihim 18.03.1983
Dogum tarihim dogru 18mart.1983 günü gunüne alınmış,bursa dogumluyumEğer 1983 martta doğduysanız Kuzey düğümünüz ikizler. Tarih yanlış olabilir mi? 18 sen sonrasıysa düğüm değişebilir çünkü yükselen içinde doğum saati ve doğum yeri gerekiyor

Kuzey düğümünüz ikizler o zamanDogum tarihim dogru 18mart.1983 günü gunüne alınmış,bursa dogumluyum
Ama sabah çok geniş bir kavram@Astroloji EL Kitabı annem sabah diyor a
Evet çok guzel bir tespit yeminle beni anladınız aynisı ben aKuzey düğümünüz ikizler o zaman
Bu aslında Kuzey Ay Düğümü İkizler olanların çok tipik bir konusu Güney Ay Düğümü Yay’dan geliyorlar. Yay tarafı genellikle büyük resme odaklanma, haklı çıkma, öğüt verme, sürekli doğruları savunma eğilimi taşır. Bu yüzden farkında olmadan “hakemlik” yapma, insanları yönlendirme, hatta barıştırma rolünü üstlenebiliyor olmalısın.
İnsanlar senden çözüm beklediğinde “Ben seni anlıyorum, ama bunu sizin çözmeniz lazım.” gibi yumuşak bir şekilde geri çekilmeyi öğrenmelisin..
Her şeyin çözümünü bulmak zorunda değilsin.
Sen insanların arasındaki sorunlara ara bulucu olmak zorunda değilsin.
“Benim görevim sadece öğrenmek, iletişim kurmak ve merak etmek.” diyerek kendini rahatlatabilirsin.
Daha küçük, gündelik ve basit konulara odaklanmak, sürekli büyük yük üstlenmekten kurtarır.
Ayrıca “tarafsız kalmayı” öğrenmek çok önemli. Birine hak verip diğerini haksız çıkarma tuzağına düşmemelisin.