Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.372
Allah kabul etsin canım
Bnde okuyorum yavaş yavaş tabi dediğin gibi sık okumak laxım yoksa hamlıyor insan
Valla çok istedim de yoktu yakınımda belki seneye başka yere gideril
Amin canım sagol
Ya işte youtube’dan açtıgında yanlışlarıda düzeltirsin hem öyle daha seri oluyor okumak

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.372
Konya'nın bir köyündeyiz baya da köy var tüm köyler yakın birbirine oraların marketlerine gidiyok
Benim kuzenin kızı var konyada ama neresinde hiç nasip olmadı gitmek ama bekarken aksaraya gitmiştim bi oda geceydi hatırlanacak bişede deil haha

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
23.001
Hadi ya market aç hahahaha
Öyle örnek verdim maşallah canım bizlere de oku ❤️:dua

Sizin düğün bitti gelin gitti mi evine
Elimde olsa bi dk durmam sen gelmiş bana diyorsun market aç haha

Gelin babasının evinde canım düğünden sonra kardeşim kaldı 20 gün filan kendi restoranları olduğu için işte baya yoğundu gitmek zorunda kaldı gelinin de kağıtlar daha belli olmadı bekliyorlar belli olursa gelip götürecek onu da
Gelmeye yakın yap
Oğlan kaça gidiyor kız
İyileşti dimi en son yine bişiler demiştin sanki
Yaptım yaptım oğlan ana sınıfı
Yok canım ya daha kontrol altında o kadar çok farklı hastanelere gittik ki babam da özele götürelim dedi götürdük o farklı bişey dedi öbürleri de aynı farklı şeyler sonrasında hepsi kendi doktorunun kontrolün de kalsın dediler götürüp getiriyoruz işte
:lafdinle: Bim yeterde artar bak şok varmış ablanın köyünde hahahaha
Hahahahahahaha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.372
L

Gelin babasının evinde canım düğünden sonra kardeşim kaldı 20 gün filan kendi restoranları olduğu için işte baya yoğundu gitmek zorunda kaldı gelinin de kağıtlar daha belli olmadı bekliyorlar belli olursa gelip götürecek onu da

Yok canım ya daha kontrol altında o kadar çok farklı hastanelere gittik ki babam da özele götürelim dedi götürdük o farklı bişey dedi öbürleri de aynı farklı şeyler sonrasında hepsi kendi doktorunun kontrolün de kalsın dediler götürüp getiriyoruz işte

Hahahahahahaha
eneeeğ nere gidiyordu gelin çiçe burnunda kalmış :D

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
104.353

Hahahahahahaha
Desene hasretlik çekiyorlar
Ay inşallah kısa sürede gider kavuşur bey’ine

Hadi ya Rabbim şifa versin inşallah

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
104.353
Ne kadan becerikliyim hahahahahaha
9893A1F3-14A2-47A1-B882-BAE2316CF3BC.jpeg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar